Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dober.....če si že kreten na koncu napisala......daj še tisti simpatičen del. x;)x x:px

Kako po vesti.....napisala si....škoda, da je nisva objavila.......pa sem te vprašal, ne x;)x x:o)x Sicer pa brez tvoje želje je že ne bi dal v javnost, ne. x;)x Si smotana. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

če hočeš jo lahko daš.... jaz je ne bi... ker pač ni dobra. če bi bila malo boljše napisana, bolj vroča... bi jo mogoče dala.

sicer pa zanimivo... niti malo me ni "vznemirila". vroče zgodbice pri meni ponavadi ful palijo. x:px x:Dx

Aha, no, evo, imamo sproti primer...

Tole tukaj beremo, vsi...

Potem bi jaz ali kdorkoli Micku ali komurkoli 'naprej vrgla' v temi, aja, saj si posiljate eroticne OS-e.

Kaksna drama!!! ...

... bi potem bila, in sklep - aha, marsa (zarotnisko in zraven si mane roke) bere nase OS-e.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx

Torej, malo bolj z glavo delujte, ce ne mislite imeti tezav, itak pa pravite, da nimate kaj skrivat, torej kul potem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha, no, evo, imamo sproti primer...

Tole tukaj beremo, vsi...

Potem bi jaz ali kdorkoli Micku ali komurkoli 'naprej vrgla' v temi, aja, saj si posiljate eroticne OS-e.

Kaksna drama!!! ...

... bi potem bila, in sklep - aha, marsa (zarotnisko in zraven si mane roke) bere nase OS-e.

xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Torej, malo bolj z glavo delujte, ce ne mislite imeti tezav, itak pa pravite, da nimate kaj skrivat, torej kul potem.

Marsa :palec:

Ti si faca, prečitaš vseh tistih 100 do 1000 OSjev na dan,

Pa 300 e-mailov.

Odgovarjaš na teme v forumu.

Pripravljaš Lunin koledarček.

Prodajaš knjige.

Pišeš tedenski, mesečni in letni horoskop.

Pripravljaš Lunin net sajt.

Pa imaš še čas za družino in spanje....

x:Dx x:Dx x:Dx

Si skoraj kot Rumeni cesar!

:palec:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Thanx Vojko, kaksna primerjava!!! x^x x^x :8):

Wow!!

Nimam besed...

(*aha, razen tamle si me precenil - pravis mesecne, jaz pa se vedno nisem dala aprilske gor :o|o: , vsega ocitno le ne morem, ampak se trudimo).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Thanx Vojko, kaksna primerjava!!!  x^x  x^x  :8):

Wow!!

Nimam besed...

(*aha, razen tamle si me precenil - pravis mesecne, jaz pa se vedno nisem dala aprilske gor  :o|o: , vsega ocitno le ne morem, ampak se trudimo).

Hja saj Cia ima dostop do vseh elektronskih oblik komunikacije vse lahko bere, problem je ko z najhujšimi zmogljivostimi računalniško komaj obdelajo 10% podatkov ki jih lahko prestrežejo...

;) hehe, sicer pa "UAAAA MArsa bere naše OSje ;) huhjej... zdaj bo pa vse vedla ka mava jaz pa... pa ... hm ojej da ne bo povedala .... hehe dober primer, vsekakor..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Wow koliko besed od zadnjič- ognja fulll in Sanjalica - tvoji smeški so :palec:

Hja - a ste opazile, kako je moški ego ven udarjal...

Ampak dedci niti sanja se vam ne..kaj če res ne bi tu pa tam zaigrale kaj.....in bi zares med seksom gradile...pa kuhale....pa otroke v vrtec vozile...le kaj bi bilo ljubše? x:Dx (spet zakuhala malo x:Dx )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kar se mene tiče......bi mi ego ven udaru.....če bi trdil, da ji vedno pride......moji ženski, kterkoli že......pa tega nikoli nisem trdil. x;)x

Sicer pa je večina ostalih moških modro tiho........ :vragec: x^x

K. Čapek

Kar se mene tiče......bi mi ego ven udaru.....če bi trdil, da ji vedno pride......moji ženski, kterkoli že......pa tega nikoli nisem trdil.  x;)x

Sicer pa je večina ostalih moških modro tiho........ :vragec:  x^x

Ti - to pa je lepo. Mislim, da res nisi.

Ampak, da ji pa vedno pride takrat, ko bi ji naj prišlo - :vragec: x:Dx -le nisi čisto ziher x:Dx Tako nekje 99,9999 %

Tako ona pravi. Ne vidim, razloga, da ji ne bi verjel. Samo ona pravi 100% ne 99,9999%. Jaz sem pa bolj skromne narave......sem v bistvu že z 99,9999% zadovoljen. x:Dx x:Dx x:Dx

K. Čapek

Sicer pa je večina ostalih moških modro tiho........ :vragec:   x^x

Zdi se mi, da sem ravno zadnjič v tistem drugem topicu napisal, da nobeni vedno ne pride. Večina ima občasno zaostanke. xDDx xDDx

Andres

Ja.

Tako kot ste tudi moški vedno v pripravljenosti in vedno in dokončno sposobni speljati stvari skozi kot se sliši x:Dx

Nihče ni popoln. In tudi zato je svet lepši. Yesss, ker vsi tu in tam malo zatajimo x:)x x:)x

Kar se mene tiče......bi mi ego ven udaru.....če bi trdil, da ji vedno pride......moji ženski, kterkoli že......pa tega nikoli nisem trdil.  x;)x

Sicer pa je večina ostalih moških modro tiho........ :vragec:  x^x

kdor molči devetim odgovori! x^x x:Dx :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...