santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 kje je pa soncna vila??? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Pogrešam..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kwa se dereš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Orgazem? Pogreša? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ne, Mick, orgazma ne pogrešam...sm ga ta vikend 3x fasala...orgazm mislm...s pomočjo mojih magičnih prstkov in strica vibratorja ( Hans, po domače). Zdej s pa utihnu, a???? Znam jst tebe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ah, Hans je samo tolažba Orgazem pa si doživela tko al tko sam zato, ker si na kakega mickenga zravn mislila.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hihi sem res na enega določenega, samo nisi bil ti, ker si ne morem kr zmislt, kako zgledaš...mora bit konkretna oseba...matr, me je un nakuru... če bi vedu...hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ....poskrbi, da zve, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 bom, ko ga vidim....pa ko bo primeren trenutek.... drž pesti, da udejanim fantazijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Fantazijo? Uuu, huuudoooooo , to ti pa privoščim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jst si tud...bom poročala o vseh umazanih podrobnostih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jaz pa sem se v zadnjem casu velikrat spomnila na Sati, pa Seala tud nikjer ni...Pa Soncna kar mal manjka... :|| (*ha, sami na 's'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jz tud sati pogrešam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz tud sati pogrešam.... A sam sssssssssssati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 pikolinka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Zobatka moja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>JPa Soncna kar mal manjka... :|| (*ha, sami na 's'). jst se spomnim nanjo vsakich k zdravila vzamem.... :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 selene.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 pa res ja... ful je je mal klele.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Selene, Mucamaca, piko...pa tastari k so neaktivni Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ha! Ravno danes sem pomislila, ja kje pa je kaj selene! Pa Ruby ze blazno cajta nisem vidla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Saj res Rubička...dostikrat pomislim nanjo...upam, da kmalu uleti in da so se ji frke končale Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.