Michelle 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...heh, to bi lohk mirno bil Mick, pa mickeni ........pa to al pa Michelle Misty , nic...probavam se ucit, mal dajem instrukcije in pasem lenobo. zvecer pa mal ven, ce se mi bo dalo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 joj njega spet Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 ...itak..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Eno tooortico sladkoooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno tooortico sladkoooo Stane, pa ne da si se prenajedel soli?!?! Evo ti eno sladko: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa...no, iz foruma nobenga. Zdej se mushi dost pise, mysti se je prkazala..itd Najboljso prijateljico, ki jo od novega leta nisem vidla, pa enga kjut ,pa nic drugega piše... ja piše.. ma neki moram gofljat.. zgleda da nimam dost dela... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja no, rada bi pac plesala pa tko... ne pa sedela z nekdailci, pa pila vodo pa poslusala kitarskega brenkanja.A nismo ovni pa skorpijoni, kaj cem rozce sadit? hehehe.,.. a ti to o ovnih pa škorpijah.. ja, sej ! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 pogrešam mal organiziranosti... morm se mal v roke prjet in par stvari splanirat. tako. enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh...babe ........... ja js tud pogrešam "babe".... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Jaz pogrešam kak fight...! Saj bo kmalu, konc februarja...komaj čakam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 mami sam nej uziva... SNEG KJE JE ZIMA??? pa enga pa Portoroz Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa dober party z dobro muzko.(*pa ne brenkanja kaksnega, jasno )..hej, ni ga čez brenkanje.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Imas brenkanje in brenkanje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pogrešam kak fight...! Saj bo kmalu, konc februarja...komaj čakam ! A greva enga??? zdaj me ful hrbtenica boli pa vročino imem, tak, da bi proti meni zdaj imel, sicer male, a vendar šanse. he he, šala. kul si santos. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Imas brenkanje in brenkanje... ..joj, se opravičujem.. ..se nismo dobr razumel.. ..ah ja..js pa pogrešam enga desca..kr nikjer nobenga.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 eh, cel kup jih je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Jaz tud pogrešam... ! Biče bolje...to absolutly ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Pogrešammmmmm...... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh, cel kup jih je. ..res je, cel kup jih je...a kaj ko ni takšenga, ki bi men pasal.. ..hej, EL NINO, a si ti mogoče frej.. ?! Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 El Nino , bemu, kje si, ko bi moral bit tu? V čem se razlikuje od rdeče hrenovke od drugih? Razen barve..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 ...pogrešam, ja.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Aha. V sposobnosti pogrešati. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>..res je, cel kup jih je...a kaj ko ni takšenga, ki bi men pasal.. ..hej, EL NINO, a si ti mogoče frej.. ?! frej frej.... sicer pa ful pogrešam conteso pa tripla kar od nikjer jih ni upam da je z njima vse vredu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Jaz pa pogrešam MBmetuljcico, ki se driča nekje v Avstriji ... Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Kje je pa Majica? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.