Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Seveda Cofi x^x , pri nekaterih je le teorija močnejša od prakse,  xDDx  x;)x , mislim pa, da bo tema še aktivnejša, ker v škorpijona je prispel Mars, pa če je to komu, čez 8. hišo, ga že vidim, da bo še bolj užival, lp x:Dx  x;)x

Teoretiki se itak sami izločijo prej ali slej,zato pa pogumno v eno najlepših doživetij v življenju - SEX!!! Ko pride Mars pa še bolj........!!!!!!!! :onfire: :onfire: :onfire:

Deli na socialnih omrežjih

opa, sem šele zdaj videla to temo :eek: x:Dx :palec: sej ne da sem vse prebrala, ampak komentirat je treba x8Dx

Moj nasvet ženskam, ki hlinijo orgazem bi bil- ne delat tega! A ni boljše, da poveš, da skupaj to premeljeta in je možnost, da se poboljša, kot pa da se eno in isto ponavlja? Na srečo spadam med tisti procent ženske populacije, ki nima s tem problemov :palec: , si sploh ne bi mogla predstavljat, da bi mi bilo to odvzeto :eek: :O:

Guest sstane

Že mogoče, toda začetno hlinjenje lahko tvojega partnerja toliko vpodbudi, da bo njegova reakcija vzpodbudila do orgazma še tebe. :inocent:

Tako, da če dobro premisliš, nekdo mora začeti s hlinjenjem x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Že mogoče, toda začetno hlinjenje lahko tvojega partnerja toliko vpodbudi, da bo njegova reakcija vzpodbudila do orgazma še tebe.  :inocent:

Tako, da če dobro premisliš, nekdo mora začeti s hlinjenjem x:Dx

čist odvisno od partnerja, recimo, če ugotovi, da hliniš (začetno) te bo skoz spraševal: a ti je ali ti ni zdaj? meni se zdi boljše da se bolj osredotočita na druge intimne stvari kot pa vprašanja komu je/ni prišlo, kolikokrat, zakaj ne...če pa imata resne probleme s tem je pa nekaj drugega.

dragi moji, jas lahko samo tako rečem. tista ki hlini orgazem želi ali tipu narediti uslugo ali pa želi, da se vse skupaj konča. zavedati se je treba, da ima dosti žensk težav z orgazmom. prej so vse divje..., ko pa pride do bistva, pa pride do neke nesproščenosti in ženska frizne. x!x na žalost (ali srečo :?: ) meni še ni bilo potrebno hliniti orgazma, kajti če imaš neko osebo rad, se je predaš s telesom in dušo. svojo bivšo, dragi fant, pa moraš razumeti, če je bila žrtev poslilstva. normalno je, da ji je sex prej v breme kot v užitek. sicer sem tudi sama skoraj x!x bila "žrtev", pa so mi te stvari ostale v spominu, a vendar, če imaš tipa, ki te razume in vate ne rine, potem je nebeški orgazem zagotovo zagotovljen.

Reči moškemu, da je sam odličen ljubimec je zelo smela trditev. Mislim, da so samo ženske tiste, ki lahko to moškemu potrdijo. x:px x:)x Ja, fino bi bilo, če bi bilo možno to iz tvojih ust slišat. Nebi imel nič proti x:Dx x:Dx x;)x x:px

sam je treba v akcijo x:)x x:Dx x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>najbolje zaigran orgazem je solo od knockin on the heaven's doors... :D

Pravi orgazem pa ni samo knockin' on the haven's door, temveč, ripping off the havens door and and smash all the bricks from the haven's walls. Potem pa si prižgeš cigareto x:px x:)x x:)x x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx

Potrudi-ta  x:o)x  :vragec: Še vedno sem mnenja, da v veliki meri dobrega ljubimca naredi ženska.  x:px  x;)x Se motim?  :inocent:

Malček se motiš Mickeni. Če tip ne ve, kaj bi z njim in ga sam mal lufta tam okoli, se loh ženska še tako matra, pa ne bo iz njega nikoli dober lover.

So pa tud taki, ki samo nase mislijo...1,2,3 in smo že doma... :vragec:

Mah, oba morata vedet, kaj hočeta...itak... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...