borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ...kdo pa "drega" v koga Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kje se pa Mick potepa? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 NL - tulipani Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Boris - saj ne da je drezanje, ampak saj sem ze rekla - 'pogresati' je tudi navezujoce malo...Morda pa sem samo jaz cudna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ravno razmišljam kako se bomo vsi pogrešali med poletnimi počitnicami ko bomo vsi na morju Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Si hecna, tedaj se bos zabavala, na nic takega ne bos mislila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 brez luninega foruma...danes sem že 11 ur na forumu neprestano...sigurno bom pogrešala forum in vse vas!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 To je zacetno navdusenje... zagotovo nas bos kdaj tudi sita, bos imela druge, pomembnejse zadeve in vse... morda pa se bos res vedno znova vracala...Me veseli, ko si se tako hitro vklopila in ko se ti zdi, po tehle enajstih uricah, da nas bos blazno pogresala... Mislim, da sem zasledila, da si skorpijonka... Welcome to the LNF club! Vendar se mi dozdeva, da imas kaj pomembnega v Strelcu morda oz. ognjenega... ali pa kaj zracnega tudi... (Strelec, ogenj, zaradi navdusenja, energije in zanimanja, 'zrelosti' za tvoja leta, zracnost pa zaradi druzabnosti, lahkotnosti, teh viber...).Malo si pa tudi 'mamina'... torej ni samo astrolosko... po drugi strani pa je to vse povezano... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja sem škorpijonka upam da se mi vidi. čeprav nekateri pravijo da sem predobra za to znamenje Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ampak jih je res ogromno šlo v EVROPO, pol jih manjka :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Danes zjutraj sem se nenadoma spomnila na Daisy. Ze dolgo je nisem videla tule, upam, da je vse kul in da uziva, kjerkoli je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 brez luninega foruma...danes sem že 11 ur na forumu neprestano...sigurno bom pogrešala forum in vse vas!!! No to je ena zagotova pot da nabereš ogromno postov.... hm hehe, jaz grem dol mal kaj pojest.... pol pa delat.... pogrešam faks, in kapico čeprav zadnje čase jo precej berem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 hm že dolgo ni blo videt kristalke pa nordice.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 brez luninega foruma...danes sem že 11 ur na forumu neprestano...sigurno bom pogrešala forum in vse vas!!! No to je ena zagotova pot da nabereš ogromno postov.... hm hehe, jaz grem dol mal kaj pojest.... pol pa delat.... pogrešam faks, in kapico čeprav zadnje čase jo precej berem hehe... kaj je logicn pogresat nekoga k ga beres? ja itk.. kaj sploh sprasujem Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 no ti že veš kaj mislim (me bo spet marsa da se grem zmenkarije) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Glej ga glej, skorpijota!A tle pa si pol, uzaljen je on zdaj ali kaj! kristalka je bila v hamburgu, danes je uletela in se pofockala v dnevniku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 Jaz sem se pa spomnila, da Dominko že en čas ni nič postnil Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Saj on je 'vedno' takole - prikrozil, pa ga spet nekaj casa ni bilo, pa spet se mal pofockal...Morda se bo ta teden kaj oglasil... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 hm no zdaj pa nobenga ne pogrešam vsi acounted for.... haha bomo videli čez tri dni.. mislim da danes kapice ne bo je pa kristalka nazaj.... huhu zrak more bit anyway... kje je tista škorpijonka k mi contesa nekaj šlogne o njej... me zanima če je črna al blond... hm ahja, pogrešam zimo.... tle je že mal vroče... pa šele Maj je ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ravno razmišljam kako se bomo vsi pogrešali med poletnimi počitnicami ko bomo vsi na morju Med poletjem me pa res ne bo tukaj..Si bom spocila na morju in uzivala 2 meseca, na vas bom pa pozabila .. Saj tako je boljse, se vsaj ne bomo navelicali en drugega in bo jeseni spet zanimivo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ...na morju in uzivala 2 meseca...... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 KKKKKKkkkkkkLLLLLLLLllllllJJJJJJJJjjjjUUUUUUUUuuuuuuKKKKKkkkkkkAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 A ves Aakhut, da sem se ravno vceraj spomnila na Kljuko? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Spomnila že...sam pogrešala tut???? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Astra, ko smo ravno pri pogresanju, sem te pogresala, oz. te pogresam - ker, saj se pojavis, postnes...Ampak 'pogresam' 'staro' Astro - jezicne, gajstne komentarje, duhovitost, recepte... ( x!x ) itd.He, zdaj sem te pa obremenila - ena nula zame. Tole vprasanje pa sem pricakovala... Bom iskrena, itak: pogresam starega Kljuko. Kar je bilo na 'koncu'... tega pa ne pogresam...Tako se samo spomnim. ...Torej - tako kot je, je kul.Vedno je tako, kot je, najboljse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.