opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jz pa sam v coklih,včasih mal zadensam.se ne vidjo napačni koraki Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 V coklih...se pa verjetno slisijo napacni koraki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ma glede slišnosti daš musko bolj na glas Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Super! pa se pol ne slisi, ce komu na nogo stopis! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 V coklih, Opij! To je pa poskocno in udarno! Uma! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 V coklih, Opij! To je pa poskocno in udarno! Uma! ma sej cokli,me pol bl pr mir pustijo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 .....v coklih....ni dobro za kolena Se pa res da plesati v coklih in v pancarjih tudi.....preizkušeno! Velikokrat zaplešemo po smučanju v apres ski centrih Drugače pa zelo rada plešem in, če imam dobrega plesalca, lahko plešem celo noč..... Nikoli pa ne bom pozabila mojega prvega tazaresnega plesa (valeta in maturantski ne štejeta) in to sem bila čist zares v coklih... na smučarskemu tečaju za vaditelja smučanja in sem plesala s svojim smučarskim učiteljem in sem bila vsa trda kot kol. No, tale tovariš je bil ne samo dober učitelj smučanja... tudi dober učitelj plesa in na koncu sva fokstrotala in čačačalala in valčkala, da so naju samo gledali. ... C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Pa res, jaz sem tudi ze plesala v coklih, na Visu v enem disku, ko je rolal nek ameriski DJ, ful dobro, pa sem klanfala v coklih tam, pekete pekete klepete... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 hehe, si ga preglasila, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 skoraj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 in pol je ves folk pobegnil iz diska, ampak so se kmalu vsi prikazali v coklih in ...in ...hja, Marsa je zahtevala avtorske pravice....DJ pa..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seksič 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 hja men se pa celo življenje vrti okol plesa. sm plesala latinsko ameriške, standardne, jazz balet pa hip hop pa salso,...u glavnem sm rojena za to. zdej pač mi nekatere zadeve to onemogočajo. zato se zdej znorim kjerkoli je glasba. pa če je v šoli med odmori al v lokalih in diskačih (pa mi je vseen al je diskač za normalne smrtnike, al pa za mone ki cele večere presedijo ob plesišču pijejo najdražje pijače in se preseravajo z kubankami le zato da bi izpadl kot najbolj fensi slovenska smetana) al pa najraj zaplešem mojemu dragemu preden se vse skupi prelevi v divje in strastno razmetavanje en po drugem. mam zlo velik znanja v plesu sam sm ugotovila da to kar te učijo v plesnih klubih je bolj za tekmovanja in nastope. če pa želiš uporabit to v real life-u potrebuješ samo ogromno količino domišljije. če jo imaš lahko izpadeš ko kak profi če je pa nimaš dovolj si pa najebal ker izpadeš kot največji hlod.tko da folk uporabljite ogromno domišljije. Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Hm si morem to nekam zapisat hja, ampak domišlija pa le ni vse..., tud moja tastara kar naprej densata, že praktično kolkr sem jaz star..., to bo dvajset let, po nekih tečajih pa to, se da marsikaj naučit.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seksič 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 sej te naučijo osnovne stvari samo če znaš osnovni korak lahko vseeno izpadeš hlod če nimaš domišljije in ne znaš improvizirat ker je pač dolgočasno in se že od daleč vidi da je naučeno brez občutka in brez ritma. če maš pa domišljijo pa znaš popestrit ples in je prava paša za oči. sej če boš pogledal profesionalnce se opazi da ko grejo na tekmovanja da med plesom improvizirajo.tako da je glavna sestavina plesa v tvoji glavi. Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 to pa tudi res ja.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Seksič, se strinjam s temle ... nekje je sanjalica omenjala, da 'ocenjuje' po tem, kako kdo pleše... meni ples veliko pove, vendar ne ta nadrilani ples... tisto nima veze... ko zaplešeš TI z ritmom. Veliko ljudi, ki divje trenira ples (vsak dan več ur!) zgleda zelo lesenih, ko jim zmanjka naučene podlage. Ples pokaže, kako voljan si v življenu, kako se giblješ, kako se znaš spojiti z ritmom, kako domač si s svojim telesom... in je še ena tistih reči, kjer glava tega ne more 'nadoknaditi' (in marsikatera 'glava'/um ga zato ne mara) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Seksič, se strinjam s temle ... nekje je sanjalica omenjala, da 'ocenjuje' po tem, kako kdo pleše... meni ples veliko pove, vendar ne ta nadrilani ples... tisto nima veze... ko zaplešeš TI z ritmom. Veliko ljudi, ki divje trenira ples (vsak dan več ur!) zgleda zelo lesenih, ko jim zmanjka naučene podlage. Ples pokaže, kako voljan si v življenu, kako se giblješ, kako se znaš spojiti z ritmom, kako domač si s svojim telesom... in je še ena tistih reči, kjer glava tega ne more 'nadoknaditi' (in marsikatera 'glava'/um ga zato ne mara) Podpisem, v celoti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Rada. Full. Ampak ugotavljam, zadnje čase da kar po svoje.Se mi je na eni čagi pred leti zgodilo, da me je soplesalec opozoril: Zdaj pa jaz vodim Nat. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Mogoce sem krivicna do koga, toda res mi ni vsec to moderno izrazno zvijanje in pretegovanje, no, ne vidim smisla v nekem zamahovanju in stopicljanju po odru, v souporabi s kaksnimi cudnimi rekviziti ali pa med visenjem s trama... saj vem, da zelijo plesalci nekaj povedat (ker drugac ne bi imelo smisla, ne?), toda v komunikacijskem procesu je pomemben tudi sprejemnik...no, mogoce se nisem dovolj zrela in doumljiva za te zadeve... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Jaz tudi nisem dober sprejemnik tegale, zal, priznam... Morda bi bilo drugace, ce bi jaz sama bila oddajnik, tudi proti kaksnemu visenju s trama pravzaprav ne bi imela nic proti, tudi med plesom, v bistvu bi bilo kul probati (sama se vedno zavihtim na kaksne kroge ali kaj v Mostecu ali pac kjerkoli je priloznost).... a tole, kar omenjas, je tudi meni pravzaprav prevec neartikulirano, vcasih so taki, kot bi se trudili biti cimbolj iz ritma...Skratka, ni mi.Pa tudi - sedeti in gledati nekoga, ki plese? :o|o: Daj muzko raje, jaz hocem tudi plesat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 No, bila sem ze na kar nekaj super plesnih predstavah, kjer sem uzivala v gledanju, ampak plesalci so bili res dobri, baletniki. Mislim, da je klasicna baletna izobrazba najboljsa osnova za moderne zadevscine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Kadar gredo dekleta na ples, se ne vrnejo zmeraj takšna, kot so šle. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 kajti nekako po plesu tudi "ocenim" človeka, kakšen je v postelji... kakšen ljubimec je... :D Nekdo, ki na plesišču ne dojame glasbe, ritma...dvomim, da bi mu to uspelo pri ljubljenju... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 No, bila sem ze na kar nekaj super plesnih predstavah, kjer sem uzivala v gledanju, ampak plesalci so bili res dobri, baletniki. Mislim, da je klasicna baletna izobrazba najboljsa osnova za moderne zadevscine. To ze, seveda, saj sem kot majhna hotla bit baletka (in tudi bila nekaj casa), ampak to je poezija, milina gibov, ni niti malo neartikulirano, ravno nasprotno..Ampak saj pa je res podobno kot poezija; lahko je lepo, tece, tudi ce je moderno, ima nekaj, te zanima, pritegne... lahko pa je 'kar nekaj' - nekaksno izfuravanje avtorja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 no jaz mam en svoj ples "hipi dance" gre pa za to , da skačeš okoli, migaš z glavo in upaš, da te vidi čim manj ljudi je pa ful svetovno otroci ne poskušajte tega doma, še posebaj ne brez spremstva staršev! pol se ti rado malo zvrti heh... naked hipi dance......vrti...vrtiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.