Ruby72 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 [Opa šele zdaj opazil tole temo. Zanimiva tema. V zadnjih šestih mesecih sem bil velikokrat v skušnjavi, da naredim nekaj negativnega, nekaj razdiralnega kot so zloba, ljubosumje, jeza, dajala sta me potrtost in razočaranje. Pa sem se zmeraj obvladal in vse obrnil na hec, na šalo, na pozitivno energijo. Smeh je nekaj najlepšega, še posebej mi je pri srcu, ko sem slabe volje in mi uspe nekoga nasmejati nenamenoma. Smeh je malenkost v življenju, ki te lahko spravi večno v dobro voljo :xx!: . Zdrav smeh, v zdravem duhu in v zdravem telesu. Življenje prebrodimo veliko lažje z veliko žlico smeha. Nasmehni se vicu, ko si žalosten. Nasmehni se, ko se zagledaš jeznega v zrcalu. Nasmehni se življenskim oviram in stalno se smej na življenjski poti, tudi ko si v dreku oz. ko misliš da si v njem. P.S. Rugelj bi mi že nataknil prisilni jopič, ko bi tole prebiral ...Super Volk Najbolj pa mi je vsec ko pises.... tudi ko si v dreku, oz. ko mislis, da si v njem... -ja, that's the point. Ce se zaves, oz. ce dopustis sam sebi dvom, da si samo morda v dr.... imas 99% sans, da se kao iz njega izkopljes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Pa, kaj potem, če si v dreku, važno je, da ga v sebi nimaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ..potem, če si v dreku, važno je, da ga v sebi nimaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 kriza je vedno tudi priložnost za duhovno rast...ko pride , je čas za nas: da smo ljubeči , sočutni , prijazni s seboj in da se sprelmemo take , kot smo...potem se oblaki razkade in vse se preobrazi v Ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Srcek 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Čas je, da se pridružim in se vam zahvalim, da ste tako pridno sodelovali in dali svoje mišljenje. Zelo zanimivo razmišljanje je in moram recit, da sem zasledila nekatere, ki so razumeli kaj sem želela povedat. Res je ko si sm v krizi in ne vidiš izhoda kot je rekel velkec če si v lastnem dreku. Kako se pobrat ven. Se pravi, če si dovolj pogumen in dovolj močan, da pogledaš sebi v obraz in se vprašaš na kakšen način se je zgodilo in kako je prišlo do tega, dobiš preprosto odgovor, ki je včasih zelo krut. Je pa res kljub težavam in pomanjkanjem se je treba sebe cenit in spoštovati, predvsem pa sebe imeti rad, da lahko dajaš in nudiš tisto kar sebi želiš, tudi drugim. Če si sposoben sebe ljubiti potem lahko ljubiš druge. Hvala za sodelovanje in Lep pozdrav odSrcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Pa, kaj potem, če si v dreku, važno je, da ga v sebi nimaš .. in da imaš v sebi vsaj nekaj zdrave soli . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.