Pujsita 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Ribke Katje že dolg nisem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Mal premal vas poznam, da bi kerga res pogrešala, zihr pa NE POGREŠAM Aakhuta. Nasplošno pa pogrešam M.L. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 m.l.=moj ljubi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ja, neki takiga Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Misli mi uhajajo v sobotni dan. Le kdo ve zakaj?? Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Naky... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 He, Mick, jaz sem se tudi zadnjic ravno na Kreativo spomnila (no saj naky pa se sem in tja pofocka, se mi zdi, da je vseeno kar na zvezi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 pogrešam Heleno-prej Elena in ...Teja? Cat? Dr.G?... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Ja Helenine posebne poste tudi jaz pogrešam, ti Stankaa, si se pa full popravila v zadnjem obdobju Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Stanko pomlad privabi... kot rozo... Helena se oglasi sem in tja, tudi Teja, ceprav zelo redko, tudi Cat vidim okoli, ceprav se bolj redko.Dr.G-ja pa nisem videla vec od zacetka, je bil dejaven samo v tistem obdobju in potem je mrknil. Zal. Je bil fajn sogovornik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 škoda DrGja, tak na gosto je posejal astrodejstva (maloDeviceKozorogaverjetno?) in sta imela z Marso fine dialoge...teja tak prijazno svetovala...s Cat sva imele pa občasno interno"duhovno debato" Marsa Janjak ... še dobro, da se včasih kontroliram in se zadržim, da ne povem vsega tukajle, ja sedaj bi bila kar v vrtnariji in rože presajala, bi bil mi en tavečjih užitkov... in plesat bi šla ... in ven na SOOOONCEEE! POMLAD ME NA CAJTE RAZMETAVA... upam, da ne bo tak fejst ko lani Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Naky tudi jaz pogrešam ja, pa Sončno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Tamara? Imas frke s PC-jem, sem nekje zasledila? Glih koga pogresim, pa uleti.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 hmmm....shele ydele naletu na tole temozanimivo....zanimivo.....kokr de me eni clo res pogreshajojah....kaj nej rechem...hvala je tko pocense mi pa S FULOM dobe zdi...prou KULSKO tole 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 samovšečnost Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 samovšečnost heheglede na to, kdo je temo odprlniti ne >samo< vshechnost 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 da ne govorimo o tem, komu na čast Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 da ne govorimo o tem, komu na čast to pa itaq samoumevno pa sej se chlouk kr navad, de se na njegovo chast teme odpirajo godi pa godi...hehe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...pa res, tole Naky pogrešam, pa še kar bi se jih našlo, bom raje napisal po praznikih, mogoče so kam odšli Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Seveda. Pustimo ljudi, da uzivajo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.