lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 mukiji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ...od prvega do zadnjega... Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 zgbil sem se, o čem ve dve to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 O vas, dragih, moških prebivalcih tega krutega sveta! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 prav fin, lep, super, poln presenečenj... je ta naš svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>prav fin, lep, super, poln presenečenj... je ta naš svet Kakršnega si naredimo, tak pa je! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Čist možno. Jst sm trd oreh. Evo, zdej pa veste! Bu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 mah, edino kar je, mora moški imet malo posluha za ženske potrebe...če pa gleda samo nase, pa ženska lahko često ostane nepotešena.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Jp. Kaj pa vem, zakaj. Mogoče mam podzavestno kej zjeban, ker mam rada sex in ne vem.... se najde kak junak, k mi je kos, sam zelo redko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Pr men ni to, če se ljubiš, čeprov načeloma ne sexam s človekom, če ni čustev zravn...sm sam enkrat to nardila, pa mi je blo grozn, sam je pol krasno izpadlo. Ampak potrudt se je treba. Ma...sm že tih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ponosna da si dobra glumica? take je treba v rit nabrcat tole se pa čist strinjam,sama seb si lagala punca,nevem,na kaj bi loh bil tuki ponosen. to tut za ostale bejbe vela.kva ste face k fejkate orgazme babe zmešane.čist grobo rečeno,ampak iz srca :xx!x Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ahahaaaaaa aaaa aaaaa.., v dokaz da nisem moralnež.... samo zanima me, ane, čisto vse mi je kul. zbrisano....kaj pa niste prej gledal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ja, te čist štekam, sej pravm, pr men je bil to osanljen primer in sem mela srečo, tko da ne bom več probavala. Ej, tud zate se bo našlo, verjem....ko te bo mel tip dovolj rad, al pa da bo vsaj dovolj trmast, bo šlo! Tud taki se najdejo...jst sm tud že skor obupala, pa sm dobila vero nazaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 jst sm pa mogla. ne, k bi mi blo bed, sam...ozadja ne poznaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 sej se zgodi,da se zafrkneš pa da pol k se že vse dogaja ti pa klik v glavi nardi pa bi kr zbežu(men se sicer še ni,lahko pa razumem to). govorim za tiste k to stalno počnejo pa fejkajo za brezveze,nevem komu to kaj prnese.tipu itak pride, bejba je pa še vedno nepotešena. to je kr neki. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ja, no...tko nekak! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Lih ker je rumeno, bodo brali ker bodo mislili - u za temle se pa kak "posladek" skriva folk že po difoltu takoj z miško čez rumeno potegne Sicer "ne bom brisala, mogoče se najde katera s podobno izkušnjo..." ja sj vem, mislim sej to ni nič takega ane, precej standard, verjamem tistim 90% ker pač pri ženskah je tako vse v glavi pa zdej tiste k smo bolj crkljive sorte pač prej padamo na crkljanje kot pa na kak hudi užitek - sej ne rečem da ga ne more bit samo, sej se razumemo ane, kaj hočem povedat več pa ne smem razlagat tuki na forumu k naju tko vsi poznate, kako bi pa to zgledal če bi še med najine rjuhe pogledal Fejkanje je pa mim ja v vsakmu normalnemu odnosu se moški in ženska odprto pogovarjata o posteljnih zadevah in če mu je dost do tega da jo razume bo tut skušal razumet da so ženske bolj kompleksna bitja ko pride do spolnih odnosov kot pa moški. Ne vem, meni se ne zdi tuki nič čudnega pa pravzaprav tut zelo ok, da se ženske lahko o tem pogovarjajo si predstavljate moškega da bi rekel na javnem forumu "ej meni pa ne pride" raj umre. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 men pa pride! sam mi prehitr.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 men pa pride! sam mi prehitr.. ja, to utegne bit problem... če se pa tip ful trudi, da bi zadržal, pa pol užitka ni več ta pravga, a ne :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Oprostite, bom v mojem in tudi v Alefckovem imenu povedala, da nimava kaj za povedat! KRATKO + JEDRNATO! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 men pa pride! sam mi prehitr.. Uuu, men se tut to kdaj dogaja, da prehit dogaja Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 sm sam mislu, da bi se me ksna usmilla pa mi pomagala natrenerat.. drugac pa vse kar je je prehitr cashy to pa sploh ni res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 men pa pride! sam mi prehitr.. vaja dela mojstra Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 vaja dela mojstra no vsaj ena, k me razume.. kdaj gospa uciteljica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Oprostite, bom v mojem in tudi v Alefckovem imenu povedala, da nimava kaj za povedat! KRATKO + JEDRNATO! Pa kaj ti pišeš ženska nora!!! A veš da to tud Robida bere Če bo narobe razumela bom ob j*** Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.