aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ok,...ok,.....sej priznam no mal predolge tele pochitnice.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Jz tut Sončka pogrešam....... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Jz tud eno muco pogrešam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 pogrešam nekoga, ki mi je obljubil, da bova skupaj tekla.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Seal, a ti mrbit morš k okulistu? Nič nisem slišal nobenih zgodb o kakem benanju Sanjalice pa to, to sem pač opazu. Ok, Sanjalica, če še mrbit kaj pokukaš k nam........Srečno! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal, a ti mrbit morš k okulistu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Seal, a ti mrbit morš k okulistu? <{POST_SNAPBACK}> okulista?? zakaj že?? hmmmm, kaj tle mene omenjate? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Dečko, v red se sprav, bemu.......Electra zamujena ne vrna se nobena. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 i miss my yure......i miss u...i miss my...ass....haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam nekoga, ki mi je obljubil, da bova skupaj tekla.. že greeeeem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz tud eno muco pogrešam! ziher aiwo Sej jo vsi pogrešamo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ok,...ok,.....sej priznam no mal predolge tele pochitnice.... zlomk predouge????????????????????????????????????????????????????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ziher aiwo Sej jo vsi pogrešamo kwa pa mene hahahahahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ziher aiwo Sej jo vsi pogrešamo evo mene im back! (kje pa sem sploh bla?) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 miško a ne? mhm... jz tud... sam zih se ma fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 zih xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Pogrešam mojega dobrega prijatelja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 i miss u all- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 hmmm....kam se je pa duško zgubu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 oooo zlomk se je spomnu name...to je pa lepo. Ja mal sm se umaknu.Tko je z biki. muhasti. Sicer pa pišem diplomo in globoko bredem po internetu.Sm čist Zanimivo, in prav dans sm preveril mal kaj dogaja. Pomlad me bo kmalu zbudila Kot rožco sonca in lune, vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Lepo, da si se vsaj javil, da se ve, da si OK, Duško.Držim pesti, da ti diplomska rata od ta prve, da se pol oddahneš ! peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 pogrešam mir Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samba 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 nekoga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Mojo pokojno dobermanko, mojega mrtvega prijatelja in še nekoga, ki si tega ne zasluži.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oooo zlomk se je spomnu name...to je pa lepo. Ja mal sm se umaknu.Tko je z biki. muhasti. Sicer pa pišem diplomo in globoko bredem po internetu.Sm čist Zanimivo, in prav dans sm preveril mal kaj dogaja. Pomlad me bo kmalu zbudila Kot rožco sonca in lune, vsem hehe :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.