Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 He-he.....še jo imam....a jo dam v javnost? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 sem ti hotela napisati nekaj "simpatičnega" z dodatkom: kreten, na koncu sicer pa ravnaj po svoji vesti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 He-he.....še jo imam....a jo dam v javnost? Da ni predolga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Dober.....če si že kreten na koncu napisala......daj še tisti simpatičen del. Kako po vesti.....napisala si....škoda, da je nisva objavila.......pa sem te vprašal, ne Sicer pa brez tvoje želje je že ne bi dal v javnost, ne. Si smotana. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 če hočeš jo lahko daš.... jaz je ne bi... ker pač ni dobra. če bi bila malo boljše napisana, bolj vroča... bi jo mogoče dala.sicer pa zanimivo... niti malo me ni "vznemirila". vroče zgodbice pri meni ponavadi ful palijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 ......ne boj se mala, ne bo objavljena. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 pametno mali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Pa ne, ker bi bila slaba ..............tvoj del zgodbe......sem mislu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Aha, no, evo, imamo sproti primer...Tole tukaj beremo, vsi...Potem bi jaz ali kdorkoli Micku ali komurkoli 'naprej vrgla' v temi, aja, saj si posiljate eroticne OS-e.Kaksna drama!!! ...... bi potem bila, in sklep - aha, marsa (zarotnisko in zraven si mane roke) bere nase OS-e. Torej, malo bolj z glavo delujte, ce ne mislite imeti tezav, itak pa pravite, da nimate kaj skrivat, torej kul potem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Aha, no, evo, imamo sproti primer...Tole tukaj beremo, vsi...Potem bi jaz ali kdorkoli Micku ali komurkoli 'naprej vrgla' v temi, aja, saj si posiljate eroticne OS-e.Kaksna drama!!! ...... bi potem bila, in sklep - aha, marsa (zarotnisko in zraven si mane roke) bere nase OS-e. Torej, malo bolj z glavo delujte, ce ne mislite imeti tezav, itak pa pravite, da nimate kaj skrivat, torej kul potem.Marsa Ti si faca, prečitaš vseh tistih 100 do 1000 OSjev na dan,Pa 300 e-mailov.Odgovarjaš na teme v forumu.Pripravljaš Lunin koledarček.Prodajaš knjige.Pišeš tedenski, mesečni in letni horoskop.Pripravljaš Lunin net sajt.Pa imaš še čas za družino in spanje.... Si skoraj kot Rumeni cesar! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Thanx Vojko, kaksna primerjava!!! Wow!!Nimam besed... (*aha, razen tamle si me precenil - pravis mesecne, jaz pa se vedno nisem dala aprilske gor :o|o: , vsega ocitno le ne morem, ampak se trudimo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Thanx Vojko, kaksna primerjava!!! Wow!!Nimam besed... (*aha, razen tamle si me precenil - pravis mesecne, jaz pa se vedno nisem dala aprilske gor :o|o: , vsega ocitno le ne morem, ampak se trudimo). Hja saj Cia ima dostop do vseh elektronskih oblik komunikacije vse lahko bere, problem je ko z najhujšimi zmogljivostimi računalniško komaj obdelajo 10% podatkov ki jih lahko prestrežejo... hehe, sicer pa "UAAAA MArsa bere naše OSje huhjej... zdaj bo pa vse vedla ka mava jaz pa... pa ... hm ojej da ne bo povedala .... hehe dober primer, vsekakor.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 a se pripravljata na orgazem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Tu pa še jaz ostajam brez besed in samo ups.... ti morajo biti: ............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 me kr mal ščmi Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Wow koliko besed od zadnjič- ognja fulll in Sanjalica - tvoji smeški so Hja - a ste opazile, kako je moški ego ven udarjal... Ampak dedci niti sanja se vam ne..kaj če res ne bi tu pa tam zaigrale kaj.....in bi zares med seksom gradile...pa kuhale....pa otroke v vrtec vozile...le kaj bi bilo ljubše? (spet zakuhala malo ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Kar se mene tiče......bi mi ego ven udaru.....če bi trdil, da ji vedno pride......moji ženski, kterkoli že......pa tega nikoli nisem trdil. Sicer pa je večina ostalih moških modro tiho........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Kar se mene tiče......bi mi ego ven udaru.....če bi trdil, da ji vedno pride......moji ženski, kterkoli že......pa tega nikoli nisem trdil. Sicer pa je večina ostalih moških modro tiho........ Ti - to pa je lepo. Mislim, da res nisi.Ampak, da ji pa vedno pride takrat, ko bi ji naj prišlo - -le nisi čisto ziher Tako nekje 99,9999 % Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Tako ona pravi. Ne vidim, razloga, da ji ne bi verjel. Samo ona pravi 100% ne 99,9999%. Jaz sem pa bolj skromne narave......sem v bistvu že z 99,9999% zadovoljen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Pa ne, da si jo šel spraševat? Ok. Ma ja. Naj ji bo. Mislim - res ej..ona ziher najbolj ve Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Sicer pa je večina ostalih moških modro tiho........ Zdi se mi, da sem ravno zadnjič v tistem drugem topicu napisal, da nobeni vedno ne pride. Večina ima občasno zaostanke. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ja.Tako kot ste tudi moški vedno v pripravljenosti in vedno in dokončno sposobni speljati stvari skozi kot se sliši Nihče ni popoln. In tudi zato je svet lepši. Yesss, ker vsi tu in tam malo zatajimo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Valjda, saj te nismo mašine......niti mi niti ve. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Kar se mene tiče......bi mi ego ven udaru.....če bi trdil, da ji vedno pride......moji ženski, kterkoli že......pa tega nikoli nisem trdil. Sicer pa je večina ostalih moških modro tiho........ kdor molči devetim odgovori! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.