Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Komi čakava..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 najprej pa še mal pogrešita Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Dober no.......sam res sam "še mal"... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dober no.......sam res sam "še mal"... mhm čist mickeno... oblubm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Kaj bi le lohk to pomenlo, če se nekdo ob "oblubm" reži k pečen maček???? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 pečen mačk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jaz se bom režal k pečen maček, ko boš ti pred mano z mokro....z mokro, z mokro.......štunfo, no. Pol pa ti jo bom snel, posušil, mal zmasiral, da mi ne ozebeš, pa tko.....sm mislu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 A se men samo zdi, da Bobnarja ni približno toliko časa kot Astre? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 astra je. sem jo lih dons zjutri brala.. mislim da je včerej pisala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z mickenim ob teh gor pa dol skakajočih aiwcah dobivava neke žleht asociacije..... :D mick zdej si dal pa še meni asociacije Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jurc da te nam za ušesa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> zihr nebi imela nič proti No ok Jure, oba svoji ljubezni pogrešava, tako bo prav Jah 5rca, kaj veš, če bi bil hud tip še jaz nebi meu nič proti Pa punca verjetno tudi ne :lol: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mišelkicaaaaaa Michelle je prisotna in prisebna Ajvek, Misty Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 finaly Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 hehehe uživala je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ok Jure, oba svoji ljubezni pogrešava, tako bo prav Jah 5rca, kaj veš, če bi bil hud tip še jaz nebi meu nič proti Pa punca verjetno tudi ne :lol: Pol sva že dva, ki nebi mela nič proti ....aja pa ti, samo da ni preveč tepiha ane Vidim da se je Mišelka vrnila z njeno dancing baby z velikimi naočniki - WELKOM BEK MICHELLE Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Micki, kaj če bi se vse tvoje mucke zbrale pa bi vsi skupi..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol sva že dva, ki nebi mela nič proti ....aja pa ti, samo da ni preveč tepiha ane Ni ga nič Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Lej lej, dejva pol še Ninota vprašat če se strinja oz. če on tut nima kej proti slučajno ker je baje parketk tko da predvidevam da je čist "silky" ravno tak kot je zaželjeno ...in potem svizec zavije čokolado v folijo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 :xx!: dobro voljo pogresamuf,kolk sem smotana danes Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lej lej, dejva pol še Ninota vprašat če se strinja oz. če on tut nima kej proti slučajno ker je baje parketk tko da predvidevam da je čist "silky" ravno tak kot je zaželjeno ...in potem svizec zavije čokolado v folijo :lol:dobro voljo pogresamuf,kolk sem smotana danesWhay so sad an blue?Bom pa še jaz mal joku s tabo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti misliš, da so moje velike oke samo za okras? kje si pa zdej?zdej pa jaz pocekirala,da te ni. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 mick? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ja?ja pogresala sem te mal,ja? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.