pomlad 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak maw bejba, a nimaš ti rednga serviserja???? Ja mam...pa sem tko tečna zadnje dni, da krog okol mene dela Hec! Ful delam, zvečer sem pa koma zmetrana :xx!: :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo tam, kjer so oči, b bla nmav mrežca a to da ti ne bo mogla lagat v oči? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Eh, za sex nis nikol preutrujen, a ne, fantje??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, za sex nis nikol preutrujen, a ne, fantje??? Ja sej ne za sex, sex je...sam pogrešam igranje a veš? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ahaaaaaaaaa...jst tud....se bo treba na puno začet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahaaaaaaaaa...jst tud....se bo treba na puno začet! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahaaaaaaaaa...jst tud....se bo treba na puno začet! Potem naj me bo strah v soboto al kaj?? Super Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem naj me bo strah v soboto al kaj?? Super Zgleda, da te ne bo treba... :xx!: Držim pesti, da te bo FULL strah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej ne za sex, sex je...sam pogrešam igranje a veš? to igranje ja foolin around, malmanj resno vse skp Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 (popravljeno) zakaj ga zaigrajo????hmmm...zanimivo vprasanje...enostavno zaradi tega,ker moski ga preprosto ne znate izzvati.....jaz osebno ne hlinim.....ce mi pride ok,...ce pa ne,... povem in konc..... ..ja se to....hlinijo pupe zato,ker nocejo prizadeti moskega,mislijo da je kaj narobe,ce jim ne pride......itd???kaj pravis,bo??? Popravljeno 5. oktober 2005 -> kokola Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj ga zaigrajo????hmmm...zanimivo vprasanje...enostavno zaradi tega,ker moski ga preprosto ne znate izzvati.....jaz osebno ne hlinim.....ce mi pride ok,...ce pa ne,... povem in konc..... ..ja se to....hlinijo pupe zato,ker nocejo prizadeti moskega,mislijo da je kaj narobe,ce jim ne pride......itd???kaj pravis,bo??? Se strinjam! Sicer pa sej več zgubiš kot pridobiš če ga fejkaš cel cajt. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 tudi fejkala sm že. pravzaprav me je zanimalo, kako dobra(igralka) sem pri tem res pa je, da je bil tip zelo monoton in sem ga imela že dovolj pa sem hlinila orgazem Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ...jest tut fejkam kadar se mi ne da vec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Igranje orgazma bedno :xx!: To je tako kot če bi lizal sladoled, vmes pa bi bilo steklo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Igranje orgazma bedno :xx!: To je tako kot če bi lizal sladoled, vmes pa bi bilo steklo! Se popolnoma strinjam. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Ko si moškega ne želiš več, potem je to dušo dalo, ko malo zaigraš in.........konec! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko si moškega ne želiš več, potem je to dušo dalo, ko malo zaigraš in.........konec! Ko si ga ne želiš več, nisi več z njim! Da bi seksala z moškim, ki mi ne pomeni nič! Nein, danke! :xx!: Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko si ga ne želiš več, nisi več z njim! Da bi seksala z moškim, ki mi ne pomeni nič! Nein, danke! :xx!: Ja saj nekaj časa glumiš, potem pa narediš črto čez vse. Tudi čez 15 let veze; pa čeprav si imel "vse" - ko gledam sedaj nazaj, se sama sebi čudim, kje sem jemala moč, da sem bila tako dolgo v vezi. mater sem sedaj ponosna sama nase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja saj nekaj časa glumiš, potem pa narediš črto čez vse. Tudi čez 15 let veze; pa čeprav si imel "vse" - ko gledam sedaj nazaj, se sama sebi čudim, kje sem jemala moč, da sem bila tako dolgo v vezi. mater sem sedaj ponosna sama nase. Malo pozno, vendar vseeno Si mogoče rakica po horoskopu? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja saj nekaj časa glumiš, potem pa narediš črto čez vse. Tudi čez 15 let veze; pa čeprav si imel "vse" - ko gledam sedaj nazaj, se sama sebi čudim, kje sem jemala moč, da sem bila tako dolgo v vezi. mater sem sedaj ponosna sama nase. ponosna da si dobra glumica? take je treba v rit nabrcat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 In na takih bejbah stoji moški svet? Se moški verjetno kar malo zamislite! Še dobro, da nisem med njimi! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 take je treba v rit......nabrisat, kot tudi vse ostale... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ja zgleda da bolj uživa v pretvarjanju kot pa pri sami stvari "volk celi, koza sita" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...nabrisat, kot tudi vse ostale... Eden redkih, ki ve kaj je dobro! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...nabrisat, kot tudi vse ostale... se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.