Skoči na vsebino

Življenje

Srcek

Recommended Posts

Današnji ljudje pa naj bodo starejši ali mlajši, ali celo otroci, ko pride kriza nevejo kako si pomagati in kam se obrniti. Vsak se sreča z svojo krizo večkrat, ki nekatere spremlja že od otroštva. kajti vsi vsak, ki se peha za golo življenje ali pa si želi, da bi bilo boljše. Je taka zmeda, da ne ve kako in kaj. nikoli pa ne pomislimo zakaj je to in zakaj se nam to dogaja. Namreč smo ljudje, ki prevelikokrat pozabljamo, da smo prizemljeni v človeški podobi, ki imamo nalogo, da jo opravimo tu na našem planetu. Skozi nas se pretakajo energije kot magnetizem. Se pravi, če bomo razmišljali negativno, bomo nase potegnili vse slabe stvari. Če pa bomo razmišljali pozitivno in obrnili vse na pozitivno to kar se nam dogaja, se bodo stvari reševale tako kot se morajo. Kajti naše življenska doba je zelo kratka, lepa polno pozitivne lepote, če si želimo. Zamislimo si malega otroka, ki komaj shodi in ga vse zanima. Je brezskrben, radoveden in ničesar se ne boji. Tako bi morali mi biti brez strahu in sprejemati to kar nam je bilo dano.

Toliko za enkrat v prihodnjih dne pa še več.

Vesela bom, vašega mišljenja kaj vi menite o tej temi.

Lep pozdrav vsem

srcek

Deli na socialnih omrežjih

aha, čist res. sam veš, meni to ne rata vsak dan. trenutno sem v obdobju, ko mi ne. potem bo minilo, pa bo spet drugače........... x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

saj sem res, pa vendar imam tudi svoja temna obdobja, tako kot vsak. vidim jih, čutim jih in izkušam jih...potem lažje razumem sebe in druge........in potem se odločim, da je dovolj in grem naprej. danes sem žalostna, ker je včeraj ugasnilo mlado življenje (13 let) fanta, ki sem ga poznala in je bil taka iskrica. poznam tud njegove starše in vem, da jim mora biti neznansko hudo. hudo je, ko ti umre/jo starš/i, ampak otrok........dolgo rabiš, da se pobereš

no, dovolj žalosti.........bo minilo

Amis

Dam ti prav kar se tiče mladega življenja in staršev. To je največji udarec za vse. Ampak jaz vem, da si ti pozitivna oseba in vem, da obrneš vse na pozitivno stran ker vse se dogaja z nekim določinim namenom. Tudi to kar se je tej družini zgodilo.

Verjemi

srcek

.............eh, saj vse vem.............sam mogla sem izrazit.to je to................ xsrcx

mene pogosto razžalostijo smrti mladih ljudi, še huje mi je ko jih vidim zadrogirane...Zakaj? Potem pa si mislim, saj so sami tako želeli!

ja, to pa je ralativno!!!

ce so res zeleli?? ali so sploh vedeli v kaj se podajajo?

ali so imeli zavesti dovolj??

hm, ja, zelo relativno.

Srcek, se strinjam s tabo! x:)x

Življenje je lepo. Tu pa tam ga prekrijejo temni oblaki, krizna obdobja, ampak tudi to mora biti. Mogoče zato, da potem bolj občudujemo in smo še bolj srečni, ko nam spet posije sonček v naše življenje.

Jaz se navadno v takih kriznih obdobjih kar malo prepustim in zaupam, da se bo vse izteklo tako, kot se mora. Po drugi strani pa nisem čisto pasivna, ampak skozi tuhtam v sebi in iščem razloge, zakaj se nekaj dogaja, oziroma razbiram ven nauk - kaj me hoče to naučiti... Vedno se najde kak nauk, če se le hoče. In vedno se izteče tako, kot se mora, četudi ne točno tako, kot bi radi mi sami zrežirali. To pa zato, ker na svetu nismo sami, ampak so še drugi okoli nas - in kakorkoli se neka stvar izteče, se izteče v skladu z vsem - z vso eksistenco. Zato nima smisla kaj dosti posegati v ta izid. Edino, kar lahko naredimo, je to, da razmišljamo pozitivno in živimo z ljubeznijo v xsrcbumx ; kajti dejstvo, da obstajamo, ni iz razloga, da bi nas nekaj uničilo - zakaj bi torej razmišljali negativno in gojili neko sovraštvo, strah, jezo ali kakršnakoli negativna čustva?

Nekako ne morem verjeti, da bi bil razlog za naš obstoj v neki dekonstrukciji, ker če bi bilo to res, potem sploh obstajali ne bi - nas preprosto ne bi bilo. Zakaj bi bili, če ne bi hoteli biti oziroma če eksistenca ne bi hotela, da smo?

Torej smo, in ker smo, ni drugega, kot da zaupamo obstoju. x:o)x

Mater, sem zafilozofirala. xrolleyesx Ma kaj čem, ko pa je tako preprosto, da niti besede niso tako preproste, kot je to preprosto. x:Dx x;)x

Ko ne veš kam bi se obrnu se obrni z vetrom...

Res pa je, da čim večkrat to napraviš, tem bolj bodo pljuvali za tabo. (Ker bo izgledalo, da nimaš karakterja.)

Vse je relativno, je tule nekje rekel eden.

layf, treba se je vsaj enkrat ločit, da pole začneš cenit tisto kar je novo..

menim ,da tisti,ki se noče poročit, pa kljub temu vztraja v zvezi ,da je to isto kot, da bi tajil svoj prostituitni˝del sebe x:Dx

Danes sem razmišljal, da bom morda povabil g.Ruglja na LUno x8Dx

Danes sem razmišljal, da bom morda povabil g.Ruglja na LUno x8Dx

To bi pa jez rada čitala...itak bi bli vsi čustveni kriplji... x:Dx x:Dx x:Dx

Fajt, fajt... :blackeye: :blackeye:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Saj 'smo ga' pravzaprav nekako skoraj ze imeli... namrec vsaj te vibre...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ampak en pravi Rugelj bi se pa prilegel...naj nam pomaga Svetlana...ga bo mal v red spravla :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kriza je kriza in pride in gre. Treba je samo pocakat. Strpnost je mati modrosti.

Poznam par, ki je imel krizo pa je nima vec. Poznam tudi par, ki je imel krizo pa jo ima se vedno. Poznam vse vrste ljudi in vsem pomagam. Rada pomagam. Ce se le da pomagam.

Ja to sem jaz. Taka pac sem. Ne vem kaj naj naredim, ampak spremenit se ne morem...

Ce se le da pomagam.

Ja to sem jaz. Taka pac sem. Ne vem kaj naj naredim, ampak spremenit se ne morem...

Nič ne naredi. Ni potrebe....... x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Današnji ljudje pa naj bodo starejši ali mlajši, ali celo otroci, ko pride kriza nevejo kako si pomagati in kam se obrniti. Vsak se sreča z svojo krizo večkrat, ki nekatere spremlja že od otroštva. kajti vsi vsak, ki se peha za golo življenje ali pa si želi, da bi bilo boljše. Je taka zmeda, da ne ve kako in kaj. nikoli pa ne pomislimo zakaj je to in zakaj se nam to dogaja. Namreč smo ljudje, ki prevelikokrat pozabljamo, da smo prizemljeni v človeški podobi, ki imamo nalogo, da jo opravimo tu na našem planetu. Skozi nas se pretakajo energije kot magnetizem. Se pravi, če bomo razmišljali negativno, bomo nase potegnili vse slabe stvari. Če pa bomo razmišljali pozitivno in obrnili vse na pozitivno to kar se nam dogaja, se bodo stvari reševale tako kot se morajo. Kajti naše življenska doba je zelo kratka, lepa polno pozitivne lepote, če si želimo. Zamislimo si malega otroka, ki komaj shodi in ga vse zanima. Je brezskrben, radoveden in ničesar se ne boji. Tako bi morali mi biti brez strahu in sprejemati to kar nam je bilo dano.

Toliko za enkrat  v prihodnjih dne pa še več.

Lep pozdrav vsem

srcek

Opa šele zdaj opazil tole temo. Zanimiva tema.

V zadnjih šestih mesecih sem bil velikokrat v skušnjavi, da naredim nekaj negativnega, nekaj razdiralnega kot so zloba, ljubosumje, jeza, dajala sta me potrtost in razočaranje. Pa sem se zmeraj obvladal in vse obrnil na hec, na šalo, na pozitivno energijo. Smeh je nekaj najlepšega, še posebej mi je pri srcu, ko sem slabe volje in mi uspe nekoga nasmejati nenamenoma. Smeh je malenkost v življenju, ki te lahko spravi večno v dobro voljo x:Dx x:Dx x:Dx xg:Dx :eek: :xx!: . Zdrav smeh, v zdravem duhu in v zdravem telesu. Življenje prebrodimo veliko lažje z veliko žlico smeha. Nasmehni se vicu, ko si žalosten. Nasmehni se, ko se zagledaš jeznega v zrcalu. Nasmehni se življenskim oviram in stalno se smej na življenjski poti, tudi ko si v dreku oz. ko misliš da si v njem.

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

P.S. Rugelj bi mi že nataknil prisilni jopič, ko bi tole prebiral x:Dx x:Dx x:Dx ...

Ja sam ka mali pao s lipe

Toliko za enkrat  v prihodnjih dne pa še več.

Lep pozdrav vsem

srcek

Opa šele zdaj opazil tole temo. Zanimiva tema.

V zadnjih šestih mesecih sem bil velikokrat v skušnjavi, da naredim nekaj negativnega, nekaj razdiralnega kot so zloba, ljubosumje, jeza, dajala sta me potrtost in razočaranje. Pa sem se zmeraj obvladal in vse obrnil na hec, na šalo, na pozitivno energijo. Smeh je nekaj najlepšega, še posebej mi je pri srcu, ko sem slabe volje in mi uspe nekoga nasmejati nenamenoma. Smeh je malenkost v življenju, ki te lahko spravi večno v dobro voljo x:Dx x:Dx x:Dx xg:Dx :eek: :xx!: . Zdrav smeh, v zdravem duhu in v zdravem telesu. Življenje prebrodimo veliko lažje z veliko žlico smeha. Nasmehni se vicu, ko si žalosten. Nasmehni se, ko se zagledaš jeznega v zrcalu. Nasmehni se življenskim oviram in stalno se smej na življenjski poti, tudi ko si v dreku oz. ko misliš da si v njem.

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

P.S. Rugelj bi mi že nataknil prisilni jopič, ko bi tole prebiral x:Dx x:Dx x:Dx ...

Volk, lepo si to napisal bravo :palec: Potrebito je tega spomniti se na vreme, in obrniti vse na hec (ker pogosto zamudimo :xx!: )

Lep pozdrav,

alica

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...