Marsa 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Ta je pa mende resnična...tko so mi pravl...Gresta dve bejbi mal bl pozno popoldne domov iz Župančičeve jame...se peleta mim kontejnerjev....pa vid ena pred kontejnerjem fritezo...Una vn iz avta...pa prav-dej, bova to dam nesle, bo moj popravu...sej čist lepa zgleda... OK onidve naložita fritezo...se peleta mal naprej...za njima pa policija...lučke, sireno...pa to...jih ustav...tip čist šokiran...-kva sta vidve to ukradle...-nč-kuko nč...kaj sta zvlekle u prtlažnik--nč nisva ukradle...sam fritezo, k je bla itak pred kontejnerjem...- policaj vs bled...ma kaj bled besn...to sploh ni friteza......ampak radar...Tocno tole je ena pisala nasa, da se je ali njej ali frendici zgodilo...Hm, morda Coccinelle ali Daisy, morda nobena od njiju, a ziher sem, da je lani lai kdaj to pravila ena tule... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 ..tale je dobra... Veliiiiiko let nazaj.. Živela še pri starših, starši so bili na počitnicah...pri meni je bil fant...mal sva se cartala... ...in gola sedela v dnevni sobi na kavču...Naenkrat se odprejo vrata s terase... ...in vstopi daljni sorodnik... Sem zvonil, pa nihče ni prišel odpret ...pravi, ker sem videl pred hišo avto, sem pač šel okli hiše pogledat, če je kdo doma...Midva v totalni paniki, ničesar okoli naju za pokrit, sedela sva skrčena sama vase...on pa nič, kot da nič ne vidi...prišel sem povedat, da je umrl ta in ta....pravi, in sede na stol...potem pa začne razlagati, kako je umrl, pa kdaj bo pogreb, pa vse živo okol tega...midva sploh nisva do sape prišla...in v tistem trenutku se sploh nisem spomnila, da bi mu rekla, naj gre ven za trenutek, da se oblečeva... No, lepo se imejta...je rekel čez čas...in mrtvohladno odšel po isti poti, kot je prišel... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 SVASTA Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Tumach!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 hihi, zdaj sem se spomnila..Ko sva bili s sestricno majhni, sva velikokrat prespali ena pri drugi.. Igrali sva se modne revije in se preoblacili v mamine obleke... Vmes sem stopila na balkon v spodnjih hlacah, sestricna pa je za foro zaprla vrata.. Problem je nastal, ko jih ni znala vec odpreti, jaz pa napol naga na balkonu..Vse bi bilo ok, ce ne bi sosedov sin, ki je nekje moje starosti, slisal mojega kricanja na sestricno.. Pogledal je iz svojega balkona na nasega.. Ko me je zagledal se je zacel na ves glas smejat in ( prasec ) je poklical se svojega brata in frenda, ki je bil pri njemu.. Vsi trije so buljili v mene in se mi smejali, dokler sestricni ni ratalo odpret vrat... ... mislim, da ne rabim razlagat, da me pred blok kar precej casa ni bilo... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 En frend povabi bejbo na dejt, pa mu je rekla, da mora ostati malo doma in se igrati z mačko, češ, da je postala asocialna. (lepa košarica)Hehe se je imel muci fajn ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 ..tale je dobra... Veliiiiiko let nazaj.. Živela še pri starših, starši so bili na počitnicah...pri meni je bil fant...mal sva se cartala... ...in gola sedela v dnevni sobi na kavču...Naenkrat se odprejo vrata s terase... ...in vstopi daljni sorodnik... Sem zvonil, pa nihče ni prišel odpret ...pravi, ker sem videl pred hišo avto, sem pač šel okli hiše pogledat, če je kdo doma...Midva v totalni paniki, ničesar okoli naju za pokrit, sedela sva skrčena sama vase...on pa nič, kot da nič ne vidi...prišel sem povedat, da je umrl ta in ta....pravi, in sede na stol...potem pa začne razlagati, kako je umrl, pa kdaj bo pogreb, pa vse živo okol tega...midva sploh nisva do sape prišla...in v tistem trenutku se sploh nisem spomnila, da bi mu rekla, naj gre ven za trenutek, da se oblečeva... No, lepo se imejta...je rekel čez čas...in mrtvohladno odšel po isti poti, kot je prišel... AstraA je bil ta tvoj fant Aakhut Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Pozabi... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 A je bil ta tvoj fant Aakhut as blesau....s smrduljo nkol nism nag sedu :xx!: 666 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Mam prjatla k je full ene tri mesce noru za eno pupo,ji težil.....!No pol pa ga enkrat pupa ob03 zjutraj le povabi:a bi šel gor na eno kavo?on pa:ma je že tolk ura pa zdele kava mi res nepaše!desnica šakič Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ej, aakhut, a ležal pa si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 moj brat je šu zmeri na trening plavanja (kao, jasno).... pa zmeri je plavu...pa zmeri je dam pršu s suhimi kopalkami... Kaj ga naujo starci dubl... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Meni je pa v srednji šoli težil profesor telovadbe. Res se mi ni telovadilo, razlog je bil pa preprost;po telovadbi (nobenih kopalnoc ni bilo) te je čakalo še nekaj ur pouka, pa so mislili, kako lepo je it ves prešvican npr k matematiki. :xx!: Jaz pa sem zabušavala, pa sedela v klopi z zdravnikovim sinom, ki je zrihtal opravičilo od fotra...tako ta pravo, s štampiljko, pa hudo boleznijo iz medicinske enciklopedije..... Prof pa me je sovražil vedno bolj. Nekoč mi je zagrozil, da že me ne bo na športnem dnevu, da mi bo dal kao popravni ali razredni iz telovadbe... :o|o: :o|o: To pa je bil atletski klinčev športni dan. Lepo me je določil, da naj bi jaz tekla na 1500 m na stadionu pred celo šolo . Ma nemoj! Rajši bi umrla, kot v kratkih gatah tam nekaj tekala pred vesoljnim občinstvom. Pa sem dobila res idejo. Na poti domov sem kupila gips in si naredila mavčni škorenj :o|o: .Računala sem, valjda me ne bo gnal z gipsom laufat?!? Celo predvidela sem, da bi imela nekaj dni nogo v gipsu, da ne bi bilo sumljivo... No, nekaj sem se izgovorila za večerjo, pa hitro smuknila pod oddejo. Samo... noga mi je začela prav nemarno otekat, okoli 2 zjutraj poklicala mamo...fotr me je skoraj iz kože snel... potem pa smo šli po dveh kolesih v bolnico No, tip v mavčarni je padel dol od smeha, mojim pa ni bilo do tega :o|o: Naslednji dan sem prišla na športni s čisto pravim opravičilom, moja noga je bila vseh barv od podpludb Ne boste verjeli:prof je medtem, ko sem si flikala tisti gips na nogo imel prometno, do konca šolskega leta ga ni bilo več nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 >sstane >lana1 >pokowc >jess >chromlech >Aira >Ruby72 >Tamara >Marsa >hulia :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2004 Ruby...taka si mi všeč...Moj prfoks za telovadbo mi je tut grozil, ker nisem hotla Cooperja tečt......sm pa zato nascala vse fante v kravlu... v osnovni smo moral imet za telovadbo....ZVEZKE... sej nočem nč rečt...ampak do zdej so prfoksi za telovadbo največji bukseljni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 zvezek za telovadbo? Ja, definitivno strašno(verjetno zato, da bi bila torba lažja.... ) Vidiš Majica? 11 let sem plavala, praktično vsak dan. Samodisciplina, premagovanje samega sebe, točnost in temeljitost. V šoli pa se pri telovadbi nisem premaknila, pa če bi me v rit sunil -ker je bilo idijotsko zasnovano, ker so nas silili v neumnosti, -razni učiteljni telovadbe so radi pomagali brstečim dekletom pri plezanju na drog, pa po vrvi, pri gimnastiki.... :xx!: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2004 Glih o tem razpravljamo v LNF dnevniku...po moje bi blo treba odpret temo na to temo...kva sem se zaštrikala... ...razni učiteljni telovadbe so radi pomagali brstečim dekletom pri plezanju na drog, pa po vrvi, pri gimnastiki.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DotSnogytom 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 hi guys Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 iz srednje se spomnem, da če ni kdo hotu bit vprašam, da so rekel, da jim je hrček umrlhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif, pa čeprac ga večina sploh ni mela domahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Nimam časa Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 strogo zaupno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.