Skoči na vsebino

Pogrešani

Pujsita

Recommended Posts

ok sem že tu x:Dx Joj pa če te tu gor ni bilo tako dolgo- nič komentirala nič, pa sem te mislil malo spomnit x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

OMG, ej vi stvarno morate slišat SmartyM-a po telefonu, že ko rečeš halo ti gre na smeh potem pa še tak mlad glasek, ki ga niti malo na pričakuješ pol pa ti še bolj gre na smeh, pol pa se še ona reži nonstop pa ti š bolj gre na smeh :lol: :lol:

Mislim, mene je včeraj takoj v dobro voljo spravila :palec: x;)x

o, men tud, je neka fora tu. :)

Stanka, ahoj!!!!!! x:Xx :palec:

jaz pa stanke ne pogresam tolk, ker se (mi) (ceprav redko, a vseeno) vsake tolk casa mal javi. x:Xx

Pac pa bobija pogresam, ja, nenazadnje ker se mi je tud (zelo zelo redko sicer tud) sem pa tja javil. No se ze oglasi. Upam da se ima fajn.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Behi ti si biu men tko šmešn x:Dx ,tak vljuden pubec,pa tko resno si zvenel,da sm se morala narežat :wOOt:.Behi ves simpičanten pa vljuden,jaz pa ko ena sneta sekira x:Dx .Si me tudi ti spravil v dobro voljo :lol:  :lol:  :lol: :palec: .

heheh, ja sej, jaz vedno vljudno zvenim x:Dx Hehe, ma ko kličem prijateljic je ko bi se pogovarjal s 50letno babo tko ma odrasel glas, ko pa sem smartyija klicu pa se je ena hihitajoča najstnica oglasila :lol: :lol: :lol:, joj ti se še vendar ponoč ko spiš smejiš :lol: :lol: :lol: :lol: bogi cimer :lol: :lol: :lol:

<{POST_SNAPBACK}>Js pa aiwo pogrešam

ja sej jaz jo tudi pogrešam :V: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>xredx hehe... prov preveč pametnega nimam... mal sem na dopustu...  :OoO:  x:Dx  x:Dx

Pol ti je pa odpuščeno...dej si duška bejba! Vse 4 od sebe, pa jezik do tallllin UŽIVANCIJA!!!! Mal se sončka naužij...še namest nas, k mormo po cele dneve delat in ga skor nč ne vidmo! Matr, u vampirko se bom spremenila kmal....spet bolane stresam x:Dx x:Dx x:Dx

Bemu, sm mislu, da mi daš idejo, pa poveš kako ga boš pritegnila, da bo hitr pršu......bi jst pol z isto finto probau. :inocent: x:Ix x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

jaz tud bobija pogresam...

Je bil cist od zacetka gor...

Pa velik smo dal skupi skoz, raznoraznosti...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...