Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 jaz pa našo aiwo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 .....jaz pogrešam nekoga iz mojih današnjih sanj.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....jaz pogrešam nekoga iz mojih današnjih sanj.... koko mam pokvarjene asociacije Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....jaz pogrešam nekoga iz mojih današnjih sanj.... danes nisi mene sanjala ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes nisi mene sanjala ane dvomim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Čeprav pa Selene tebe res pogrešam, bi te ful rada spet videla.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 sej sva dogovorjeni, sporoči kdaj bi šlo, pa bova uskladili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 mislim, kaj pa jaz Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 pa jaz ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 točno tak Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Pogrešam marsikoga, marsikje, še dobro, da energije delujejo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 oj boris Joj jaz pa pograšm počutje brez skrbi - joj zakaj še je tas šola, bi lahko že ble počitnice Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Jaz pa pogrešam MBmetuljčico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 saj je prijavljena, pa se ji javi ne...jaz vem, da sva z njo na liniji, tud če se en mesec ne slišiva ali bereva... če nekaj ali nekoga pogrešam, poiščem,razen, če mi da vedet, da sem odveč.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>... če nekaj ali nekoga pogrešam, poiščem,razen, če mi da vedet, da sem odveč.. selene, prakticna punca. imas pa nekam otozno ikonco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 pa nisem otožna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj je prijavljena, pa se ji javi ne...jaz vem, da sva z njo na liniji, tud če se en mesec ne slišiva ali bereva... če nekaj ali nekoga pogrešam, poiščem,razen, če mi da vedet, da sem odveč.. Kdo je odveč Aha, torej druga linija Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Borism kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa nisem otožna Res nekam otožno deluješ Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj je prijavljena, pa se ji javi ne...jaz vem, da sva z njo na liniji, tud če se en mesec ne slišiva ali bereva... če nekaj ali nekoga pogrešam, poiščem,razen, če mi da vedet, da sem odveč.. Selena ... to pa je bil sedaj hec . A ves, da sem ti v tem trenutku, ko si ti to napisala na forum, jaz poslala OS? Ja verjetno veš Lep dan vsem.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa pogrešam MBmetuljčico So mi sporočili, da me en fejst dečko pogreša... A je končno napočil čas za sladoled... si se spomnil name, sedaj ko je tako lepo toplo in sonček sije..... al iz kakšnega drugega razloga Lep dan vsem... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Borism kje ti otožno delujem?Mbmetuljčica, včasih je misel dovolj da prkličeš nekoga in Borism govorila sem o življenju, kako jaz poiščem koga ki ga pogrešam v lajfu, ne o določeni osebi... kolk besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep dan vsem.. Tole se je pa tako hitro odvijalo, da je takoj prišla MBmetuljčica, HVALA ......sory, nesporazum Selene , tudi vam lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Borism kje ti otožno delujem?... kolk besed Tukaj na ikonci, ali se le spominjam, sory Besede pa niso šle v nič.... MBmetuljčica, pa sem se res spomnil na sladoled , vzroki so pa tudi drugi, manjkaš tukaj, pa še kaj, od tod pogrešanje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 SmartyM že dolgo ni bilo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.