majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Mene pa resnično zanima...kdaj in kje se vam je zgodila zelo komična situacija...ki vas je...seveda... spravila v zadrego...poleg tega pa ste se vlekli ven s kakšnim extremno butastim izgovorom... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz sem bila mojstrica neverjetnih izgovorov v srednji soli, startala sem iz fore - LAHKO bi se bilo zgodilo, bolj je bilo neverejtno, bolj so mi verjeli, ces, kaj takega si itak ne bi zmislil... samo jaz pa sem si...... samo se zdajle ne spomnim nicesar, vem pa, da sem bila pravi virtuoz.. Se ziher cesa spomnim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pod prisilo... :xx!: ..sem hodila k verouku.In seveda špricala.. ...vsako soboto dopoldan.Potem pa je prišel čas...ko bi morala k obhajilu...in doma so začeli spraševati...kako in kaj....in seveda ugotovili...da nisem hodila.Potem so me prisilili..da to uredim..kakor vem in znam.. ..in sem šla...dve soboti pred obhajilom.Opravičila sem se katehetu..in rekla...da mi ura ni prav delala...in sem vedno prišla prepozno...potem pa si nisem upala noter...ENO LETO... Jah, mal sem šla k spovedi... ...in opravila obhajilo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Eno leto, ta je pa dobra!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Marsa, vidim da mas konkurenco, pismmu ej jaz pa sploh ne vem kdaj sem mel kak izgovor hudi, hm ponavadi butnem ven resničnega in verjetnega, tko da vsi verjamejo, ker je pač res, in ni nič hudga.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 He... Pred kratkim sem si z enim butastim izgovorom prišparala par jurjev. Me je ustavil policaj - glej ga zlomka - ravno takrat, ko nisem bila pripeta z varnostnim pasom. Na njegovo željo mu dam dokumente, on jih pogleda in pravi:"Gospa Tamara."Jaz pa: "Jaaaa?""A veste, zakaj sem vas ustavil?""Ja ja, seveda vem!""Imamo poostreno kontrolo prometa zaradi uporabe varnostnih pasov..."Jaz pa fuuul prepričljivo: "Ja ja, vem! Saj jaz se VEDNO vežem! Samo zdaj sem skočla tukaj na kratko, pa se mi ni dalo vezat! Pa še ful težko se zavežem, glejte..." in stegnem desno roko proti varnostnemu pasu, da mu pokažem, kako težko dosežem... On me pogleda, potegne ven moj varnostni pas, mi ga poda v roko in vpraša: "A vam pomagam?" Komaj je zadrževal smeh... No, važno, da mi je vrnil dokumente brez položnice, in sem šla! Od takrat se vsak dan pripnem z varnostnim pasom - zaradi poostrene kontrole! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 izkušnja je sicer mal kontra.........imela sem hrošča (avto), pa me je carinik na meji vprašal, kaj imate pa v zadnji kofani(prtljažniku).........tako ga pogledam in rečem......"motor, kaj pa"......... zložu je tako faco, da se še sedaj smejem, ko se spomnim na to Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Necesa sem se spomnila, ko omenjate kapse... Nekoc, pri kakih 20 (osebno prvo sem si dala delat pri 20-ih), morda kak teden prej, me ustavi policaj in rece, osebno, pa pravim, joj, nimam, sem se sla glih vceraj slikat.Pa pravi - Aha! V torek ste pa rekli, da ste se sli v petek slikat! In sem torej istemu kapsu dvakrat isto nalozila in - si je zapomnil (no, ja, sicer to ni bilo nic cudnega, kajti ni nas bilo tedaj prav dosti z recimo zelenimi lasmi... ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 menim,da morajo biti izgovori logični, realni in tko tut se trudim delovat; treba prepričat, da ni nobeden na škod Saj... ponavadi, bolj ko so izgovori logični in realni, bolj so butasti. Jaz najbolje pridem skoz, kadar sem iskrena... čeprav se mi potem vsi smejejo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Saj saj smeh pa to.... te spravi skoz, Hehe, ej marsa a tvoja cupca je bla pa zelena, ko si bla mojih let, al še vse mogoče najbrž..., pismu veš da človek (če ne je zdrave soli, al pa če ni ranvo ti) od barvanja dobi raka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 hm ponavadi butnem ven resničnega in verjetnega, tko da vsi verjamejo, ker je pač res, in ni nič hudga....Saj ... hm... v bistvu je pa tako... ves, ko sem se 'izurila mojstrstva blefiranja' (sem le neptunka tudi ), ni bilo vec potrebno - ravno zato - se tako neverjetno se bo zdelo resnicno ravno zato, ker je najbolj neverjetno najveckrat res resnicno. Se pravi je tako bolje da si kar tak kot si oz. da operiras z resnicnimi dejstvi... Razrednicarka je zavijala z ocmi, apaticno odkljukavala dneve, 7 op. (pa ne opozicij pac pa opravicenih), 6 op. - pa se rekla mi je, to je zaradi izvirnosti. Ko pa je slo zares, sem sla k njej in sem rekla - poslusajte, tako in tako... vse iskreno, kot je bilo, ker se znam zmenit... na to sem kar ponosna...In celo na subicki (to je bilo prej in sem bila bolj divja nekako), sem razrednicarki vse po pravici povedala... tako da... sem za povedat kot je...Tisto pa so bile igrice, ko so prisle sosolke in so rekle - zamudila avtobus , sem 'bolna', ko je zivcni zlom dobila razrednicarka in je zavpila celo - pa kaj pol, jaz sem tudi 'bolna' (saj sem zenska!)... ... ampak mene pa je... hm, imela rada... ker sva obe vedeli, da veva, da nakladam sto na uro. Zelene lase? No, ne po vsej glavi - samo trak na levi strani obraza. Pa drugic moder. Ali fluorescencno roza. Ejj, res, halo??? Pred vec kot 20 leti!!!!! Ista razrednicarka je enkrat rekla v besu, madona marsa (ja, klicala me je marsa in vikala nas je), saj ste imeli ze, hm,. zblj, znj... kar jezik se ji je zapletel... pa je rekla - kodrlajsaste lase!Matematik pa me je celo klical 'ta lila dama'. Jaz pa sem bila nekaksen razredni joker. ker sem prisla s Subicke. Nekako sem si (lahko) dovolila vec. Oz. pac lahko... to morda ne, pac pa sem si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Policaji Enkrat sem se razjokala in potem še pol ure jokala - ker nisem mogla nehat : Pravi tip - prehitro ste vozili....jaz pa v jok - Brez položnice. Drugič so imeli radar - tisti fiksni in so potem pošiljali položnico domov. Jaz seveda peljem in gledam, kaj gledam....buljim v štorklje, ki so bile nad njim-tak fino sta se ključkala.....in zabliska. Nekaj časa peljem naprej, preklinjam štorklje in policaja pol pa obrnem. Grem nazaj. Dedca skoraj kap, ko mu potrkam na okno....A bi se lahko kakšna črna pika gor zgodila??? Kako to mislite? je bil v šoku. ....No...saj vse slike pa vedno tudi ne ratajo ....NIč položnice Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 V srednji sem se pred testom iz fizke izgovorila, da ne morm pisat, ker sem ful lačna... Pa me je poslal profesor v kantino po sendvič...pa me ni blo nazaj Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 izkušnja je sicer mal kontra.........imela sem hrošča (avto), pa me je carinik na meji vprašal, kaj imate pa v zadnji kofani(prtljažniku).........tako ga pogledam in rečem......"motor, kaj pa"......... zložu je tako faco, da se še sedaj smejem, ko se spomnim na to Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 men je blo fuuuuul nerodn...pri 14. letih...ko sem šla na portoroško plažo...vsa fina in pomembna...v enih mini mini kopalkicah....grem se važt na pomol...kako skačem lepo na glavo...skočm 1x...vav...gledam, kdo me gleda (vsa važna...jasno)pridem ven...vsi vame buljo...ponosno odkorakam po pomolu proti plaži...še kr vame buljo...men se je ful zdel...kao...zdej sem pa res lepo skočila...pol se pa mal pogledam...mi pa obe joški ven gladata... aja izgovor je pa bil...da sem se...kar se da hitr spokala dam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Tole je blo še v najstniških letih: Grem enkrat iz trgovine, pa na ploščadi en mlad očka z enim ful corti fantkom in jest ful iiiiiiiiiii... In gledam, in gledam, in seveda zravn hodm. Nakar se spomnm, da bi blo fino, da bi še mal naprej gledala, obrnem glavo in dobim kandelaber od ulične svetilke direkt sred čela. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 ...mašinca...fax ti je pa kljub temu uspel narest... ma ja...ful komično za videt...za občutit pa verjetno ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Hehe prav smešni so izgovori v kakšni druščini, ko je v igri travca. Se spominjam ko je prjatlca s tipom pršla vsa zabetonirana in zafleširana v našo druščino in se opravičevala, da sta imela premalo stafa. Pa ju noben ni nč vprašu . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Moja frendica je bla tko spohana od trave...da je plakat od Erosa Ramazzotija fehtala za avtogram... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Moja frenda je kup smeti in palice za merjenje snega, zapičene ob cesti, zamenjala za avto z CB postajo in veliko anteno. (spohana od trave)....potem je poskušala še malce pokomunicirati. En frend povabi bejbo na dejt, pa mu je rekla, da mora ostati malo doma in se igrati z mačko, češ, da je postala asocialna. (lepa košarica) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 kr maček je znan, da živi v krdelih... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Ta je pa mende resnična...tko so mi pravl...Gresta dve bejbi mal bl pozno popoldne domov iz Župančičeve jame...se peleta mim kontejnerjev....pa vid ena pred kontejnerjem fritezo...Una vn iz avta...pa prav-dej, bova to dam nesle, bo moj popravu...sej čist lepa zgleda... OK onidve naložita fritezo...se peleta mal naprej...za njima pa policija...lučke, sireno...pa to...jih ustav...tip čist šokiran...-kva sta vidve to ukradle...-nč-kuko nč...kaj sta zvlekle u prtlažnik--nč nisva ukradle...sam fritezo, k je bla itak pred kontejnerjem...- policaj vs bled...ma kaj bled besn...to sploh ni friteza......ampak radar... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 DA NE P0ČIM OD Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 V srednji soli sem konstantno zamujala.. Vedno za par minut in moj izgovor je bil vedno RDECE LUCI na poti do sole.. Kmalu me profesorji niso vec zapisovali, ampak so pocakali ( so vedeli, da bom prej ali slej prisla ) in me ze na vratih vprasali: "Rdeca luc?"... Tako sem dobila tudi vzdevek : Rdeca... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.