Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, grizlanje kar rajca, ce ni premocno. Ja, gladenje ščegetavčka tud, pod istimi pogoji...ti je kej bl jasno??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj, učitelskega kadra primanjkuje povsod Misliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam ne vem, komu pol laze, sebi ali njemu? da o zaupanju sploh ne govorim prej sem prebrala, da je ena napisala "da zato, da vse skupaj prej mine? zakaj pa ne rece, da ji je dost?" ne stekam A ti sploh veš, kaj pomeni moškemu škorpijonu rečt, DA TI JE DOST ?! onadva imata tako čustveno težek odnos, ki traja že 12 leto (on je poročen), da dostikrat oba jočeta in v glavnem drug drugega spravljata na obrate... Ona ima pa še luno v škorpiji...Ufffffff ! Ne moreta pa živet drug brez drugega.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, blagor teb, k ti 10x na noč pride...in to vedno...maš pa res zlatga fakerja....hitr ožen hudiča, preden ti pobegne, ker bo hotu bit ''MAL SAM''. No, zdej pa le zehi naprej.... Eh, pretiraval pa res ne bomo.... Komu se pa da 10 x na noč, če si poročen? Se mi pa res še ni zgodilo, da bi kdaj "za đabe" s kom pod kovter skočila Saj leta prinesejo svoje, se meni zdi... in to v pozitivnem smislu. Ženska seks že pri 30 letih čisto drugače doživlja kot pri 18 ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, pretiraval pa res ne bomo.... Komu se pa da 10 x na noč, če si poročen? Se mi pa res še ni zgodilo, da bi kdaj "za đabe" s kom pod kovter skočila Saj leta prinesejo svoje, se meni zdi... in to v pozitivnem smislu. Ženska seks že pri 30 letih čisto drugače doživlja kot pri 18 ... O, hvala...a zdej sm pa že 18? Jupi, pa res dobr zgledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, hvala...a zdej sm pa že 18? Jupi, pa res dobr zgledam. Ma, saj nisem tu explicitno tebe mislila , ampak na splošno, bemu!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, saj nisem tu explicitno tebe mislila , ampak na splošno, bemu!! Ah, klinc pol :xx!: ...sm pa že misnla, da b mi tok rosna leta prisodila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Že kteri prišlo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že kteri prišlo? Ne, se nisi dovolj potrudu...od nič ni nič!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Čuj mala, ne išč problemov...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čuj mala, ne išč problemov...... Čuj, mali...problem je moje srednje ime... Spenk, spenk... te že dolg nism, k se me izogibaš lately.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 To mi jih kr neki prav, pa ne vem od kod to jemljejo..... Mah, spenknit bi blo treba tebe ornk ........sam k sm tam neki prebral, da je bil tvoj najstarejš 42, sm ugotovil, da sem izrazito premlad..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ja, cela tri leta....sej, k sva, je bil on 39tko da....udri! Mick is back in da house! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Tri leta si ga mučla? Bogi ded, kak te zaj zgleda.......k 50? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To mi jih kr neki prav, pa ne vem od kod to jemljejo..... Mah, spenknit bi blo treba tebe ornk ........sam k sm tam neki prebral, da je bil tvoj najstarejš 42, sm ugotovil, da sem izrazito premlad..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tri leta si ga mučla? Bogi ded, kak te zaj zgleda.......k 50? Nism ga tri leta mučla, to je letel na to, da si cela tri leta mlajši.... Prov pogrešala sm tvoje zabijalske/ljubeče komentarje! Ded je mrtev! Ga je kap med sexom z mano! Če verjameš...vidiš, kaj se ti lahko zgodi??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ded je mrtev! Ga je kap med sexom z mano! Če verjameš...vidiš, kaj se ti lahko zgodi??? Ma ,ja ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nism ga tri leta mučla, to je letel na to, da si cela tri leta mlajši.... Prov pogrešala sm tvoje zabijalske/ljubeče komentarje! Ded je mrtev! Ga je kap med sexom z mano! Če verjameš...vidiš, kaj se ti lahko zgodi??? Pa je šel od ljubezni al od jeze? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ooooooo VOJKO maš dober profil, sm kliknla na komando.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ded je mrtev! Ga je kap med sexom z mano! Če verjameš...vidiš, kaj se ti lahko zgodi??? Pih, to se men ne more zgodit. Mogoče....izliv pa izdih, ajd, to mogoč.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Zadnje čase zelo pogosto sexam. Prihaja mi še pogostejše, v krajših časovnih intervalih Tako da ne vem, kaj je s tem, da več kot sexaš, dalj lahko zadržiš orgazem? No, saj ga niti nočem! Mi je kar všeč, da jih je več, eden za drugim! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Ja, pismu, je bejbam kar za zavidat . Jst sam vem, da dlje k seksam, bl mi pride...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Velja, jaz bom imel teorijo, ti pa prakso pridem na oboje bi pa rad dodatne ure na praksi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Suhceni , če teb ornk pride, še same kosti ostanejo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridem na oboje bi pa rad dodatne ure na praksi Ene tri forumske profesorke si izberi, pa boš doktoriral na šus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.