SmartyM 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Behi ti ga pihneš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 kaj ga pihnem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ahja pogrešam...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Beeeeeeeeeeeeeeeeeehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pa kje's ti zdej noo?! ,prid bova mal čvekala . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ok sem že tu Joj pa če te tu gor ni bilo tako dolgo- nič komentirala nič, pa sem te mislil malo spomnit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 OMG, ej vi stvarno morate slišat SmartyM-a po telefonu, že ko rečeš halo ti gre na smeh potem pa še tak mlad glasek, ki ga niti malo na pričakuješ pol pa ti še bolj gre na smeh, pol pa se še ona reži nonstop pa ti š bolj gre na smeh :lol:Mislim, mene je včeraj takoj v dobro voljo spravila Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Pokorno javljam, še sem cela, živa in zdrava! in pomladna čim mi uspe, malo nadoknadim Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Behi ti si biu men tko šmešn ,tak vljuden pubec,pa tko resno si zvenel,da sm se morala narežat .Behi ves simpičanten pa vljuden,jaz pa ko ena sneta sekira .Si me tudi ti spravil v dobro voljo . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Js pa aiwo pogrešam Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> selene, prakticna punca. imas pa nekam otozno ikonco. Men je pa ikonca super všeč Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 o, men tud, je neka fora tu. Stanka, ahoj!!!!!! jaz pa stanke ne pogresam tolk, ker se (mi) (ceprav redko, a vseeno) vsake tolk casa mal javi. Pac pa bobija pogresam, ja, nenazadnje ker se mi je tud (zelo zelo redko sicer tud) sem pa tja javil. No se ze oglasi. Upam da se ima fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi ti si biu men tko šmešn ,tak vljuden pubec,pa tko resno si zvenel,da sm se morala narežat .Behi ves simpičanten pa vljuden,jaz pa ko ena sneta sekira .Si me tudi ti spravil v dobro voljo .heheh, ja sej, jaz vedno vljudno zvenim Hehe, ma ko kličem prijateljic je ko bi se pogovarjal s 50letno babo tko ma odrasel glas, ko pa sem smartyija klicu pa se je ena hihitajoča najstnica oglasila :lol: , joj ti se še vendar ponoč ko spiš smejiš :lol: :lol: bogi cimer :lol: <{POST_SNAPBACK}>Js pa aiwo pogrešamja sej jaz jo tudi pogrešam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Aiwa??? Mačky??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Aiwika....pa res no, kje za boga si? Skrbi nas!!!!!!!! Prid nazaaaaaaaaaaaaaaaaj!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Bobnarja Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ja kje se potika ta fant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>xrosex Lej jo, lej jo, našo zajčico prelestno....vse tvoje rožce so skor ovenele zaradi pomanjkanja našega sončka(Aiwe)....glej, da se to ne zgodi več!!! Kakšen je tvoj zagovor/izgovor??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 hehe... prov preveč pametnega nimam... mal sem na dopustu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe... prov preveč pametnega nimam... mal sem na dopustu... Pol ti je pa odpuščeno...dej si duška bejba! Vse 4 od sebe, pa jezik do tallllin UŽIVANCIJA!!!! Mal se sončka naužij...še namest nas, k mormo po cele dneve delat in ga skor nč ne vidmo! Matr, u vampirko se bom spremenila kmal....spet bolane stresam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Pogrešam jo. Kaj čva storit, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Bemu, sm mislu, da mi daš idejo, pa poveš kako ga boš pritegnila, da bo hitr pršu......bi jst pol z isto finto probau. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bobnarjata je pa dobra! sem včeraj tole napisala, pa zbrisala... no, si pa ti namest mene napisala... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 jaz tud bobija pogresam...Je bil cist od zacetka gor...Pa velik smo dal skupi skoz, raznoraznosti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 tud men fali Bobnarček, upam, da uživa, da je totalno zatrapan (verjetno škorpijonka), da mu faks laufa, da je zadovoljen z delom...ter da se bo čez čas spomnil, da smo tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.