aiwa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz se pa sploh nisem spomladi zaljubljala, ampak vedno pozimi (al pa pac 'uradno' jeseni se)... Pomlad je prevec... hm, 'pop'... jz sem tud bl zimska....oktoben,november, december... takrat mene kej doleti... ja zgleda da bom še dolg čakala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Jaz pa pogrešam mojega dragega Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj bi bla Ksantipa007,vsaj kot sem videla... ma ja, eni smo pa zviseli........... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Js pogrešam Conti, pa čeprov me zmer sam napizdi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ej neverjetno Triple, eno minuto nazaj sem na Conteso pomislila, pismu pa kje je kaj ta zenska! Pa da natrixa tud ni se vedno nic okol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 natrix ... ja sej njega je pa prjel... pa je mal pisu... zdej ga pa že dolg ni a ni nazadnje neki službo zgubu al kako? ene probleme vem da je mel-- Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js pogrešam Conti, pa čeprov me zmer sam napizdi! tko je to ja tiste k jih maš najrajš se te najbol izogibajo... jeah... js pogrešam... eno "ribico" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Ke pa je Vanda??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Sport Billy jo ima v svoji torbici. (Vanda je bila tista tazleht: za vse, ki so ze pozabili tiste case) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Tino! Ziher nekje ful študira ali pač kaj pripravlja..pogrešam njeno metodičnost in njene jedrnate poste.. MucaMaca Ej,kje je pa Sanjalica??? Hm, Contesa je zamenjala službo, oz.lokacijo, pa je nekje omenila, da bo zdaj imela bistveno manj časa in je ne bo prav dosti naokoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Jest pa klele pogrešam eno fejst mrho, k lohka kej pokazala klele gor. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Jaz pa pogrešam Tamaro, upam, da je dobro... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 enga Danes pa res. Tak cudno se pocutim. Bo jutri bolje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 joj miši! jutr bo 100% bolš... ziher! držim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Hvala bejbi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 in in in a je????? kwa me zdej dražš, povej!!! če je kej novga... pa bolšga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Nisem se utegnila it. Cez 2 ure grem, zdaj se ne morem Ampak drugac pa nic novega. Drz pesti nujno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Jaz pa upam, da napacnih oseb ne bom nikoli vec pogresal. V bistvu vem, da jih bom vse manj, ker si vedno bolj znam zapomniti tudi slabe plati. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Enga kolega... ubogi je bolan, pa ga nič ni na faks.. šmrc šmrc.... pa conteso, uboga, nekje uživa pa je ni nič na forum... ehja, pa še eno miško... je šla neki naokrog.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Kje pa je avtorica te teme? Kdo slisal zanjo? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa je avtorica te teme? Kdo slisal zanjo?A to pa to ...Mislim, da te ravno takrat ni bilo tu gor, ko je odšla. Takrat je bilvelik pomp, ki je šel enim zelo v nos, hrk hrk, ker je bila pogrešana.Dvomim, da bi dobil kak odgovor, malo se izogibajo teme "Bila pa šla...". Pa si pomislil, da ni več gor tudi tistega, ki se je okoli nje največ Trudil?Ja, pa ljudje niso zato nič slabši, ker jih ni več tukaj gor (kot niso - nismo zato nič boljši, če so, smo še tu gor) In Sava še naprej teče dalje med Brodom in Tacnom... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 jz jo nč ne pogrešam... jo mam še zmeri tok k je rabim. je še vedno moja pujsa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.