El Nino 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Pogrešam mojo ... in njen ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 joooj jaz pa pogrešam spanec danes nisme nič spal, žal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Beeeeehiiiiiiiiiiiiiiiiii,prid na čvek . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Nevem kaj,sam nekej mi manjka... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Men tud zdele neki manka (ena na kolenih ) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 kakšna koincidenca, men pa v naročju Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Hehehehe,dejva se mal povezat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Thanks all.... ......bemu.......pogrešam ja......... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 na rožico, pa naj te ona v dobro voljo sprav Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 O Lia, thanks! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Zakuga pa mene nkol nbeden ne pogreša Morda je pa kaj narobe z menoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Cvikar to bo zato k si svež te bomo že še pogrešali hihi welcome... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 nečem pogrešat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 pogrešam tistega šarmerja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ga pa kr neki cajta nau... je šu uživat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 hmmm kako pa veš, katerega imam jaz v mislih in kako veš,da je šu uživat ta, ki naj bi ga jaz pogrešala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 sej ne vem... mislim si Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej ne vem... mislim si Ja, res...le koga ma Elektra v mislih??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Važn, da midve veva, k sva vsevedne.... Predavanjeee....aaaaaaaaaaa....šibam, čeprov ga ne pogrešam...bye, bye, baby...se bereva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Electra thx ............. Cigumigu , Mystica Volkec Pogrešam vas in lnf , sam frka, jebat ga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 danes pa sem vas cel dan pogrešal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 pogrešam Krokodila, pa kak sočni vic Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Spet nicesar ne pogresam...mogoce hrano ( ker mam vodni dan :xx!: ), sam zaenkrat ni krize. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.