borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...a ti je tolk do opaznosti , meni niti ne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ....tudi meni ni, sem raje kje v miru......naprimer v gozdu ob poslušanju ptičjega žvrgolenja.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...to je pa zelo v redu, ker tako sem pa tudi jaz rad pogrešan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ....pa prav sam, samcat...... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ne zmeraj sam samcat, ampak včasih je pa prav fino biti tam takole na OFF Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Malo bolj se ubadam sama s sabo in svojimi zdravstvenimi problemi ... Moram spet na "servis" k dohtarjem , potem ko me porihtajo, se bom pa spet "zakurblala"..... [/color]Daisy, čimprej se pozdravi Tudi jaz ti želim čimprejšnje okrevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Danes zjutraj sem se nenadoma spomnila na Daisy. Ze dolgo je nisem videla tule, upam, da je vse kul in da uziva, kjerkoli je. Hojla, Marsa, lepo da si se spomnila name.Skorajda nisem na računalniku, še manj na forumu.. včasih samo malo pokukam, če me kdo pogreša Malo bolj se ubadam sama s sabo in svojimi zdravstvenimi problemi ... Moram spet na "servis" k dohtarjem , potem ko me porihtajo, se bom pa spet "zakurblala"..... O, Daisy! Hmm, dbest da si se javila, upam, da ukvarjanje s sabo poteka v pozitivno smer... Ti se kar nic 'ne obremenjuj' z nami - glavno, da pocnes to, kar je v danem trenutku pravo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ThanXX, I'll do my BEST (hope, the doctors TOO). Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Pogrešam, pogrešam...... pogrešam, pogrešam...... pogrešam, pogrešam...... .......ja pogrešam ga.....javi se mi..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 A mene pogresas metuljcica...?? Sicer pa.. te zadeve se lahko hitro uredijo.. telefoni, smsi.. kavice... torej- si naredila kaj, da te srcek ne bi vec bolel Grem k nekomu, ki me pogresa... hihi ti javim.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 jaz pa bi rada videla Cat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 jaz pa kakega normalnega shtajerca to redkost...kokr pametna bjonda 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Iiiiiiii... ...jest očitno neki posebnega...prava rariteta takorekoč... Normalna štajerka..pa še pametna blonda povrh... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 A mene pogresas metuljcica...?? Sicer pa.. te zadeve se lahko hitro uredijo.. telefoni, smsi.. kavice... torej- si naredila kaj, da te srcek ne bi vec bolel Grem k nekomu, ki me pogresa... hihi ti javim.. Seveda tudi tebe pogrešam, a še nekoga......, ki pa mu pošiljam en velik Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Iiiiiiii... ...jest očitno neki posebnega...prava rariteta takorekoč... Normalna štajerka..pa še pametna blonda povrh... Astra rariteta zhe mogocheRARA AVIS pa zih de ne 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2004 Zakwa ne znam latinsk Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Eh, kdo pa si želi biti bel...če je lahko črn... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Zakwa ne znam latinsk 'Redka ptica' dobesedno, sicer pa nekaj posebnega v pozitivnem smislu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Lahko tudi bela vrana... ...nekaj izjemnega v vsakem primeru... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2004 Zakwa ne znam latinsk 'Redka ptica' dobesedno, sicer pa nekaj posebnega v pozitivnem smislu. Hvala Marsa, ti si res univerzalec . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 A mene pogresas metuljcica...?? Sicer pa.. te zadeve se lahko hitro uredijo.. telefoni, smsi.. kavice... torej- si naredila kaj, da te srcek ne bi vec bolel Grem k nekomu, ki me pogresa... hihi ti javim.. Seveda tudi tebe pogrešam, a še nekoga......, ki pa mu pošiljam en velik Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Lahko tudi bela vrana... ...nekaj izjemnega v vsakem primeru... Astra ooo...gospa posedujejo slovar tujk 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Saj sem vedu, da morta met nekaj skupnega...... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 gospa posedujejo slovar tujk Tut to...pa še hčero imam, ki hodi na klasično gimnazijo....in jo moram včasih spraševati...potem pa še men mal znanja ostane... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 sanjalica je izginjena ....sam da ni marsa dala spet kake temne napovedi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.