Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Pazi,da se ti ne bodo oči zaskočile,ko tako zavijaš z njimi! x:px  x:Dx

Zakaj pa bogi? :inocent: Kaj jaz morem,če je tako fejst fant! x:px  x:Dx  :vragec:

Sej glih zato, pol nou več tok fejst, če ga boš ti u šake dobla! x:px x:Dx :vragec:

Sprazn si ose, ti ne morm odgovort!

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:px  Kak je že reko, Tito, učite se učite se učite se?... torej najmanj 3x na dan se je treba učit, ja ja :D rabim pol tud tri učiteljce.. hihi sstane bo pa za sol poskrbel... x:px

torej profesor Sstane in tri asistentke mlade mične in z doktoratom iz medrjuhnih ved, :D (hm naj pomislim Contesa, Katrina, Ksentipa...)

Nino, nič ne bo, bratci so hudi x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Sej glih zato, pol nou več tok fejst, če ga boš ti u šake dobla! x:px  x:Dx  :vragec:

Sprazn si ose, ti ne morm odgovort!

Sem že izpraznila! x:Xx

Ah,takrat bo šele spoznal,da ima še neko divjo stran v sebi,ki je bila do sedaj neodkrita! x:px x:Dx :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>Če sem kdaj odglumila  x?x ...ja, sem..pa ne 1x... x:Ix

Razlog x?x  Moški.. xrolleyesx

Včasih je pač bilo tako, da ženski orgazem ni bila ravno stvar o kateri bi moški pretirano razmišljali...potem pa se je situacija obrnila v drugo skrajnost.. xrolleyesx ..Zdaj ženska MORA doživeti orgazem....pa ne zaradi nje same...ampak spet zaradi moškega, potrjevanja njegovega EGA.Brala sem eno zanimivo anketo..v kateri so moške spraševali, če vedo, da ženske včasih orgazem zaigrajo.98% moških je za to že slišalo...in zanimivo..97% moških je zatrdilo, da se njim to še ni zgodilo... x:Dx

Moški so postali z ženskim orgazmom obsedeni.. :xx!: ...samo njen orgazem razprši njihovo nesigurnost, dvom vase...Moški so v povprečju veliko slabši ljubimci...kot si domišljajo...in globoko v sebi se tega tudi zavedajo...zato pa tako Astra

ok, kr neki.... a lahk napises, da so moski krivi za to da zenske MORAJO "doziveti" orgazem, zato, da zadovoljis moski ego!?!?!?

Dajte no!

ce je to res ktira nardila ni tuki prav nic kriv moski ampak baba, ki je glupa, da misli, da mora moskemu dokazovati kako je dober s tem da se dela da se ma fajn, namest da bi mu dala razlog da se on mal potrudi!

Jst fejkam samo kadar to koristi izkljucno in popolnoma meni!

Popravljeno -> minime

[ ne vem zakaj je potem statistika tako kruta....al se pa  vsi povprek lažejo

kira statistika?

kaj te niso učili:

laž, večja laž, statistika

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>kira statistika?

kaj te niso učili:

laž, večja laž, statistika

ampak če ga torej zaigraš enkrat, je to mala laž, če ga zaigraš parkrat je to večja laž, in če ga ponavadi je to statistika :D hehehe :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jst mam tega počas dost :C: Babe nam vsepovsod lažejo in nas okol prnašajo. po statistiki, baba do fruštka dedca devetkrat okol prnese. Če ne more druzga, ti pa u kofe pljune. :vragec: Srčno si želim, da b na oblast pršu Ladnov Bine in pa njegov telebani, da b bil kakšen red tlele :vragec: Pol b pa hodile po ulic ja. Bi malo morgen ble bol slečene kot oblečene x:Dx Samo tam, kjer so oči, b bla nmav mrežca x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...