Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ali boste na sejmu ali na sex tekmovanju? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali boste na sejmu ali na sex tekmovanju? Zakaj, se prijavljaš v profesorski zbor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Nimam časa,žal! Saj bo Conti tam! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nimam časa,žal! Saj bo Conti tam! Saj nisem mislil na sejem, tam bomo delali druge stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Saj vem. Predavali in degustirali! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj vem. Predavali in degustirali! In hodili po žerjavici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Conti sigurno ne bo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Conti sigurno ne bo! Zakaj pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridem na oboje bi pa rad dodatne ure na praksi Piflar! :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piflar! :xx!: :xx!: Ponavljanje je dobra metoda poglabljanja znanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj, se prijavljaš v profesorski zbor Tole je bila pa NESLANA šala, Stanči, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole je bila pa NESLANA šala, Stanči, ne? Nisem te mislil užalit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 neverjetno!! bravo! res fascinantno! pomoje si ti res cisto popolno bitje!! tako popolno pomoje zelo tesko najdes. ------------Zadnje čase zelo pogosto sexam. Prihaja mi še pogostejše, v krajših časovnih intervalih Tako da ne vem, kaj je s tem, da več kot sexaš, dalj lahko zadržiš orgazem? No, saj ga niti nočem! Mi je kar všeč, da jih je več, eden za drugim! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Vem-> joke ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem-> joke ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mars v Levu, nego šta... In kaj počne tale mars v levu Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Včeraj popoldne sem pa sam vse užitke imel. Sem si ga na roke vrgu in ko mi je prišlo, je bilo zelo močno. Sem petelina na pet metru zadel, ko je stal na gnoju, vam povem, ga je takooooooooo podrlo, je sam pal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piflar! :xx!: :xx!: Kak je že reko, Tito, učite se učite se učite se?... torej najmanj 3x na dan se je treba učit, ja ja rabim pol tud tri učiteljce.. hihi sstane bo pa za sol poskrbel... torej profesor Sstane in tri asistentke mlade mične in z doktoratom iz medrjuhnih ved, (hm naj pomislim Contesa, Katrina, Ksentipa...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kak je že reko, Tito, učite se učite se učite se?... torej najmanj 3x na dan se je treba učit, ja ja rabim pol tud tri učiteljce.. hihi sstane bo pa za sol poskrbel... torej profesor Sstane in tri asistentke mlade mične in z doktoratom iz medrjuhnih ved, (hm naj pomislim Contesa, Katrina, Ksentipa...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da malo osvežimo, bilo bi škoda, da ne bi! Dobro si osvežila ikonco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 to da se nekatere pretvarjajo da so doživele orgazem in so potem še ponosne na to je ponižvanje samih sebe.ne nikol nism tega nardila,sem pomislila,ampak potem sem dojela da je to zanikanje in laganje samem sebi.ponosna sem na to da tega nikol nism nardila in upam da se ne bom nikol tko nizko spustila Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To so same bolečine... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih, to se men ne more zgodit. Mogoče....izliv pa izdih, ajd, to mogoč.... Ja, k še nis mene probu ....veš, da morm ''mal'' pretiravat, ker zadnje čase take popolne bejbe na forumu obstajajo, da se morm mal zlagat, da grem lažje v korak z njimi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, k še nis mene probu ....veš, da morm ''mal'' pretiravat, ker zadnje čase take popolne bejbe na forumu obstajajo, da se morm mal zlagat, da grem lažje v korak z njimi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 (popravljeno) Orgazem da, orgazem ne. Odvisno s kom si. Ko sem seksala z bivšim tipom, nisem niti enkrat samkrat doživela orgazma. Vedno odglumila. Z zdajšnjim pa sem na samem robu, če me že lepo pogleda. OK, ne bom trdila, da mi vedno paše, ker mi ne. Včasih bi lahko mirne duše preskočila večerno telovadbo in raje pogledala kak film ali pa prebrala časopis. So pa dnevi, ko sem ko goneča se mačka. Skupaj z zvočnimi efekti. Zdaj, ko sem že malo v "letih" je občutek čisto drugačen. Lahko se sprostim in mi je popolnoma vseeno za dogajanje okoli mene. Predvidevam, da je tako zaradi občutka varnosti, ki mi ga daje najina zveza oz. ker vem, da me ljubi. In ta sreča je v meni "premaknila" stikalo na on, tako da z doseganjem orgazmov nimam problemov. Več kot jih je, manj sem naslednji dan sitna . Popravljeno 1. junij 2005 -> Galadriel Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.