Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam. Blo velikrat brez, pa vseen fajn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Pr tej hinavščnosti je najboljš ančko kupt, ko vsaj ne hinavšč. pa ko se je naveličaš ji pa ventilček spustiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 hehe ajajaj cvikar ti pa tud ... hm Dvojčice igralke a hehe pomoje če je vzdušje dost sproščeno pa prijetno pa zaupanje dost velko, ni treba nič zaigrat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 sam ne vem, komu pol laze, sebi ali njemu? da o zaupanju sploh ne govorim prej sem prebrala, da je ena napisala "da zato, da vse skupaj prej mine? zakaj pa ne rece, da ji je dost?" ne stekam Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pr tej hinavščnosti je najboljš ančko kupt, ko vsaj ne hinavšč. pa ko se je naveličaš ji pa ventilček spustiš. Haaaaaaaaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kolk maš ti dobre! Ančka še cvička ne konzumira, ne ? Pa pol več zate ostane, samo, kaj je pol s tvojim ventilčkom, ne vem...Bi rekla, da se zatakne v kako luknjico v fernku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haaaaaaaaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kolk maš ti dobre! Ančka še cvička ne konzumira, ne ? Pa pol več zate ostane, samo, kaj je pol s tvojim ventilčkom, ne vem...Bi rekla, da se zatakne v kako luknjico v fernku... lol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 ....face Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, blagor teb, k ti 10x na noč pride...in to vedno...maš pa res zlatga fakerja....hitr ožen hudiča, preden ti pobegne, ker bo hotu bit ''MAL SAM''. No, zdej pa le zehi naprej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, blagor teb, k ti 10x na noč pride...in to vedno... Kaj ti nimaš svojih prstov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ti nimaš svojih prstov Mam, mam....pa vedno dobr poskrbijo zame....sej ni vprašanje, če se samozadovoljujemo...ampak igranje orgazma, sstane! A ga ti kdaj zaigraš??? Hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam, mam....pa vedno dobr poskrbijo zame....sej ni vprašanje, če se samozadovoljujemo...ampak igranje orgazma,Zakaj bi ga pa igrala, če si ga znaš sama pričarat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj bi ga pa igrala, če si ga znaš sama pričarat Se vid, da nis od začetka bral...ga ne igram...ja, pa veš, da so nekateri užaljeni, če si vmes sama pomagaš...ker to pomen, da on ne more tega izvest.... Svašta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa veš, da so nekateri užaljeni, če si vmes sama pomagaš...ker to pomen, da on ne more tega izvest.... A taki dodli so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Znamo mi puno dodlov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Pol pa na babe prešaltaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol pa na babe prešaltaj Ne morm, k mam rada ta podolgovate lizike, ne ploščatih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne morm, k mam rada ta podolgovate lizike, ne ploščatih! Ti, kaj pa če so tvoji premladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti, kaj pa če so tvoji premladi Najmlajši je bil 28, najstarejši pa...ne upam povedat! (42) Ja, nerazgledanih pobov (glede spolonosti) kar precej okol hod...sej je todika lepo ponazorila...šlatajo, k da bi mele vrečko arašidov med nogami! :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najmlajši je bil 28, najstarejši pa...ne upam povedat! (42)Ja, nerazgledanih pobov (glede spolonosti) kar precej okol hod... :D Saj, učitelskega kadra primanjkuje povsod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hm...kaj če bi midva, k sva tok dobri duši, začela inštrukcije okol talat???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Velja, jaz bom imel teorijo, ti pa prakso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Velja, jaz bom imel teorijo, ti pa prakso Dobr si se to zmazu...kdo bo pa ženskam prakticiral? Jst že ne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobr si se to zmazu...kdo bo pa ženskam prakticiral? Jst že ne.... Tisti, ki jih bova naučila, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tisti, ki jih bova naučila, ne Pamtno, polde...mislm, sstane! Kr datum določva za tale seminar... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ah, grizlanje kar rajca, ce ni premocno. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.