Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

Nočem, da bi izpadlo kot kuharski recept, a če moški za svojo potrditev želi, da doživi silovit in ne vem kak orgazem vse, jo je treba najprej pošteno zmešat.

Brez golobčka ni Benetk, pravi.

Let the sunshine in
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Nočem, da bi izpadlo kot kuharski recept, a če moški za svojo potrditev želi, da doživi silovit in ne vem kak orgazem vse, jo je treba najprej pošteno zmešat.
ola, sam neki, zakaj nj bi sam moški zmešal glavo ženskam, a obratn se ne sme?, al ni to spodobno?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek:

Katjuša, zamenjat tipa! x;)x  x:Dx (....ane Mick x;)x )

:vragec: x:Dx

Kaj pa vem, mogoče treba kaj najprej pri seb porihtat, pa to :vragec:. Katjuša je, se mi zdi, komentirala kot da je njen orgazem sam od njenega tipa odvisen. x;)x Sam menim, da je odvisen od obeh, zlasti pa tudi od stopnje zaupanja, predajanja, želje.....Nič ne vem, da se bi mi moralo "dat" kaj jaz vem kaj počet, ker če se mi ne da je itak brez veze, če pa se mi "da", pa tako počnem nekaj kar je obema, tudi meni v užitek, ne x;)x Ker če se mi ne da......in počnem nekaj samo na njeno željo, to potemtakem počnem nekak na silo. To pa je že bliz temu na primer .....kot bi rekel, mene pa ženska ne zadovolji, ker pri orali ne pogoltne.........sicer doživim orgazem, sam tak bl švoh, ker se ni potrudila in pogoltnila......vedenje in pričakovanje ter udejanitev tega, pa bi mi dalo vesoljski orgazem x:px x:o)x .....samo, bemu, ni se potrudila..... :vragec: x:px Pa tud me mal zanima.......a ženske pa se za moške (orgazme) ne rabite kao trudit, ker smo tak nareti, da nam itak pride slej ko prej.....al kako? x:px :vragec: Nasploh mi je ta trudit mal čudn........ljubljenje je ljubljenje, nekaj kar počnemo iz užitka, ljubezni, ne pa prisilno delo in trud......nekaj spontanega, prijetnega........... x:)x Al ni? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx ...si me zdej spomnil na rek mojga frenda "fuk brez muk je iluzija" :vragec: x:Dx Sm ga pred časom povedu moji frendici, pa se začetku nekak ni vživela vanj, ga razumela.......hahahaha.....dans se na ta račun pogosto reživa, o razlogih, ki potrjujejo ta rek, pa raje ne bi.... :inocent: x:o)x x:Dx

K. Čapek

včasih se moraš v domišljiji pošteno potruditi, da ponudiš vedno kaj novega... no vsaj pogosto x;)x

sicer pa dam Katjuši delno prav... ker so takšni tipi, katerim je važno, da so zadovljeni, pa basta... Mick, moraš vedeti, da ne razmišljajo vsi, tako kot ti, npr....

Nisem prebrala vsega.... a bi samo dodala....

mislim , da morata predvsem oba partnerja uživati x^x x:)x , meni nekako ne gre, da bi se trudila, kaj je pol to, nekako po nekem scenariju se potruditi in doseči željeni cilj :sori: ...v tem primeru orgazem... ne to mi ne gre..... :sori:

Če uživaš in uživa tudi partner ni potrebno nekega truda, da je obema lepo, potrebno je samo tisto sproščeno zaupanje ...... x:)x x^x

Ja Selene, glede na nekatere vaše komentarje očitno res :o|o: . Sam mislim, da sem zlo težko lahko zadovoljen, če ni tudi ona (razen, če gre za kakšno specifično igrico, pa še le-ta bi naj bila v užitek tudi njej x:px ), pravzaprav sploh ne vem kako bi naj bila nezadovoljena, če sva se "res" ne le "mehansko" ljubila.......Pravzaprav je to velikokrat odvisno od tega kako daleč se pustimo zapeljat in odpeljat oz. predat......ne? x;)x

K. Čapek

Dej, dej.....če pa sploh ne bi hoteli, bi pa na mestu, kjer to neb blo mogoče. x;)x :vragec: Seveda sem se hecal, sam poanta pa je ravno v možnosti, da nas nekdo opazi.......a bi v primeru, da bi opazila, da vaju kdo opazuje, prenehala? x:px

Sanjalka.....mah.......razmišljam.....sam enkrat sem opazil, da naju z eno bivšo nekdo opazuje.......ena precej vzdržna ženska......sm zarad tega dobu še večje veselje......hehehehe.....sam še večji packi sva bla.....če že opazuje, naj dejansko tud ma kaj od tega, ne... :vragec: x8Dx

K. Čapek

Sanjalka.....mah.......razmišljam.....sam enkrat sem opazil, da naju z eno bivšo ekdo opazuje.......ena precej vzdržna ženska......sm zarad tega dobu še večje veselje......hehehehe.....sam še večji packi sva bla.....če že opazuje, naj dejansko tud ma kaj od tega, ne... :vragec:  x8Dx

Še dobro, da vaju je opazovala ena taka oseba, je imela kaj od tega ?? x:Dx x:Dx , predstaljaj si, da vaju opazuje kdo drug, pol pa še kake posledice..... x:Dx x:Dx x:o)x

Huh, ste naštepali tule zabavnih quotov x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Nočem, da bi izpadlo kot kuharski recept, a če moški za svojo potrditev želi, da doživi silovit in ne vem kak orgazem vse, jo je treba najprej pošteno zmešat.

xinnox xsmx

<{POST_SNAPBACK}>ola, sam neki, zakaj nj bi sam moški zmešal glavo ženskam, a obratn se ne sme?, al ni to spodobno?

x:Dx x:Dx x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Nasploh mi je ta trudit mal čudn........ljubljenje je ljubljenje, nekaj kar počnemo iz užitka, ljubezni, ne pa prisilno delo in trud......nekaj spontanega, prijetnega........... Al ni?

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Mick, moraš vedeti, da ne razmišljajo vsi, tako kot ti, npr....

xyesx

<{POST_SNAPBACK}>Nisem prebrala vsega.... a bi samo dodala....

mislim , da morata predvsem oba partnerja uživat , meni nekako ne gre, da bi se trudila, kaj  je pol to, nekako po nekem scenariju se potruditi in doseči željeni cilj  ...v tem primeru orgazem... ne to mi ne gre.....

Če uživaš in uživa tudi partner ni potrebno nekega truda, da je obema lepo, potrebno je samo tisto sproščeno zaupanje ......

xyesx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>sam če mu hoeč lisice nataknit, moram ponje it, amr ne ;)

točno lisice x:Dx še boljš je, če se jih "pokvari", malce priredi, da se ne dajo več "varnostno" odpenjat x:o)x :vragec: :onfire: ... razen če imate tiste taprave x:Dx ob popolnem vzajemnem zaupanju seveda, pa gasaaaaaaaaa :onfire:

<{POST_SNAPBACK}>Sanjalka.....mah.......razmišljam.....sam enkrat sem opazil, da naju z eno bivšo nekdo opazuje.......ena precej vzdržna ženska......sm zarad tega dobu še večje veselje......hehehehe.....sam še večji packi sva bla.....če že opazuje, naj dejansko tud ma kaj od tega, ne...

... tule bom pa rajš tiho :vio: ... xyesx xokx

Sami smajliji (skor) x:Dx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...