lilija 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 pozdravljeni... prosim, če mi lahko kdo razloži pomen točk, ki bi naj bile pomembne.. ..kja nm te točke povedo....kaj katerea pomen pri mojem izračunu: Tocka Duha Bik 22°19`13 Tocka Fortune Skorpijon 10°10`11 Kulminantni planet Venera 96°40`12 Vzhajajoci planet Venera 06°18`18 Domicil Merkur 3.hisa ..hvala že v naprej.. lep pozdrav Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomaž 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Hm, še najbolj bi uživala v kakšnem sodniškem poklicu za vrhovno javno tožilko, za predsednico finančnega sodišča bi bila idealna, da bi le koga priščipnila in pičila, krasna bi bila kot general v armiji pa čeprav v saniteti, kot kirurginja bi se pa naravnost izkazala, pa nazadnje letudi bi bila poveljnik gasilske čete bi bilo super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pa še tule si malo poglej:Arabske točkeKulminantni in vzhajajoči planet Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pa še tule si malo poglej:Arabske točkeKulminantni in vzhajajoči planet - ... Soko je uleteo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 . .....hja , ..... ....tomaž zanimiva je ta tvoja razlaga...... predvsem tisto o gaslilstvu in vojski .. to je misšljeno verjento bolj za počnejši spol... ...lahko pa ti povem da sedaj končujem študij ekonomije na smeri računovodsvto......in se ravno sedaj " tridim" z diplomo..... ..... Marsa, kaj pa bi ti rekla na re moje izračune..prosim še za tvoje mnenje... lep pozdrav.. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 . .nisem vedela, da se te točke imenujejo ARABSKE TOČKE...saj če bi to vedela, nebi odpirala nove teme... ..ogledala sem si predlagani temi.... a vseeno nisem zasldila kakšnega izračuna , ki bi bil podobven mojem.. lp Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 mene pa zanima če ste že kje govorili o podedovanih točkah.Sem iskala in nič našla.Kako oz. kje jih iščemo-najdemo? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Mene pa zanima tole direct position in retrogardno. Moja hčerka ima štiri retrogardne, ravno tako sin, medtem kot imam jaz tri? Ima to kaj vpliva, če ni vse direkt? Sej je verjetno čoravo vprašanjo ampak jebi ga. Andres Planetary positions planet sign degree house motion Sun Cancer 16°45'39 11 direct Moon Taurus 25°32'34 10 direct Mercury Leo 08°59'15 11 direct Venus Leo 28°08'33 12 direct Mars Scorpio 01°28'26 03 direct Jupiter Taurus 01°37'29 09 direct Saturn Taurus 14°56'57 09 direct Uranus Aquarius 15°55'13 06 retrograde Neptune Aquarius 03°25'41 05 retrograde Pluto Sagittarius 08°09'40 04 retrograde True Node Leo 13°11'45 11/12 retrograde True Node is technically near the end of house 11 and is interpreted in house 12. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 O retrogradnosti si nekaj lahko prebereštule Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.