cosma 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, k še nis mene probu ....veš, da morm ''mal'' pretiravat, ker zadnje čase take popolne bejbe na forumu obstajajo, da se morm mal zlagat, da grem lažje v korak z njimi! Folšljivka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Folšljivka A misliš? hehe <{POST_SNAPBACK}>Mah, se ni za sekirat , jst se tud zarad perfect luna-tipov ne...... Mamo mi svoje adute, dont vori, ne .....močnejše od videza, pa tko al tko smo še poleg tega kjut, ne Itak. Še dobr, ja....zdej vsak večer nardim 500 trebušnjakov, da bom mela radiatorčke, ne jem več nč, berem same duhovne knjige, naročena sm na lepotno operacijo obraza, liposukcijo...osebnega trenerja sem si najela in ubodla še 2 službi, da bom mela zadost denarja...uf, uf... A mislš, da bom pol zadostna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zadostna.....za koga? Zase? Ker ko si zadosten zase si tud za druge bl verjetn Sej zase sm, sam si tooooooook želim, da bi bla vsem popolnim bejbam kle gor tud...a mislš, da sm si neuresničljiv cilj zadala? Nikar mi ne ubij upanja!!!! Joooooooj, kok smžleht dons...kva čš...taka sm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Hehehe, a si jih res vidla tolk popolnih? Jaz še nisem videl popolne....nbene Če pa te muči fejst kaj, pa migni ne.......jst že par let hujšam Še mal pa se mi ne bo več dalo, k majo bejbe tud take rade..... Pa še jem lohk kaj čem.... No, sam bom vseen, zase. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ne, me ne muči...ni take panike....elegantno popunjena sm ...ne maram bit suha ...to ni žensko :xx!: ...obline morjo bit. In tud pri tipu mi je všeč, če ma mal bušija...je sexi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj popoldne sem pa sam vse užitke imel. Sem si ga na roke vrgu in ko mi je prišlo, je bilo zelo močno. Sem petelina na pet metru zadel, ko je stal na gnoju, vam povem, ga je takooooooooo podrlo, je sam pal. Pa ti ob t aki kompresiji ni odtrgalo ventilčka? Pol si se zdaj odloču, da boš samo še peteline podiral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ja mick to smo mi gverlilski ljubimci... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Orgazem da, orgazem ne. Odvisno s kom si. Zdaj, ko sem že malo v "letih" je občutek čisto drugačen. Lahko se sprostim in mi je popolnoma vseeno za dogajanje okoli mene. . In ta sreča je v meni "premaknila" stikalo na on, tako da z doseganjem orgazmov nimam problemov. Več kot jih je, manj sem naslednji dan sitna . Se strinjam. Leta prinesejo svoje...ampak tokrat v pozitivnem smislu. Pikica, daj ne kompliciraj zdaj, cel doktorat boš naredila iz tega... Folk je pač različen, vse je pa itak odvisno, koliko je kemije v zvezi in koliko ženska zna poskrbet zase- tudi , če je tip bolj lesen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, me ne muči...ni take panike....elegantno popunjena sm ...ne maram bit suha ...to ni žensko :xx!: ...obline morjo bit. In tud pri tipu mi je všeč, če ma mal bušija...je sexi... Definitivno . Jst tud ne maram suhic.....sm mel samo eno v lajfu, bemu, če je to seksi ........mislim, saj je bla ok bejba sicer, sam ornk suha......ki pa tu kaka ritka je, pa bušček, pa to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ja, morš met kej za prjet...in pa: Bolje da lulja, nego da žulja! A ne de? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Pa ja. Pol mam rajš mal bl okroglico k pa suho. Pa saj zdej, ko tu lapam to, se bom ziher zaljubu k burek v kako total suho..... Se mi tko kar pogost dogaja, k nekaj bluzim, da se mi v lajfu glih kontra zgodi, se mi zdi, mal lajf lekcij pa to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, morš met kej za prjet...in pa: Bolje da lulja, nego da žulja! A ne de? Moji kolegici npr. je mož, s katerim imata krasen odnos, nekoč po seksu rekel. " hja, al boš shujšala, ali ti bom pa moral kupit diamant za v popek..." Jaz tudi ne maram tistih skeletov, mi je idealno, če imaš npr. kakih 5 kg preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 hehe...jst sm tud rekla, ne maram suhih...pol so bli pa eni trije kostkoti...pa da ne maram velkih...pol pa....big fut! Ja, lekcije mamo skos...pa sej je fajn...pol sčasoma ugotoviš, da nimaš določenega tipa...ni treba, da je blond, modre oke, 180, 85 kg....whatever, znat mora pritegnit in obdržat tvojo pozornost in večinoma je to to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moji kolegici npr. je mož, s katerim imata krasen odnos, nekoč po seksu rekel. " hja, al boš shujšala, ali ti bom pa moral kupit diamant za v popek..." Jaz tudi ne maram tistih skeletov, mi je idealno, če imaš npr. kakih 5 kg preveč. Jaz sem zate idealen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem zate idealen. Pa to jaz že dolgo vem, ampak sem tako plaho dekletce, da si ne upam niti omenit.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ata mick ata mick ata mick... hehe zdej sem te pa prestrašu a Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Grem hit enga froca naštepat ....a se ker jav? Mamica bom, mamica bom ....pol pa bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grem hit enga froca naštepat ....a se ker jav? Mamica bom, mamica bom ....pol pa bo! Daj , ne nori, pol boš pa imela raztegnjene genitalije Pa tako mlada še... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ne, ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kak je že reko, Tito, učite se učite se učite se?... torej najmanj 3x na dan se je treba učit, ja ja rabim pol tud tri učiteljce.. hihi sstane bo pa za sol poskrbel... torej profesor Sstane in tri asistentke mlade mične in z doktoratom iz medrjuhnih ved, (hm naj pomislim Contesa, Katrina, Ksentipa...) Kako lep je svet fantazij,kajne?! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 O,Švestr, js sm pa mislu, da bom brau o tvoji genitalni telovadbi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O,Švestr, js sm pa mislu, da bom brau o tvoji genitalni telovadbi! Bratec,nice ikona! Zadnje čase je je bolj malo,zato pa tako težko pričakujem pregled! Tvoj sosed je nesposoben,btw! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bratec,nice ikona! Zadnje čase je je bolj malo,zato pa tako težko pričakujem pregled! Tvoj sosed je nesposoben,btw! Bogi Leon, a kr naskočt ga mislš! ga morm opozorit, da se prprau! Si ga že zmatrala preveč, dej mu mal dihat! Mi je jamrau, da bo vnetje kolkov dubu! Btw, nč mi nis na os pisala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bogi Leon, a kr naskočt ga mislš! ga morm opozorit, da se prprau! Si ga že zmatrala preveč, dej mu mal dihat! Mi je jamrau, da bo vnetje kolkov dubu! Btw, nč mi nis na os pisala! Pazi,da se ti ne bodo oči zaskočile,ko tako zavijaš z njimi! Zakaj pa bogi? Kaj jaz morem,če je tako fejst fant! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.