Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>sam ne vem, komu pol laze, sebi ali njemu? da o zaupanju sploh ne govorim  :o|o:

prej sem prebrala, da je ena napisala "da zato, da vse skupaj prej mine? zakaj pa ne rece, da ji je dost?" ne stekam  xnckrivx

A ti sploh veš, kaj pomeni moškemu škorpijonu rečt, DA TI JE DOST ?! :O: :O: onadva imata tako čustveno težek odnos, ki traja že 12 leto (on je poročen), da dostikrat oba jočeta in v glavnem drug drugega spravljata na obrate... Ona ima pa še luno v škorpiji...Ufffffff ! Ne moreta pa živet drug brez drugega.. xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ja, blagor teb, k ti 10x na noč pride...in to vedno...maš pa res zlatga fakerja....hitr ožen hudiča, preden ti pobegne, ker bo hotu bit ''MAL SAM''.  :vragec:  x;)x  x:Dx

No, zdej pa le zehi naprej.... x:Dx

Eh, pretiraval pa res ne bomo.... Komu se pa da 10 x na noč, če si poročen? xcivx

Se mi pa res še ni zgodilo, da bi kdaj "za đabe" s kom pod kovter skočila x:Ix

Saj leta prinesejo svoje, se meni zdi... in to v pozitivnem smislu. Ženska seks že pri 30 letih čisto drugače doživlja kot pri 18 ... xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Eh, pretiraval pa res ne bomo.... Komu se pa da 10 x na noč, če si poročen? xcivx

Se mi pa res še ni zgodilo, da bi kdaj "za đabe" s kom pod kovter skočila x:Ix

Saj leta prinesejo svoje, se meni zdi... in to v pozitivnem smislu. Ženska seks že pri 30 letih čisto drugače doživlja kot pri 18 ...  xrolleyesx

O, hvala...a zdej sm pa že 18? Jupi, pa res dobr zgledam. x:Ix

To mi jih kr neki prav, pa ne vem od kod to jemljejo..... :inocent: x:Dx

Mah, spenknit bi blo treba tebe ornk :vragec: ........sam k sm tam neki prebral, da je bil tvoj najstarejš 42, sm ugotovil, da sem izrazito premlad..... x8Dx x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Tri leta si ga mučla?  :eek: Bogi ded, kak te zaj zgleda.......k 50?  :vragec:  x:Dx

Nism ga tri leta mučla, to je letel na to, da si cela tri leta mlajši.... x:Dx

Prov pogrešala sm tvoje zabijalske/ljubeče komentarje! x:Xx x:Xx x:Xx

Ded je mrtev! Ga je kap med sexom z mano! x:Dx Če verjameš...vidiš, kaj se ti lahko zgodi??? :vragec: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Nism ga tri leta mučla, to je letel na to, da si cela tri leta mlajši.... x:Dx

Prov pogrešala sm tvoje zabijalske/ljubeče komentarje! x:Xx  x:Xx  x:Xx

Ded je mrtev! Ga je kap med sexom z mano! x:Dx Če verjameš...vidiš, kaj se ti lahko zgodi??? :vragec:  x:Dx

Pa je šel od ljubezni al od jeze? :O:

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

<{POST_SNAPBACK}>

Ded je mrtev! Ga je kap med sexom z mano! x:Dx Če verjameš...vidiš, kaj se ti lahko zgodi??? :vragec:  x:Dx

Pih, to se men ne more zgodit. :vragec: Mogoče....izliv pa izdih, ajd, to mogoč.... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zadnje čase zelo pogosto sexam. Prihaja mi še pogostejše, v krajših časovnih intervalih x:px Tako da ne vem, kaj je s tem, da več kot sexaš, dalj lahko zadržiš orgazem? :inocent: No, saj ga niti nočem! x:Dx Mi je kar všeč, da jih je več, eden za drugim! x:px :palec:
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...