Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Sem kar v ozadju zostala in prebrala vse vaše posti. Bi rekla,da sem nikoli ne znala "igrat" orgazem (naj bi se tud z pomočjo Keglovih vaj delali ali kaj)- tud če sem že imela takšen namen ,mi pač nišlo glumit in resnica prišla na dan......Z lastnih izkušenj znam situacije "daj,že enkrat završiiiiiii,kaj se tako dolgo camcaš"...... Imam izkušnje (kar pogosto ),da en dal - drugi ne končal (XY ali YX),pa vseeno bilo prijetno........Sem doživela (samo enkrat,žal ),da oba istočasno prišli do vrhunca (nepopisno).....Toda danes bi se zahvalila prav vsem,ki tukaj kaj napisali,ker iz posameznih postov sem zase kaj vzela.....zdaj že molčim in berem in berem Vseeno en črv me stalno v glavi tolče - kako delate,da imate po več orgazmov Mislim ženske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Če bi vse ženske ordinirale analno nebi bilo treba nobeni igrati. Kako pa veš, da ne Andres! Dvomim, da bi kakšna vsa vesela to razglašala na ves glas! Saj je najlepše tisto, kar ostane skrito! Moški vedo, da ženska "ko je v riti" nima nobenega feelinga. Torej? Če se bi vsaka dol dajala analno nobeni nebi bilo treba igrat. Koliko ženske to med sabo razglašajo ne vem. Meni sodelavci povedo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Moški vedo, da ženska "ko je v riti" nima nobenega feelinga. Torej? Če se bi vsaka dol dajala analno nobeni nebi bilo treba igrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2004 Avtor Prijavi Deli 17. april 2004 Kaj pa vem, če to čist drži...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Ma, najbrž ne čist. Odvisno.Filing je itak v glavi. (Ali pa v srcu, če vam je ljubše) Če si zelo zaljubljen, ali pa recimo rajši zelo zagret za tipa, imaš filing, že ko te samo pogleda...ma, ne, ko samo pomisliš nanj... vse ostalo so nianse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Kaj pa vem, če to čist drži...... MIck. Čist nobena stvar popolnoma ne drži. Ene majo to rade, sej Vanda je kar ok napisala. Sam veliko jih pa ne mara. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ma, najbrž ne čist. Odvisno.Filing je itak v glavi. (Ali pa v srcu, če vam je ljubše) Če si zelo zaljubljen, ali pa recimo rajši zelo zagret za tipa, imaš filing, že ko te samo pogleda...ma, ne, ko samo pomisliš nanj... vse ostalo so nianse... In Vanda pri moških ni dosti drugače ... vsaj pri nekaterih a nianse so tudi pomembne. Ravno tukaj se veliko greši. Samo hopa cupa, namesto ljubljenja. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja,gimnastika je eno,ljubljenje pa je ...v glavi, v srcu,v vseh drobnih stvareh,posledično pa tudi orgazmi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja,gimnastika je eno,ljubljenje pa je ...v glavi, v srcu,v vseh drobnih stvareh,posledično pa tudi orgazmi sam če to dvoje združiš,potres....... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Pri nas sem jaz ponavadi prehitra Ti Andres pa ne vem, če imaš ravno prav Mogoče pa tvoje ženskice nimajo pravega asc Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Pri nas sem jaz ponavadi prehitra Strelček že ve kako...a nje a nje.... Bemu....upam, da sem si prav zapomnil, da je tvoj sagitarius.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja,seveda,pozabila sem napisat SAMO gimnastika.Oboje,seveda oz. vse. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Svršiču....s vrha katedrale..... ...Let 3....aja....morm to na pesem počutja napisat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Huhu, v tej temi zadnja stvar k pomislim je orgazem... skoraj... zadnja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Lahko se pa napravljaš, da ni tako ........bo se fajn ujemalo s temo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Moški vedo, da ženska "ko je v riti" nima nobenega feelinga. Torej? Če se bi vsaka dol dajala analno nobeni nebi bilo treba igrat. Koliko ženske to med sabo razglašajo ne vem. Meni sodelavci povedo. AndresSpet ena moška vsevedna . kako pa moški lahko povedo, kaj ženske čutijo ob tem ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Janja...mogoče imajo pa izkušnje s tem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Misliš iz prejšnjega življenja ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kdo bi vedel... Mogoče pa iz tega... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Mam par blond pramen za alibi za take situacije, veš . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Raj ne razlagam...se bo mogoče še kdo hudoval, da sem ga označla za toplovodarja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Hi-hi......da bi pa ktera rekla meni je pa analec fajn...................pa še tud nisem nikjer tu prebral, se mi zdi Čeprav....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Nič ne bomo s prstom kazali... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Tebi pa nekam dost na takih temah prstki gredo po glavi.......al po....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ...prste je treba znat uporabljat...a ne Mick Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.