Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...sam orgazem pa... he he, a vam je res tako pomemben!!...

free se strinjam, zakaj toliko poudarka dati orgazmu, kot da je to en tak pomemben vidik partnerstva... Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Sicer pa me to cudi - saj v bistvu orgazma se ne da zblefirati, saj orgazen ni samo kricanje in dihanje (oz. sploh ni oz. ni niti najmanj nujno, da je) - torej oni tipi, ki jih bejbe lahko zblefirajo ali celo ponavljajoce blefirajo, morda itak niso med najbolj subtilnimi...

ja, saj to ravno sem razmišljala, saj vendar moški občuti tudi ženski orgazem fizično in ve, kdaj se ženski dogaja...

Ne gre mi v račun kako sploh tole igranje orgazma, če pa moški tudi čuti.

Sploh, če gre za dolgotrajno partnerstvo, ko med sabo poznata že skoraj vse kubične milimetre, vse posebne erogene cone

aquarius lepo to si dodal, nič nimam proti orgazmu, saj je lepo, vendar včasih paše še kaj drugega bolj...

Stanka

aquarius lepo to si dodal, nič nimam proti orgazmu, saj je lepo, vendar včasih paše še kaj drugega bolj...

Stanka[/color]

Res je.So trenutki, ko je že samo nežno božanje dovolj za sprostitev in potešitev notranjih energij dveh xsrcx .

Glej naprej, če se le da,...

Mene zanima nekaj drugega v zvezi z orgazmom, namreč ena knjiga Moški orgazem brez meja ali nekaj takega ,... vem da večkje priporočajo, da čimmanjx orgazem, ker takrat -moškemu še bolj kot ženski -gre veliko energije. Tako da priporočajo-sploh moškim: orgazem brez ejakulacije

Kaj mislite o tem?

moj tip tole kar praviš, da te zanima, tudi prakticira!!!

ko sem ga natančno izprašala, kako to izgleda pri njem mi je povedal, da je bil vedno nekak ljubosumen na ženske, ker doživljamo take globoke, sproščujoče, večkratne orgazme (vsaj jaz xDDx ), ki jih čutimo po celem telesu, da je eksperimentiral tudi sam.

Ugotovil je, da če se odpove orgazmu (seveda ne zmeraj) in nima ejakulacije, ga potem po sexu drži še skoraj cel dan ena taka sladka napetost okoli genitalij, da je totalno občutljiv na vsak dražljaj (beri- moj glas po telefonu itd). To mu je pomembneje od orgazma z izlivom.

Lahko pa zaradi tega tudi biiiiiiiiiiiiiiiiiiiistveeeeeeeeeeeeeeno dalj sexava, ker lahko vso zadevo z orgazmom zadrži, mu je ves čas ful lepo in zato, ker traja dlje, tudi zadovolji mene (po večkrat na odnos) :palec: :palec:

zelo natančno ampak preveč tehnično, so te zadeve zapisane v knjigi Tao-moška seksualnost ali tako nekak

Samo Kasandra je opisala ta moški "orgazem brez izliva", škoda da noben moški...

Škoda kam vse je zašla ta tema...sem uspela vse na hitro preleteti.

Naj bi bilo boljše tik pred orgazmom, energijo spraviti v točko med obrvmi, vsem sladkostim se odpovedati...

Tisti, ki to znajo......jim to daje moč, kreativnost, mladost.

Pri sebi poznam eno stanje (seveda tud moj partner), ki ga imam raje kot sam izbruh orgazma, ker trajaaa...ne znam točno opisati, žal tud ne vem, kako vedno to doseč...

Stanka

Moram se pohvalit.. x;)x

Vceraj sem ze skoraj zaspala, moj fant pa tudi,.., ampak nekaj nama ni dalo, da bi padla v globok spanec.. Potem pa se je obrnil k meni in me zacel bozat.. itd. in me v picle pol minute pripravil do takega orgazma, da mi se zdaj ni jasno kaj se je zgodilo.. xDDx x:Dx x:Dx

Moram se pohvalit..  x;)x

Vceraj sem ze skoraj zaspala, moj fant pa tudi,.., ampak nekaj nama ni dalo, da bi padla v globok spanec.. Potem pa se je obrnil k meni in me zacel bozat.. itd. in me v picle pol minute pripravil do takega orgazma, da mi se zdaj ni jasno kaj se je zgodilo..  xDDx  x:Dx  x:Dx

x:Dx potres je bil x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Moram se pohvalit..  x;)x

Vceraj sem ze skoraj zaspala, moj fant pa tudi,.., ampak nekaj nama ni dalo, da bi padla v globok spanec.. Potem pa se je obrnil k meni in me zacel bozat.. itd. in me v picle pol minute pripravil do takega orgazma, da mi se zdaj ni jasno kaj se je zgodilo..  xDDx  x:Dx  x:Dx

x:Dx potres je bil x:Dx x:Dx

.. upam, da ne zadnji... :vragec:

x:Dx x:Dx x;)x

v igranju orgazma ne vidim nobenega smisla  :eek:

konec koncev bi z igranjem samo sebe izigravala  :sori:

Jaz pa mislim, da jih razumem. Morda strah povzroči potrebo po glumlenju. Strah, da bi osebo prizadela in jo s tem začela izgubljati. S časoma pa postane tako pretvarjanje rutina in oba mislita, kako sta srečna.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Ja, seveda se da razumeti.......tudi iz razloga, ki si ga ti omenila.......sam kvaliteta odnosa pa je mal vprašljiva, mar ne? x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz pa ne razumem tega. To je potem plastična zveza kjer sta skupaj verjetno zaradi egoizma. Ko je treba seksat pač ženska, rutinsko tradicionalno stoka.

Če nima tolk jajc povedat, da ji mal težko prihaja, al pa da njemu prehitro, potem naj seksata vsak v svojem brlogu.

Andres

Ali pa vsak v svoji sobi...he he he :palec: :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

da nobeni vedno ne pride. Večina ima občasno zaostanke.  xDDx  xDDx

Andres

Ali pa obratno. Ženski lahko v enem normalnem, prijetnem spolnem odnosu pride večkrat, kot ti je znano. Moškemu večinoma enkrat.

Zaostanki so prej na moški strani... x:Dx x:Dx

Ampak, saj ne tekmujemo... kaj meniš...

xsrcx Vanda

Andres...aja Andres08...ženska ima po naravi težji dosegljiv orgazem, ker praktično (za ohranitev vrste) ni pomembno, da doživi orgazem...Ji ga je pa Mati Narava vseeno naklonila, zato z veseljem moškega sprejme z odprtimi nogami...Vse za namen, da ne bi "mali plavalci" butnili ob plafon...Ja ja, brez privolitve žensk bi bilo to tako... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pomoje je vsem zelo neprijetno pokazati nevzburjenost. Tu obstaja strah pred napačno interpretacijo v smislu "zdaj vidim, da me ne mara". Moški, predstavljajte si, kako se počutimo, ko punci mehkega ponudimo. Po moje je prav isti občutek, če punca ne izkaže orgazma, predanosti.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Menim, da ni za enačiti nevzburjenosti in orgazma. Iz ženske lahko "teče" pa to še ne pomeni, da bo doživela orgazem. In tako kot verjetno praktično nikoli "mehki" ni posledica neželjenosti ženske, ampak pač takšen ali drugačen problem moškega z erekcijo, tudi nedoživljanje orgazma ni posledica nevzburjenosti ženske ampak je problem nekje drugje.......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Po moje ni tekla beseda o orgazmu in da zenskam ne pride tak hitro kot moškim. Šlo je za igranje orgazma, kar je skrajnost v seksualnosti. x:Dx

Kolikor vem še psičke ali pa žabe ne igrajo. Mogoče pa le, samo se še nismo njihovega jezika naučili. xDDx

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...