Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Sploh ne veš kolk mi je zdej zrastel ........greben. Thx, mi godi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh ne veš kolk mi je zdej zrastel ........greben. Thx, mi godi. buaha,greben,a?valda godi,ko ves da te nekdo pogresa.men bi tud godilo,sam mene ponavadi noben ne pogresa.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 To pa sploh ni res. Smo te že pogrešal, mogoč ne vedno tud tu napisal. Si preveč fajn, da neb opazli, da te ni. Vuf, ko pa se še fotke spomnim...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa sploh ni res. Smo te že pogrešal, mogoč ne vedno tud tu napisal. Si preveč fajn, da neb opazli, da te ni. Vuf, ko pa se še fotke spomnim...... ne verjamem,je pa tud res da sem mal depresivna ze ene tri dni in mam vse bolj crno v glavi,....sej ves kr ene otrocje,kao mene pa noben ne mara,mah kr neki......ta luna me je najbrz zdelala do fula... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lej lej, dejva pol še Ninota vprašat če se strinja oz. če on tut nima kej proti slučajno ker je baje parketk tko da predvidevam da je čist "silky" ravno tak kot je zaželjeno ...in potem svizec zavije čokolado v folijo svilnati ljubimci ja hihi js pa bhemotek Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne verjamem,je pa tud res da sem mal depresivna ze ene tri dni in mam vse bolj crno v glavi,....sej ves kr ene otrocje,kao mene pa noben ne mara,mah kr neki......ta luna me je najbrz zdelala do fula... Mala, daj ga ne sračkaj. Si ful bejba , dobro pišeš , zanimiva k šus , sam pričakuj naval tipov , mogoč s(m)o mal zadržani in obupani, k si poročena. Verjem, men se ne da lagat, mamo takih tu čist dovolj......laž-ekspertov. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mala, daj ga ne sračkaj. Si ful bejba , dobro pišeš , zanimiva k šus , sam pričakuj naval tipov , mogoč s(m)o mal zadržani in obupani, k si poročena. Verjem, men se ne da lagat, mamo takih tu čist dovolj......laž-ekspertov. thanks ,mick za lepe besede,se ze mal bols pocutim se sama sebi cudim,da sploh omenjam depresijo,ponacadi se umaknem v samoto in sploh nocem nobenmu omenjat svoje slabe volje,da ne bi koga za sabo povleklapa tudi obupno me je sram,nerodno mi je ,ko sem taka .....res se enkrat ti hvala za lepe besedice,nisem vedela da imas tako lepo mnenje o meni.uf ,uf,zdej so mi pa mal krilca zrasla...... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 aH. eNA LEPA LASTNOST TEGA FORUMA JE TUD, DA SE LOHK MAL ZJOKAMO PA POJAMRAMO TUKAJ, KO NAM JE HUDO. lE ZAKAJ TI BI BILO NERODNO....črke .....oz. sram, če pokažeš, da si žalostna, saj smo vsi kdaj pa kdaj, kakšni ljudje pa bi bili, če ne bi bili???? Ti kar povej, jaz včasih pravo štalo nardim tu, k sem tečen al pa žalosten. Kul si, verjem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aH. eNA LEPA LASTNOST TEGA FORUMA JE TUD, DA SE LOHK MAL ZJOKAMO PA POJAMRAMO TUKAJ, KO NAM JE HUDO. lE ZAKAJ TI BI BILO NERODNO....črke .....oz. sram, če pokažeš, da si žalostna, saj smo vsi kdaj pa kdaj, kakšni ljudje pa bi bili, če ne bi bili???? Ti kar povej, jaz včasih pravo štalo nardim tu, k sem tečen al pa žalosten. Kul si, verjem. jaz sem bolj vase usmerjena,nisem navajena da bi me kdo porajtal v slabi volji,zalosti,pa tko....drgac pa vsi hodjo k meni jokat in stokat ,ko so v kurcu....ko sem pa jaz pa se skrijem,kot noj z glavo v pesek in noben me ne vidi....cmokich cmokich ti poshilja cigumiguch za prijaznost Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Saj zato pa ravno. Jaz tud ne obešam na veliki zvon v real lajfu, razen zlo bližnjim, zato pa se pol mal tu zduvam. Vaše učke mal trpijo ob mojih "genialnostih", sam men pa je boljš. Je pa res, da tud k men folk ful hodi ko so v k........in včasih me to prav obremenjuje, po drugi strani pa mi godi, da mi zaupajo. Sam razpizdi pa me, da se ure in ure z njimi meniš, pa skupaj najdeta neko rešitev, pol pa nardi čist kontra in vse zajebe......pa spet pride. Taki me pol začnejo počas nervirat................jih nič ne pogrešam, če jih ni. Hihihi.....sladki cigumigu cmokci..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj zato pa ravno. Jaz tud ne obešam na veliki zvon v real lajfu, razen zlo bližnjim, zato pa se pol mal tu zduvam. Vaše učke mal trpijo ob mojih "genialnostih", sam men pa je boljš. Je pa res, da tud k men folk ful hodi ko so v k........in včasih me to prav obremenjuje, po drugi strani pa mi godi, da mi zaupajo. Sam razpizdi pa me, da se ure in ure z njimi meniš, pa skupaj najdeta neko rešitev, pol pa nardi čist kontra in vse zajebe......pa spet pride. Taki me pol začnejo počas nervirat................jih nič ne pogrešam, če jih ni. Hihihi.....sladki cigumigu cmokci..... ja,ja dost je teh tichkov fichfirichkov....jst tud ne pogresam,sploh pa tistih,ki se pojavijo sam ko majo frke.......bemu se pocutim kot strelovod vcasih....pridejo s problemi,objokani in pol jih spet ni na spregled do naslednjih problemov,bemukisko tebi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hahahaha....zelo znano, zelo znano. Pač rabiš čas, da to spoznaš, pol pa še čas, da znaš takim reč NE. Velik ljudi je prihajalo k men le, ko me je potrebovalo, še zdaj jih je nekaj, sam res tisti po svoje men najljubši. Ko mi je blo 1x dost sem odkrito povedal kaj si mislim o tem.......in jih več ni bilo. Tudi zato imam rad odkritost. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha....zelo znano, zelo znano. Pač rabiš čas, da to spoznaš, pol pa še čas, da znaš takim reč NE. Velik ljudi je prihajalo k men le, ko me je potrebovalo, še zdaj jih je nekaj, sam res tisti po svoje men najljubši. Ko mi je blo 1x dost sem odkrito povedal kaj si mislim o tem.......in jih več ni bilo. Tudi zato imam rad odkritost. uf,jaz milionkrat povedala,da je bilo dost in da nisem jaz nobena rezervna guma x!x pa tud psihiater ne mislim bit.....kar je prevec je prevec.sam glej ga zlomka,eni tega ne stekajo,dokler ne izjavim vse kar mam za povedat.pol so pa kot kup nesrece...kr neki.jp,tko je.vsak ma svoj lajf.in frendi niso frendi sam ko majo frke,a ne?jade pismu so eni taprave pijavke,vse bi pobral od kesha do chikov pa na konc se energijo,zivce....uf...ne ne ,mene ne bojo vec Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>svilnati ljubimci ja hihi js pa bhemotekjaaaa Ok sem dobil zelo čudne asociacije btw :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 sama sebe pogresam Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 obišči se Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 lahk te tud jz Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ..al pa jaz.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ke je pa kej Bobnar? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 zdej šele prebrala mal... cigančica res si super... tud jz tko mislim... si en sonček xrosex čeprav se mogoče zdele ne počutiš tko... mal se sprosti... boš vidla... hmalu se boš našla spet tak kot si enga lubčka pa enga objemčka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 hvala,aiwa tudi tebi.pa mick tebi tudi... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ahh...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 pogrešam.....morjeeeeeeeee Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam.....morjeeeeeeeee Mogoče ga boš manj, če ti povem, da ima le od 11 - 13 st. C, brrrrr Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Nič manj... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.