Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> včasih tudi tebe pogrešamo. x!x Thanx! <{POST_SNAPBACK}>ne ne ne...midve mava kratek stik danes, zgleda ....tale fora je bila v smislu: smejat se na lasten račun...malček samoironije s šcepcem črnega humorja... ...pa sploh se ni nanašalo na forum sicer pa:hvala Mah amis, saj ga nimava, a pac, tolk je enih podtonov vedno pa asociacij, da pac... vcasih je moznih vec interpretacij. ... drugac pa so zdaj za stevilne pocitnice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Nisem že ful dolgo JanjeK pa Trudija brala...hmmm... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem že ful dolgo JanjeK pa Trudija brala...hmmm... mojedva cukrčka! včasih jih mal pogrešam, sploh bratca k preveč u delo pade... pa nima cajta... ampak ga je pol treba kr nagont pa je... si vzet kar rabmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Pogrešam poletje in moje sončenje na vrtu Pogrešam mojega dragega.Pogrešam prijteljico Pogrešam počitnice.Pogrešam morje - posebaj letos ku nedemo nikam ker ma fotr abraham <_< Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 I miss peace in my heart....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi pogrešam nekoga, ne samo trenutno, splošno v življenju. ..jst tud.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Jaz pa pogrešam zabave Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 pogrešam mišelko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 njeeeeega namest da bi ga zmeri manj, ga zmeri bolj, že kr mal nevzdržno postaja na momente Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Jz pa pogrešm pico iz Tonača- sirovo!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Kje je pa modrec? Jaz ga pogrešam....pa refošk tud Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 hja mišelko jasno.... ampak pismu kera mene tolk pogreša se mi kolca ko hudič... in bom js zdej tisto k name misli fejst po riti k se mi kr noče nehat kolcat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 ...kr neki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>njeeeeega namest da bi ga zmeri manj, ga zmeri bolj, že kr mal nevzdržno postaja na momente jz pa teeeebbeeeee joj veš kje je šele četrtek... al pa sobota da bo tko kot se šika Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje je pa DandaLuna? <{POST_SNAPBACK}>pa res, danda Luna... upam da je sve ok, da je niso iz flata vrgli ali ji odklopili telefona... Kuku je fajn, ko te kdo pogreša... Js sm kr neki tule, stanovanje še mam, po novem sem ga preimenovala v Svetišče, telefona pa itak nimam v svetišču (razen GSM), tako da izkoriščam službo za internetanje, no pa domači pristan pri starših... Drgač pa, hja, se ukvarjam kar sama s sabo, pa me je včasih strah, kaj tule napisat, ker sem ta čas zelo občutljiva in če nekdo kaj "narobe" komentira, me blazno prizadane ... mah, taka sem. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Drgač pa, hja, se ukvarjam kar sama s sabo, pa me je včasih strah, kaj tule napisat, ker sem ta čas zelo občutljiva in če nekdo kaj "narobe" komentira, me blazno prizadane ... mah, taka sem. [/color] A še lahko pišemo , saj tako se le sama najbolje kališ , vse dobro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ...že pogrešam sauno v terme Palace !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ehja joj pogrešam Bobnarja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Verjetn se rajš kot po tastaturi s prstki po kaki bejbi sprehaja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 astra? rachek? cigančica? ..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Tamara? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Moje ljubčeke pogrešam.Pa seala že dolgo ni blo Pa lucifera Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>astra? rachek? cigančica? .....evo me ,prisla z dopusta.u,ne morem verjet da je nekdo opazil da me ni .svaka chast ,cosma Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Js pa pogrešam toploto....tako in drugačno.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Kje je pa kej Michelle??? Uno njeno kjut ikonco mal pogrešam.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.