Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sm mislu, da tole tema Ego, pa je Orgazm! Zgleda da je to pr enih močno povezan! Ja, sodeč po postih deklet je.......predvsem z moškim egom . Sam meni npr. ne glumijo , tud k ga ne doživijo.........ker ga ne potrebujejo.....glumit, niti njihovo zadovoljstvo, zadovoljitev, ni pod nujno povezana z doživetjem orgazma. Dokaj običajen pojav pri dekletih, mal sem skeptičen do "izkušenosti" tistih moških, ki tega ne vedo. Verjetni si to nekateri vsemogočni loverji ne znajo predstavljat, ker njihovim ljubicam pride že, ko jih sam vidijo.......Mogoče nekterim pa ego ne dopušča, da bi o tem spregovorili.......ali pa jim lubce dovolj spretno glumijo. Res pa je, da je kar nekaj žensk, ki so toliko sproščene v telesni ljubezni, da z doživljanjem orgazmov nimajo nbenih blemov....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> MickFull vesela da je moški osebek se pripravljen poglobiti v še zmeraj za nekatere tako tabu temo V glavnem, že pet let igram... ne vem zakaj, če bi bi bila zdaj na začetku zveze bi se definitivno pogovorila o tem,zdej pa po tolikih letih igranja...kaj naj?..."dragi nisem še doživela orgazma s tabo...???" Res je, da me totalno vzburja in vse ostalo in da tud tam doli deluje vse...ko pa pride do dejanskega sexa pa...BLOKADA Mam pa opravka z "vedno rabi potrditev" levčkom,ki bi mu strla srce,pa še kaj drugega,če bi zdej z besedo na dan... ??? Hm, nerodno. Če si do sedaj molčala, je nerodno še toliko bolj. Ne vem, jaz na tvojem mestu ne bi molčal še naprej. Ne odpoveduj se delu lepote ljubljenja, ne. Lahko pa se ti npr. kao te težave pojavijo iznenada sedaj, razloga ne poznaš.......pol pa se počasi lotita zadeve. Saj sodeč po tvojem postu "krivda" ni le njegova, imaš blem, nek zadržek, ti. Ker sedaj mu to povedat bi bilo res nerodno, zate in zanj, si predolgo molčala. Sam bi bil tudi razočaran na njegovem mestu, pa ne toliko, ker ne doživljaš orgazmov, ampak ker mi tega tako dolgo nisi zaupala......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ideja x!x mogoče imaš tezave zato ker igraš mamo- skrbiš zanj, njegov ego, ipd... in potem- logika, tvoja domišljija se ne more izraziti v vsej svoji perverz....ti torej ne biti mama, bodi k. če boš manj mamska bo on mogoče bolj za eksperimente,,,,,, in evo ga! seks je hm v bistvu res lahko ventil za določene podzavestne reči, ki se bojijo priti na površje. lahko jih transformiramo in rešimo mogoče celo kak problemček povezan s samozavestjo ipd. mammamia Aira,imaš prav.Zavedam se da sem bolj osredotočena nanj,kot nase..(čeprav sem že dosti bolj sproščena,kot na začetku)...in vsakič se poskušam še malo bolj sprostiti, ampak gre tako počasi pa ni da ne bi bil za eksperimente...je.Sem jst tista k sm omejena. Najbrž res igram mamico.Ne vem zakaj,in tudi ne vem kako se tega rešiti. :xx!: Problem psihiatra Res si želim ta ventil sprostiti...če bi le bil recept Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, nerodno. Če si do sedaj molčala, je nerodno še toliko bolj. Ne vem, jaz na tvojem mestu ne bi molčal še naprej. Ne odpoveduj se delu lepote ljubljenja, ne. Lahko pa se ti npr. kao te težave pojavijo iznenada sedaj, razloga ne poznaš.......pol pa se počasi lotita zadeve. Saj sodeč po tvojem postu "krivda" ni le njegova, imaš blem, nek zadržek, ti. Ker sedaj mu to povedat bi bilo res nerodno, zate in zanj, si predolgo molčala. Sam bi bil tudi razočaran na njegovem mestu, pa ne toliko, ker ne doživljaš orgazmov, ampak ker mi tega tako dolgo nisi zaupala......... Mick se popolnoma strinjam,ne veš kako si želim da se že prej tega ne bi sramovala :xx!: Zdaj ko sem starejša,malo bolj podučena in se zavedam da je dejansko to svetovni problem žensk,bi sigurno naredila drugačno odločitev. Vem da sem jaz tista z zadržki...res žalostno ker se ne štejem za ljudi s predsodki.Sem vedno odprta za eksperiment, pa vendar,ZAKAJ ta problem? Ni problem v njem,problem sem jaz, v moji glavi, ne vem zakaj in ne vem kako se tega rešiti.Če se mi zdej-kar naenkrat-zgodi da ne morem doživeti,se bo vprašal zakaj?Sej ve da ni fizični blem,torej ka se je zgodilo v moji glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Aira,imaš prav.Zavedam se da sem bolj osredotočena nanj,kot nase..(čeprav sem že dosti bolj sproščena,kot na začetku)...in vsakič se poskušam še malo bolj sprostiti, ampak gre tako počasi pa ni da ne bi bil za eksperimente...je.Sem jst tista k sm omejena. Najbrž res igram mamico.Ne vem zakaj,in tudi ne vem kako se tega rešiti. :xx!: Problem psihiatra Res si želim ta ventil sprostiti...če bi le bil recept po korakih, odločiš se enkrat zdaj si bom pa dovolila veter v laseh, svezino, smeh, kikse, traparije.... in potem počasi začneš presenečati (sama sebe x!x ), drzneš si več....igraš se z njim...on s teboj (lev ) ti si njegova mucka, mačka, tigrica, levinja, kraljica...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>po korakih, odločiš se enkrat zdaj si bom pa dovolila veter v laseh, svezino, smeh, kikse, traparije.... in potem počasi začneš presenečati (sama sebe), drzneš si več....igraš se z njim.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ah, sysyphe S čim sem se hvalil v prazno? In tud če se sem hvalil, od kod torej, če me ne poznaš, veš, da sem se v prazno? Ne vem zakaj bi ti odgovarjal na vprašanje, ki to ni bilo, ampak je bila trditev, ne Če bi te pa kaj v zvezi s tem res zanimalo, bi prebral kaj sem na tej temi pisal do sedaj, kar se tipov tiče, en redkih, ki sploh sem o tem (odkrito) pisal. Ne, ne morem si odgovoriti na vsa svoja vprašanja. Jih imam veliko, me veliko stvari zanima. Se pa trudim. Veseli me, da ti dam misliti. Tak je tud en od namenov foruma, ne? Sam pa se ne mislim ukvarjati s tabo. Sploh, ker te motim, ti nisem všeč, zakaj se bi? In zakaj se bi glede na to ti z mano? Ni škoda časa? Ej stari, nisem jaz odprl te teme, pač pa ti, in zdi se mi prav da si izzvan, če maš najprej kao neke dvome in vprašanja, in se folk skuša resno pogovarjat, pol pa začneš ti to koristit za neko nabijanje samega sebe. Mislim, bruham ko to gledam. :xx!: :xx!: :xx!: Ni namen foruma v tem, da imaš kao neko vprašanje, neke dvome, pol pa kar naenkrat začneš nekaj solit pamet, pa ne gre tukaj samo za mene. Poslušat se navadi, fant, ne pa da serješ čez moje resne objave. Jasno! haha ha*tukaj sem mucek, v resnici pa črni panter* Vidim, da oprezaš za mano. Bi postala moj šef marketinga? Al pa PIAR-ovec? Imam nekako težave s trženjem samega sebe. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ej stari, nisem jaz odprl te teme, pač pa ti, in zdi se mi prav da si izzvan, če maš najprej kao neke dvome in vprašanja, in se folk skuša resno pogovarjat, pol pa začneš ti to koristit za neko nabijanje samega sebe. Mislim, bruham ko to gledam. :xx!: :xx!: :xx!: Ni namen foruma v tem, da imaš kao neko vprašanje, neke dvome, pol pa kar naenkrat začneš nekaj solit pamet, pa ne gre tukaj samo za mene. Poslušat se navadi, fant, ne pa da serješ čez moje resne objave. Jasno! Hahahaha, komu pa ti zdej soliš pamet? Sm ti reku, da ni za zgubljat časa....vsaj meni ne s tabo, torej bo moj odgovor kratek in jedrnat : odjebi! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick se popolnoma strinjam,ne veš kako si želim da se že prej tega ne bi sramovala :xx!: Zdaj ko sem starejša,malo bolj podučena in se zavedam da je dejansko to svetovni problem žensk,bi sigurno naredila drugačno odločitev. Vem da sem jaz tista z zadržki...res žalostno ker se ne štejem za ljudi s predsodki.Sem vedno odprta za eksperiment, pa vendar,ZAKAJ ta problem? Ni problem v njem,problem sem jaz, v moji glavi, ne vem zakaj in ne vem kako se tega rešiti.Če se mi zdej-kar naenkrat-zgodi da ne morem doživeti,se bo vprašal zakaj?Sej ve da ni fizični blem,torej ka se je zgodilo v moji glavi A ni bolje, da sedaj, kot pa pol, ko bosta že starčka in ne bosta imele več možnosti tega vsaj poskusit porihtat? A si potem pripravljena raje se vse življenje odpovedovat? A ni boljše, da se vpraša zakaj, kot pa da ti "trpiš" on pa živi v zmoti? A ni to tud na nek način varanje? Varanje sebe in njega? Mogoče pa potem, ko se bosta začela pogovarjat o tem, se odkrivat, lahko postopoma poveš vse do konca.......Saj če te ima rad, bo menda ja razumel stisko v kateri si se znašla, ne. Čeprav to dolgoletno odlašanje pogovora o tem je še največji problem. Ne vem, urshy, sam bi tako ravnal, čeprav vem, da ne bi bilo enostavno. Hm, pa sam eno vprašanjce, če smem.........a si sploh kdaj doživljala orgazme? Ali pa je to sam s sedanjim partnerjem tako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, pa sam eno vprašanjce, če smem.........a si sploh kdaj doživljala orgazme? Ali pa je to sam s sedanjim partnerjem tako? Morda pa bi lahko zbral pogum, in to vprašal svojo partnerico.Ti, ki znaš biti tako vljuden in neposreden. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 Pa kaj te muči, sysyphe, da me ne morš pustit na miru? Do vljudnih sem vljuden, do zajedljivih sem zajedljiv. Kam po mojem mnenju spadaš ti, si verjetno znal oceniti sam. Še en, ki blebeta kr neki, sam da bi me užalil . Na mojo srečo, kot običajno takšni modeli, povsem na napačnem mestu. Če bi bral, ne pa sam iskal kje bi mi lahko kakšno zlobno spustil, bi to tudi sam vedel in ne pisal traparij. Če bi pa bilo res, bi to bil moj boleč problem. A se bi ga tako zelo veselil? Takšen človek si? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj te muči, sysyphe, da me ne morš pustit na miru? Do vljudnih sem vljuden, do zajedljivih sem zajedljiv. Kam po mojem mnenju spadaš ti, si verjetno znal oceniti sam. Še en, ki blebeta kr neki, sam da bi me užalil . Na mojo srečo, kot običajno takšni modeli, povsem na napačnem mestu. Če bi bral, ne pa sam iskal kje bi mi lahko kakšno zlobno spustil, bi to tudi sam vedel in ne pisal traparij. Če bi pa bilo res, bi to bil moj boleč problem. A se bi ga tako zelo veselil? Takšen človek si? No, glej. Če sem iskren Vem, da sem tečen pikolovski, zajedljiv in ne vem kaj.Vem da sem zelo neprizanesljiv, kar se neumnosti tiče, in tako sem se tudi obnašal do tebe.Po mojem boš s cajtom skužil, kdo je to Sizif.Na tem forumu sem šele od 22. 10., in mislim da sem prinesel malo pelina v krvni obtok teh strani. Od takrat sem se skregal z marsikom ( S. Vila, Borism, Aira... ), in to vedno zaradi lastnih provokacij, ki pa so vedno imele svoj namen.In če povzamem zate, se mi zdi to ena tipičnih tem, ki se lahko na tem forumu plete še ne vem koliko strani, je pa rešitev vedno in samo v tvojem odnosu z partnerko, v iskrenem pogovoru, ki traja 2 minuti, torej manj kot to pišem.Ni recepta, kako pripraviti žensko do orgazma. Predvsem ni to tvoja stvar, oziroma stvar, ki bi imela kakršnokoli zvezo z moškim. Ona doživi orgazem, in ona ve, zakaj, in ve komu se je predala. One čutijo drugače, in jaz jim dajem vso pravico do tega. One čutijo globlje, bolj predano, in če v podzavesti, kamor moška redko seže nekaj ne klapa, potem so tu težave, ti pa si lahko samo princ na belem konju, ki čaka pod visokim stolpičem. Pa še nekaj glede izbora tvojih besed. Daj piši raje take stvari pod lepe misli, oziroma zakone življenja ali ne vem kaj, če si že tako čist in tvoje srce tako odkrito. "Milost mojega srca je vso moje breme." Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 Ok, da zaključiva, vsaj upam, da bova..... Ah ne, ne upam, bova! Ne dosežemo vsi znanja in intelekta tvojega nivoja in tako je to nekomu velik blem, ti bi ga pač rešil z 2-minutnim pogovorom......rezultata seveda ne bi bilo. Verzija, ki si mi jo podal v upanju, da bom le sposoben doseči tvoje misli, mi je všeč in deloma drži. Seveda pa je le kao ne-"predajanje" veliko prepoenostavljena predstavitev problema nedoživljanja orgazma pri ženskah. Prav tako je povsem nesmiselna trditev, da stvar nima nobene zveze z moškim, povsem mimo, mogoče pa le prikrita tolažba. Še veliko zvezo ima, kar pogosto odločilno in samo ona ve in čuti kakšnemu moškemu se je pripravljena in sposobna "predati". Seveda se pa razlogi pogosto skrivajo tudi kje drugje, pa vendar spet v povezavi z moškimi (še zdaleč ne nujno, da pri ljubimcih) in z dojemanjem moških. Globina čutenja žensk versus moškim je tako kot si jo ti predstavil na splošno sprejemljiva, seveda pri "obravnavi" vsakega posameznika upoštevajoč tudi različne situacije - povsem pade. Sam bom pisal svoje misli kamorkoli bom želel. Kolikor sem čist in koliko je odkrito moje srce prepuščam presoji ljudi, ki me poznajo, tvoje mnenje o tem je povsem nerelevantno. Moja težnja in želja pa je, da bi bil-o čimbolj čist-o in odkrito. Ne trdim pa, da mi vedno in povsem uspeva. Mej se, sysyphe. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 šef marketinga? Al pa PIAR-ovec? fajn to... za kakšno international firmo maybe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Opa, Sizif... večkrat sem že prebirala tvoje komentarje...nekateri všečni, drugič sem se prizanesljivo nasmehnila...saj veš, s tisto samozavestjo ženske, ki ji je že zoprno, če jo kdo spomni na EMŠO...po drugi strani pa je hvaležna lajfu...da ji je dal toliko priložnosti... in tokrat sem PRVIČ v tej temi zasledila nekaj...kar je vsaj malo podobno tistemu...kar sem hotela že zdavnaj zavpiti... neverjetno, kako moški znajo deliti nasvete, kako neverjetno pametni in prepričani znate biti...kako in kaj je...in kako mora biti... Ko bo moški natanko vedel...kako čuti ženska...svet ne bo več tak, kot je bil do sedaj...na žalost nisem toliko odprta, da bi po netu opisovala nianse in nianse doživljanja...vsekakor pa hvala za pravico do tega...da čutimo in doživljamo tako, kot to pač počnemo... Urši, po moje nima smisla enemu levu stvari pojasniti popolnoma iskreno...ker tega preprosto neb razumel...in tudi če boš naenkrat "nehala" doživljati...se lahko poraja tisoč vprašanj...moški ego včasih nima meja... ...mogoče lahko poskusiš z nevednostjo.. ...recimo...da se ti zdi čudno...privleči domov kakšno specialno buklo...in začni začuedno brati...kako naj bi zgledal v resnici orgauem...začni se počutiti nesigurno...začni se spraševati...če je to, kar doživljaš...res pravi orgazem...itd... lahko pa preprosto molčiš...in se sama razvijaš dalje...saj navsezadnje...ga ni moškega na svetu...ki bi ti lahko podaril orgazem..vse je v tvoji glavi...in sama si odgovorna zanj...in najslabše, kar lahko doživiš je, da začne nekdo to od tebe pričakovati...in te potem opazuje, ocenjuje...in čaka... :xx!: preberi si knjigo rad imam seks...opisana je tehnika most...ki ti lahko precej pomaga...pa tudi drugače precej dobra knjiga... In ne delaj iz tega problema...saj ti je lepo tudi tako...bo že prišlo...ko bo čas za to... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 Ah, bom kratek, da ne zgubljam dragocenega časa. Kar se mene tiče, ne delim nasvetov, omenila me je v svojem postu, pa pač razglabljava. In to je vse. Za delitev nasvetov tako v tej kot tudi v veliko drugih temah bi še stručko za posamezna področja potreboval veliko več informacij, kot pa jih je kdo tukaj na forumu pripravljen dati. In tudi ženske čutite zelo različno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Mick...ni bilo namenjeno tebi...sem dolgo, s prekinitvami pisala post...pa so tvoji posti bili vmes... ja, men pa je fajn, da vsak pove, kaj misli...mogoče bo Urša iz tega potegnila kak fajn nasvet...odločila se bo pa tako sama... samo res, pohvalila pa sem sizifa...ker so doslej bili njegovi posti bolj... ...vsaj zame, zdaj pa me je presenetil... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 Hm, bemu, ok, sam moški pa menda sem, ne..... No, zdej me bo dotolkla .....še dober, da grem damu počas. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Pa še nekaj glede izbora tvojih besed. Daj piši raje take stvari pod lepe misli, oziroma zakone življenja ali ne vem kaj, če si že tako čist in tvoje srce tako odkrito. ajajta, kje maš pa ti merkurja? premal si na forumu, da si dovoliš tak obsojat, bom pa jest kj reku besede zdej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ni namen foruma v tem, da imaš kao neko vprašanje, neke dvome, pol pa kar naenkrat začneš nekaj solit pamet, pa ne gre tukaj samo za mene. Poslušat se navadi, fant, ne pa da serješ čez moje resne objave. <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj te muči, sysyphe, da me ne morš pustit na miru? Do vljudnih sem vljuden, do zajedljivih sem zajedljiv. <{POST_SNAPBACK}> lahko pa preprosto molčiš...in se sama razvijaš dalje...saj navsezadnje...ga ni moškega na svetu...ki bi ti lahko podaril orgazem..vse je v tvoji glavi...in sama si odgovorna zanj...in najslabše, kar lahko doživiš je, da začne nekdo to od tebe pričakovati...in te potem opazuje, ocenjuje...in čaka... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 lej, lej tega, spet zaudarja po naftalinu,kj ti bucko jezikavno preobremenjen ti zaliva možgane spet',si si pozabu Ego dnevno naštelat? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 ja gospod ,Karises v glavi si kdaj prdnil šefici v uho? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Micek je verjetno na tej temi strucnjak za zenske orgazme in vse ve o njima Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Kako mi gre to na živce... ...vedno, ko se razvije neka debata...se začne tudi pljuvanje in zmerjanje... :xx!: in potem kdo ej začel...in tako... ...in tebe Sizif sem mal pohvalila...pa berem tut da se delaš jako pametnega..in že zmerjaš... :xx!: ma kaj vam je Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 najvechji chvekator je pa tko mick-eni 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.