Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 No zdej ko sem z mucko hodil ven plesat, naju je fejst zakurilo za nočno telovadbo .Moram reči da ples s partnerjem nekje zunaj, samo še dodatno podžge potrebo pri obeh. Še posebej če je ples poln dotikov, smeha in objemov. Ufffto mam pa res rad. haaaaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Plešem noro rada Po duši sem še vedno plesalka in vedno bom Dve leti v osnovni šoli sem se prepucavala skoz tisti osnovni tečaj latino in standardnih, tako da mi tole kar gre, potem pa je sledilo 6 let treniranja jazz-baleta, na koncu še leto klasičnega baleta, kar je itak osnova za vsakega plesalca, ki pleše kakršnekoli moderne plese. Ponavadi plešem sama, naj je to rock, sljuzi house, totalna tehnaža, r'n'b Se potopim v glasbo, zaprem oči, in to je to... Igra s svojim lastnim telesom, vibriranje na glasbo, obliko zvokov Pri r'n'b-ju je sicer super imet plesalca (da mal razložim... tole bi zgledalo kot tisti ples v kakšnih črnskih videih, ko dva plešeta zalepljena en na drugega), to obožujem Problem je edino, ker zelo redko najdeš človeka, ki je ravno tako sposoben to musko začutit in se ji prepustit, in se potem igrat s samim sabo in še s tabo, brez da bi mu medtem vstal x:Dx Ja, je ful seksualen ples, ampak sem mnenja, da če to plešeš res samo zaradi plesa, te to ne bo vzburjalo... Okej, ne rečem, se greš r'n'b s partnerjem, to je drugače. Ampak se mi je pa že ničkolikokrat zgodilo, da sem našla kakšno svetlo izjemo na plesišču, ki tako kot jaz ta ples obožuje, pa je že po parih minutah začel razmišljat o tem, kako bi me spravil v postlo :o|o: Kljub temu, da sem plesala že kar z nekaj črnci, sem pa idealnega plesalca našla v Sloveniji, skoraj nisem mogla verjet! Je pa skoraj umetnost, r'n'b... Totalna improvizacija dveh teles, zdaj se pa ti uskladi z drugim? Ampak se zgodi, če sta dva taprava na kupu... komuniciraš na totalno nevidni ravni, čutiš pač in to je to In tu posredi se izmenjujejo informacije, glava tule nima časa delat Velikokrat plešem tudi sama tule po sobi, se razmetavam in si dajem duška Ven niti ne hodim več toliko, ker mi atmosfera ponavadi ne paše, tako da sem zadnje čase kar v konkretnem pomanjkanju plesa Bo treba it kaj ven, zgleda. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Velikokrat plešem tudi sama tule po sobi, se razmetavam in si dajem duška . Ven niti ne hodim več toliko, ker mi atmosfera ponavadi ne paše, tako da sem zadnje čase kar v konkretnem pomanjkanju plesa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 .hja in v vsako temo se morate skomentirati Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Sem se orng naplesala... moje nogice :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Ojla! A zato te bolijo noge , ker mi ni bilo jasno v drugi temi, da bi te bolele od tipkovnice, lepo, da si uživala v plesu, danes pa še daj v prelepi nedelji....http://www.my-smileys.de/smileys1/00009019.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Ojla! A zato te bolijo noge , ker mi ni bilo jasno v drugi temi, da bi te bolele od tipkovnice,Ti, ti Boris... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 najrajš plešem na ska..tak kul ritem, hiter in vesel..pa še mal punka zravn, kakšn pogo se tud zapleše..včasih grem pa na psytrance al pa na techno..sam da buta..ne rabm x-ov..ok, kak joint ne škod Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Je pa skoraj umetnost, r'n'b...r´n´b´ definitivno,....to mi deli, je pa res, da redkokje zadevo še vrtijo.Hm, če pomislim,..zimski večerčki v -Snack baru-(Žusterna)-live.Sem ene parkrat zaBLUES-u tam doli ob sobotah zvečer. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hiphop...apsolutno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Uff jst bom pa prov kmal spet plesala...danes sem mal za preduvod malček nekak smešno romantisch brez glasbice zdej bomo pa vikend razturili ha ha Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 plesat... jz bi tud plesala... u yeah!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Tudi jaz že ful dolgo nisem plesala... Sicer pa mam zdaj nalogo, da mojega dragega naučim plesat polko, pa valček in podobne, mora obvladat, ker bo priča in pol bo velik plesal... Au, že vidim moje boge plave noge Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 standardni plesi mi niso nikoli ležali-težko se pustim vodit , vedno pa sem uživala v plesu, kjer si sam kreator. Pred mesecem dni sem se prvič udeležila delavnice "PLES 5-IH RITMOV". TO JE TO Plesali smo v zdravem okolju, neobremenjeni, vsi tam zaradi istega namena-plesati Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 jaz tudi plešem , le en problem je , da nimam pojma kaj .....je pa neka mešanica med polko , hip-hopom in latinko amerikim , no še mal primesi sambe in rumbe........če kdo pozna to zvrst , naj mi javi ..... Priznam NIMAM POJMA O PLESU ...... Mi bog ni dal moči v noge , ampak v jezik in glasilke .....ko boste peli , me pa le povabite Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Gabrielle Roth (5 ritmov je 'njenih') je napisala krasno knjigo 'Potovanje do ekstaze', ki je prevedena tudi v slovenščino Gabrielle Roth (Potovanje do ekstaze): »…Za telo je naravno, da se giblje… Pretegujte se, upogibajte telo, podrsavajte z nogami, krožite s telesom, z glasbo ali brez, sami ali z drugimi. Najbolje se je sproščeno prepustiti tekočemu gibanju, ki bo naše telo postopno zapeljalo tudi v druge ritme. Ples nam je vedno na voljo, kjer koli smo in z njim lahko hitro prebudimo svojo spečo energijo…« »… Če tako kot večina tudi vi živite pretežno v inerciji ali stanju budnega sna, kot inercijo poimenuje Gurdjieff, tedaj vašo resničnost sestavlja kopica nepreverjenih predsodkov in zamrznjenih prepričanj, ki so obrambni jez pred spremembami. Bojimo se, da gibanje in sprememba prinašata bolečino in razdor, status quo pa nam ponuja blaženost navidezne varnosti. Dejansko pa tako postanemo podobni negibni zidni rastlini, ki samo opazuje ples življenja in zavrača vsako ponudbo po gibanju zaradi strahu pred neznanim ali ker se boji, da se bo zdela neumna. Z oklepanjem vsega, kar se bojimo izgubiti, predvsem pa telesa, postanemo odlagališče vseh potlačenih čustev, misli in dejanj. Za to porabimo vso fizično, čustveno in mentalno energijo in vendar nimamo česa pokazati, razen istih starih vzorcev ter propadajočega telesa in duha. Ker si ne upamo globoko vdihniti življenja in ga potem spet izdihniti, živimo z zelo omejeno količino energije.« Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 JA Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 U petk smo šli densat,me še zmer noge bolijo. Sm mal iz prakse.Je blo treba s celim timom špetala plesat, da neb blo kake zamere od nežnga spola! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Uh, jaz pa ful plesem v lajfu... Plesem po 5, 6 ur skupaj, skoraj nepretrgoma, cist shizim in vse.....Jaz ne plesem foxtrotov in tega. Pac pa sam plesem, plavam z ritmom. sem tud v petek plesala spet vso noc, to je najboljsa telovadba (sam shit, ko je v zakajenem plejsu) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Eh, to pa ni dobr! Pol vsrkaš še več dima,k ti pluča delajo z dvojno hitrostjo. Tle se sicr kadi, sam je tok dobr zračenje,da sploh ne čutš dima,tud če greš vn in se vrneš u prostor, ga sploh ne zavohaš! Smo mi tud densal ene osm ur skupi,pa tko kt pravš z ritmom,bl zvijanje, sam tataln odštek Pa zmer furam eno svojo koreografijo na katero beybe šizijo Drgač sm kr dolg plesu latinsko-ameriške plese, tko da neki osnove je že, pol pa mal dodaš pa spremeniš,pa si zmagu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ja, tko, jaz si tud po svoje zmisljujem 'koreografijo' , sem pa sicer hodila kot majhna k ritmiki in baletu, tako da nekaj tega imam tudi jaz od tu, najbrz...No, ker sem igrala bobne in bas, z ritmom glih nimam problemov, prej bi jih mela s sproscenostjo, sam ker tko uzivam, se prec prepustim in sem ze sproscena in me 'ostalo' ne zanima. sem prec 'not', torej. (to je pa blazota trigonov z neptunom ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Hehehehe sej to je bistvo plesa,da padeš not, da ti je vsen za vse okol tebe. Sam tko maš res neki od tega! Ne pa modeli, k naštudirajo vsak gib, pol pa čekirajo kok folka ga gleda! :xx!: Loleki! Js se tud hitr sprostim in ni bolšga če sm crknen od joba,da grem densat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe sej to je bistvo plesa,da padeš not, da ti je vsen za vse okol tebe. ..ja, saj, sem imela ze napisano, VSE je v sproscenosti, pa se mi ni dal ponavljat, ko smo to ze ugotavljali tud tule, par strani nazaj. sam morda tud ni cist res v bistvu, da je VSE... ker ce nimas ritma, ga preprosto nimas, pol tud ne mores tolk dobr not pasti, najbrz... si ne predstavljam cist... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ples Mater sem se v soboto naplesala, je mela tašča abrahama me vse boli od polke Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.