astra 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Radi plešete? Ob kakšnih priložnostih?Katere plese obvladate? Na kakšno glasbo najraje plešete ? Se spominjate kakšnega plesa..ki vam bo za vedno ostal v spominu? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Vse je stvar experimentacije...plešem kot medved... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Hudo! LNF - in se 7. aprila 2004 (sele) odpre ples? x!x :o|o: Ples - zakon!! Ful rada plesem - vse, samo da nisem pri miru.Divje plesem, vso noc, ce je 'treba' (aja, ne zrem ecstasyjev)... 'Znam' (kao, foxtroti in to) pa ne plesat, samo me to ne ovira.hecno mi je, ce se mi kdo pribliza, a gres plesat, padem v glasen krohot in onega dodobra poparim, a res mi je smesno to, sory, in ponavadi pomilovalno, hladno in vzviseno recem, thanx, ampak jaz sama plesem...Uh, ples...Na zurih - meni se ne da cvekati, sedeti, jesti... Dolgcas... Pac pa - PLESATI, to pa je... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 plešem zlo dinamično ,sam ne maram tistih naučenih ampak čez valček ga ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 plešem tako, da me ja vsi vidijo in gledajo ne morem si pomagati...najraje pa uprizorim privat predstavo erotičnega plesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 všeč mi je ples v paru s svojim predragim....in imam občutek, da se vse vrti okrog naju.....super feeling Pa ne naučenih plesov samo po občutkuplešem na vse ...na rock, blues, metal, hip hop, ...na govejo, turbo folk....sama, v dvoje, troje, skupinsko, po mizah (uuu kako sem padla z nje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 plešem tako, da me ja vsi vidijo in gledajo ne morem si pomagati...najraje pa uprizorim privat predstavo erotičnega plesa Mickeni bo komaj čakal Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Za plesat sem pa bolj les (prav nič ribje tole :o|o: ). Mogoče tudi zato, ker sem bila skozi vso šolo za glavo višja od večine fantov, pa nobeden ni hotel plesat z mano Tisti, ki so ustrezali po višini, pa so bili še večji hlodi od mene Če se pa dam na odklop, je pa res, da ne rabim nobenega partnerja za plesat, ampak se zdivjam, kolikor mi paše Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Tisti, ki so ustrezali po višini, pa so bili še večji hlodi od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kot slon v trgovini s porcelanom..ne plešem rada, muziko pa obožuuuuuuuuuujem.....Rada se zviram pa skačem na rok koncertu....... na Cockerju smo s kolegico skoz migetale... ma sej to je muska ko ne moreš bit pr mir, pa happening..drgač a la disco varianta pa ni blema pr mir bit, tud štoplce si montirat ne, če bi le bili..kmečke veselice in neki žuri za 50-letnice pa me sploh ne veselijo.. se kolkr hiter se da potegnem nazaj..sva hodila na plesni tečaj.. tak sva se zafrkavala.. pa sem imela namen se naučit, da si pol sure da znaš, pa ti kdaj prav pride..Vse pozabla.. ko je men to 5-to kolo na avtu... brezveznost..Če je pa to izgovor da se s kom stiskam, ga ne rabim, sem bla vedno neposredna. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kiki7 tudi jaz sem imela takrat ko smo se kao učili plesat ful težave kot ti, sem tudi precej visoka, pa takrat takih fantov kr ni bilo, tako še zdaj ne znam plesat klasičnih in latino in etc. plesov.Imam pa sedaj partnerja, ki o groza zelo rad pleše, pa se bo treba menda pri mojih letih naučit tudi kaj klasičnega.Je pa filing dober, če plešeš sam, z zaprtimi očmi in ful čutiš muziko v sebi, me totalno sprosti.Tudi jaz lahko plešem na vse, odvisno kako se počutim....Najboljše pa je zaplesati pred ljubljenim ja, erotični dens Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 škoda da sem tak bumbar.. po moje bi se pr erotičnem plesu začela režat ko kavka... ko neki kriliš z rokam po seb.. pa se slačiš.. pa migaš z... you know what.. Smeh bi uniču vse.. oz. rezgetanje.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Vcasih je ples sam, 'normalen' ples, bolj eroticen kot pa eroticno uprizorjeni ples...Sicer pa najbrz - kakor za koga...Nekoga drazi, ce ga nekdo konkretno zapeljuje, neposredno, nekomu pa je ljubse, ce predmet pozelenja ne mece kar sam vseh kart takoj na mizo... Da so bili oni se vecji hlodi, Coccinelle? Za ples pa jaz nisem les. Tle sem cist ribja (mars/luna v ribah, za namecek se merkur). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Nekoga drazi, ce ga nekdo konkretno zapeljuje, neposredno, nekomu pa je ljubse, ce predmet pozelenja ne mece kar sam vseh kart takoj na mizo...meni je recimo ljubše, če ne meče vseh kart takoj na mizo, ker je potem dolgčas :xx!: nimaš več kaj osvajati če je pa tudi on tak... da raje "lovi" svoj predmet poželenja... je pa potem "kažin"... ker je vse skupaj naprej, nazaj, gor, dol....ti mene jaz tebe... ti prideš, jaz zbežim... Nikoli miru skratka kažin... je pa res da ni nikoli dolgčas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Da so bili oni se vecji hlodi, Coccinelle?Hm... a naj zdaj užaljenost zašpilam, češ... a misliš da sm jst tak hlod al kwa? je*i ga, je pač tko, da nismo vsi za vse sem se pa v basketu upala z vsakim pomerit... in večino nabrisat Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ciciotella si upa vsakega nabrisat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ciciotella si upa vsakega nabrisat Tole na žalost past tense (kar se basketa tiče) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 nekej tazga, kot pravi Marsa - jaz plešem sama! Sicer sem dala skoz tiste plesne tečaje - foxtrot varianta in tud še znam te plese, samo uživam v teh variantah pa ne preveč... nadvse pa uživam v temperamentnih variantah... ko pleše celo telo. Zato ljubim improvizacije na temo salsa, mamba, marenque, pa afriške... orientalske variante in to vse vrste od egipčanskih do trebušnih in ciganskih... ja, ciganski plesi so mi zelo pri srcu in tudi pojem rada njihove komade (nekak pašejo moji barvi glasu in mojemu temperamentu)... eh, plešem že celo življenje... jazz balet v Kazini, pa celo klasični balet zraven (kakšen plie bi še znala)... verjamem, da je ples lahko ena najbolj erotičnih stvari... takrat, ko tisti, ki pleše tega ne počne z namenom, da zapeljuje in zato, da izgleda erotično, pač pa, ko plešoči postane ritem sam in v gibanju svojega telesa uživa tako zelo, da pozabi na okolico... če bi mi pa s kakšno gala plesno moro zatežil in kakšno večerno toaleto in tem, bi bla pa verjetn totaln les... :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jst se tud vprašam... se mi Marsa tukaj že par let hvali da pleše kt da ni jutrišnjega dne, pol pa taka tema odprta šele zdaj..., hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Uf tle sem pa tut jest lesene sorte... Bog ne dej plesat, tut jest 3 metre večja od fantov, ko se je to učilo , tako da se še danes z velikim veseljem v velikih ovinkih izognem tem zadevam. Z redkimi izjemami, novoletne zabave s svinjicami iz trgovine - ko je bilo vzdušje primerno, sem se nekak le spakirala, pa imaš v začetku tak občutek,da te vsi , ker nimaš pojma. Ja tale zadevica je še ostala iz moje dediščine od nazaj, ko sem počela samo stvari, v katere sem bial 1000% prepričana in se nisem hotela učiti pred komerkoli, da ne bi izpadla idiot . Sem spremenila svojo filozofijo, tole pa še ni prišlo na vrsto . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 najraje plešem na my favourite music ponavadi sama......lani na taboru smo pa vsak večer meli ples....... ..........matr je blo kul ...pa orientalske tud. letos hodim na plesne: angleški, dunajski, blues, jive, discofolk, čačača.....ostalo pa še se bomo naučili. plešem na, no ja, skoraj vse. samo da je party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 pa orientalske tud. letos hodim na plesne: angleški, dunajski, blues, jive, discofolk, čačača.....ostalo pa še se bomo naučili. kaj rees? orientalske tudi... noro. pa še dvojčica si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ampak samo lani na MD (mladinske delavnice) taboru je blo kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Kristalka, kaj pa hip-hop? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ples je zakon. Kakršenkoli. Solo, v družbi, v paru (mmm... ), pred kratkim sem se pa skoraj vpisala na trebušni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.