Skoči na vsebino

Pogrešani

Pujsita

Recommended Posts

Te veš kak je meni k sem v soncu strelec, v luni pa škorpijon.... x:px :vragec: x:Dx

Pa saj jih kolk se pač da x:o)x .......se pa niti približn ne da tolk k bi si želel........mogoče kdaj porihtam to. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Ma ne pogresam nikogar. Forum mi je zdaj cist usec, pa se ne jemljem ga vec tako osebno...bolj flegma pac. Ma glede vsega xrolleyesx

Na nobenga nisem nevezana...

Se najbolj zoprni so tisti, ki razglasajo kako bodo sli, pa potem pridejo nazaj....oziroma na veliko razglasajo odhod :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ma ne vem... zakaj je to slabse ali boljse...

meni pa je mimo, da eni tak zganjajo, happy family scena, pol se pa cez noc brez besede dol poberejo... men je pa to slabs...

Oni ki razglasa, najbrz hoce pac pozornost ali pa ima res namen oditi.... pa a ni lepo se poslovit? Vljudno?

Potem pa pac pride nazaj. Kul... Pac, celo dbest.... morda zdaj z mal drugacnimi ocmi gleda...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ma ne pogresam nikogar. Forum mi je zdaj cist usec, pa se ne jemljem ga vec tako osebno...bolj flegma pac. Ma glede vsega  xrolleyesx

Na nobenga nisem nevezana...

Se najbolj zoprni so tisti, ki razglasajo kako bodo sli, pa potem pridejo nazaj....oziroma na veliko razglasajo odhod  :xx!:

Smrk, smrk......Michelle me nima več rada.... :C: :C: :C: ................ :V:

K. Čapek

Marsa, tud to je res, kar pravis....samo vseeno. Men je cisto nepotrebno, da nekdo naredi celo stalo iz tega kako gre..po moznosti odpre temo, ali pa pobruha vse, preden gre... Ta pozornost, ki jo nekdo hoce na tak nacin ( al pa tiste fore..da pricakuje, da bomo pa ostali ga/jo prosili naj ostane....mah), mi je brezvezna. Pac.... Ce nekdo rece, da ma dovolj in adijo...prav :palec: ce to rece desetkrat in je zmeri nazaj..je pa dosadno.

Mick, seveda da te mam, zakaj te ne bi mela ? :O: x:Xx

To so tudi faze...

saj jaz pa grozim, da bom ukinila forum! :P ;)

Tedaj pac pomislis, nekateri hitreje mislimo in se hitreje govorimo in pisemo vcasih.. :D

Pa tko...

Ni vzorca, da bi rekli - tako je prav in tako mroa bit.

A meni se je skozi slaba 3 leta nekak izkazalo, sfiltriralo, imam en svoj pristopek in mi sede, zame je torej moj model ravno pravsnji, vsakdo pa postekava svojega.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ce gre men kej na zivce, spustim temo, je nekaj casa ne berem, ne berem odgovorov ljudi, ki me spravljajo v slabo voljo...in tako dalje...al pa 3 dni ne odprem foruma....to je pac moj nacin x:o)x

Mick ja vem...to da te maram, se ne pomen, da so mi vsec vsa tvoja dejanja in mnenja x:px

Ok ne bom rekla, da pogresam...ampak men je ful OK mushi xDDx Fajn mi ma odgovore.... :palec:

Pa saj Mushi je tu, danes je par komentarjev napisala, nje med prazniki mensezdi ni, ja, men je mushi tud ok, jasno, ker ima svoje mnenje in je taka gajstna. :)

Picasso

V bistvu se mi zdi, da smo kar vsi mal podvrženi temu, da iščemo skor v vsakem lunatku predvsem tisto kar nam je všeč in zanemarimo kar nam ni. Lepo to. x:)x Dost nerealno, ampak na splošno zlo fino za forum :palec: . Sam da ne postane tu mač, pa mormo kdaj pa kdaj štalo nardit, ne... :vragec: x;)x x:Dx

Mich x:Xx x;)x x:px

K. Čapek

mene pa sam neki zanima že nekaj časa - a je Kljukec tu al je res čist dol šel? pa to ne pomeni, da ga pogrešam, ampak kdaj preberem kakšen post, pa mi je podobna energija, predvsem pri kakšnem novincu x;)x

Ne vem, se ne sprasujem tega pri nikomer...

jaz pa pogresam Kljuko, vendar ne v njegovem zadnjem obdobju, ce tako, potem mi je ljubse, da se je odrolal.

se pa veckrat spomnim nanj in ja, ga cist pogresam.

Picasso

Ne stekam... pac, ja...

Kljuka je bil tu od samega zacetka, v zacetku vljuden do dam, se je prisel zavzet, pohvalit, bil je ustrezljiv, rpecej ima pojma o zdravljenju oz. ima velik znanja o domacih naravnih metodah, v stiski je cist prihitel....

Ja, v enih temah je bil pa pain in the ass in tud do nekaterih forumovcev (pa ne sam tebe mick in ne sam do moskih, pac pa je bil zaljiv in nesramen tudi do zensk in tudi jaz sem bila tarca njegovega kenjanja na koncu).

Ampak vseen - je bil poseben model...

vsekakor si njega zapomnite. ;)

Picasso

Aja, ja, imas prav, nisem postekala. :D :P

No saj najbrz stekas, kako sem mislila.

jasno da komot shajamo brez Kljuke, se pa veckrat spomnim nanj, kot se na premnoge in tudi nate, Mick, ce te nekaj casa ni, da te ne bo prevec skrbelo. x;)x xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...