Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

neverjetno!! bravo! res fascinantno! pomoje si ti res cisto popolno bitje!! tako popolno pomoje zelo tesko najdes.

x:Dx x;)x

------------

Zadnje čase zelo pogosto sexam. Prihaja mi še pogostejše, v krajših časovnih intervalih x:px Tako da ne vem, kaj je  s tem, da več kot sexaš, dalj lahko zadržiš orgazem? :inocent:  No, saj ga niti nočem! x:Dx  Mi je kar všeč, da jih je več, eden za drugim! x:px  :palec:
Deli na socialnih omrežjih

Včeraj popoldne sem pa sam vse užitke imel. Sem si ga na roke vrgu in ko mi je prišlo, je bilo zelo močno. x:Dx Sem petelina na pet metru zadel, ko je stal na gnoju, vam povem, ga je takooooooooo podrlo, je sam pal. x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Piflar! :vragec:  :xx!:  :xx!:  x:Dx

x:px Kak je že reko, Tito, učite se učite se učite se?... torej najmanj 3x na dan se je treba učit, ja ja :D rabim pol tud tri učiteljce.. hihi sstane bo pa za sol poskrbel... x:px

torej profesor Sstane in tri asistentke mlade mične in z doktoratom iz medrjuhnih ved, :D (hm naj pomislim Contesa, Katrina, Ksentipa...)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:px  Kak je že reko, Tito, učite se učite se učite se?... torej najmanj 3x na dan se je treba učit, ja ja :D rabim pol tud tri učiteljce.. hihi sstane bo pa za sol poskrbel... x:px

torej profesor Sstane in tri asistentke mlade mične in z doktoratom iz medrjuhnih ved, :D (hm naj pomislim Contesa, Katrina, Ksentipa...)

to da se nekatere pretvarjajo da so doživele orgazem in so potem še ponosne na to je ponižvanje samih sebe.ne nikol nism tega nardila,sem pomislila,ampak potem sem dojela da je to zanikanje in laganje samem sebi.ponosna sem na to da tega nikol nism nardila in upam da se ne bom nikol tko nizko spustila
Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ja, k še nis mene probu :vragec: ....veš, da morm ''mal'' pretiravat, ker zadnje čase take popolne bejbe na forumu obstajajo, da se morm mal zlagat, da grem lažje v korak z njimi! x;)x  x:Dx

x:Dx

(popravljeno)

Orgazem da, orgazem ne. Odvisno s kom si. Ko sem seksala z bivšim tipom, nisem niti enkrat samkrat doživela orgazma. Vedno odglumila. Z zdajšnjim pa sem na samem robu, če me že lepo pogleda. OK, ne bom trdila, da mi vedno paše, ker mi ne. Včasih bi lahko mirne duše preskočila večerno telovadbo in raje pogledala kak film ali pa prebrala časopis. So pa dnevi, ko sem ko goneča se mačka. Skupaj z zvočnimi efekti.

Zdaj, ko sem že malo v "letih" je občutek čisto drugačen. Lahko se sprostim in mi je popolnoma vseeno za dogajanje okoli mene. Predvidevam, da je tako zaradi občutka varnosti, ki mi ga daje najina zveza oz. ker vem, da me ljubi. In ta sreča je v meni "premaknila" stikalo na on, tako da z doseganjem orgazmov nimam problemov. Več kot jih je, manj sem naslednji dan sitna x;)x x:Dx.

Popravljeno -> Galadriel
Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...