Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Eden je blefiral, da mu stoji, pa mu ena ni verjela :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Tiho ti! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Eden je blefiral, da mu stoji, pa mu ena ni verjela :xx!: Sol na repek, pa ne bo več blefiral... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ...sam orgazem pa... he he, a vam je res tako pomemben!!...free se strinjam, zakaj toliko poudarka dati orgazmu, kot da je to en tak pomemben vidik partnerstva... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 zakaj toliko poudarka dati orgazmu, kot da je to en tak pomemben vidik partnerstva... Stanka[/color]....je pa prijeten... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Sicer pa me to cudi - saj v bistvu orgazma se ne da zblefirati, saj orgazen ni samo kricanje in dihanje (oz. sploh ni oz. ni niti najmanj nujno, da je) - torej oni tipi, ki jih bejbe lahko zblefirajo ali celo ponavljajoce blefirajo, morda itak niso med najbolj subtilnimi...ja, saj to ravno sem razmišljala, saj vendar moški občuti tudi ženski orgazem fizično in ve, kdaj se ženski dogaja...Ne gre mi v račun kako sploh tole igranje orgazma, če pa moški tudi čuti.Sploh, če gre za dolgotrajno partnerstvo, ko med sabo poznata že skoraj vse kubične milimetre, vse posebne erogene cone aquarius lepo to si dodal, nič nimam proti orgazmu, saj je lepo, vendar včasih paše še kaj drugega bolj... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 aquarius lepo to si dodal, nič nimam proti orgazmu, saj je lepo, vendar včasih paše še kaj drugega bolj... Stanka[/color]Res je.So trenutki, ko je že samo nežno božanje dovolj za sprostitev in potešitev notranjih energij dveh . Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Mene zanima nekaj drugega v zvezi z orgazmom, namreč ena knjiga Moški orgazem brez meja ali nekaj takega ,... vem da večkje priporočajo, da čimmanjx orgazem, ker takrat -moškemu še bolj kot ženski -gre veliko energije. Tako da priporočajo-sploh moškim: orgazem brez ejakulacije Kaj mislite o tem?moj tip tole kar praviš, da te zanima, tudi prakticira!!! ko sem ga natančno izprašala, kako to izgleda pri njem mi je povedal, da je bil vedno nekak ljubosumen na ženske, ker doživljamo take globoke, sproščujoče, večkratne orgazme (vsaj jaz ), ki jih čutimo po celem telesu, da je eksperimentiral tudi sam.Ugotovil je, da če se odpove orgazmu (seveda ne zmeraj) in nima ejakulacije, ga potem po sexu drži še skoraj cel dan ena taka sladka napetost okoli genitalij, da je totalno občutljiv na vsak dražljaj (beri- moj glas po telefonu itd). To mu je pomembneje od orgazma z izlivom. Lahko pa zaradi tega tudi biiiiiiiiiiiiiiiiiiiistveeeeeeeeeeeeeeno dalj sexava, ker lahko vso zadevo z orgazmom zadrži, mu je ves čas ful lepo in zato, ker traja dlje, tudi zadovolji mene (po večkrat na odnos) zelo natančno ampak preveč tehnično, so te zadeve zapisane v knjigi Tao-moška seksualnost ali tako nekak Samo Kasandra je opisala ta moški "orgazem brez izliva", škoda da noben moški... Škoda kam vse je zašla ta tema...sem uspela vse na hitro preleteti. Naj bi bilo boljše tik pred orgazmom, energijo spraviti v točko med obrvmi, vsem sladkostim se odpovedati...Tisti, ki to znajo......jim to daje moč, kreativnost, mladost. Pri sebi poznam eno stanje (seveda tud moj partner), ki ga imam raje kot sam izbruh orgazma, ker trajaaa...ne znam točno opisati, žal tud ne vem, kako vedno to doseč... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Moram se pohvalit.. Vceraj sem ze skoraj zaspala, moj fant pa tudi,.., ampak nekaj nama ni dalo, da bi padla v globok spanec.. Potem pa se je obrnil k meni in me zacel bozat.. itd. in me v picle pol minute pripravil do takega orgazma, da mi se zdaj ni jasno kaj se je zgodilo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Moram se pohvalit.. Vceraj sem ze skoraj zaspala, moj fant pa tudi,.., ampak nekaj nama ni dalo, da bi padla v globok spanec.. Potem pa se je obrnil k meni in me zacel bozat.. itd. in me v picle pol minute pripravil do takega orgazma, da mi se zdaj ni jasno kaj se je zgodilo.. potres je bil Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ja, lepo je če se vse poklapa in zanimivo mije videti , da so moški kar bolj tiho...zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Moram se pohvalit.. Vceraj sem ze skoraj zaspala, moj fant pa tudi,.., ampak nekaj nama ni dalo, da bi padla v globok spanec.. Potem pa se je obrnil k meni in me zacel bozat.. itd. in me v picle pol minute pripravil do takega orgazma, da mi se zdaj ni jasno kaj se je zgodilo.. potres je bil .. upam, da ne zadnji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2004 Avtor Prijavi Deli 16. april 2004 ....zato pa si Znova, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 v igranju orgazma ne vidim nobenega smisla konec koncev bi z igranjem samo sebe izigravala Jaz pa mislim, da jih razumem. Morda strah povzroči potrebo po glumlenju. Strah, da bi osebo prizadela in jo s tem začela izgubljati. S časoma pa postane tako pretvarjanje rutina in oba mislita, kako sta srečna. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2004 Avtor Prijavi Deli 16. april 2004 Ja, seveda se da razumeti.......tudi iz razloga, ki si ga ti omenila.......sam kvaliteta odnosa pa je mal vprašljiva, mar ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz pa ne razumem tega. To je potem plastična zveza kjer sta skupaj verjetno zaradi egoizma. Ko je treba seksat pač ženska, rutinsko tradicionalno stoka. Če nima tolk jajc povedat, da ji mal težko prihaja, al pa da njemu prehitro, potem naj seksata vsak v svojem brlogu. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Ali pa vsak v svoji sobi...he he he Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 da nobeni vedno ne pride. Večina ima občasno zaostanke. AndresAli pa obratno. Ženski lahko v enem normalnem, prijetnem spolnem odnosu pride večkrat, kot ti je znano. Moškemu večinoma enkrat. Zaostanki so prej na moški strani... Ampak, saj ne tekmujemo... kaj meniš... Vanda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Andres...aja Andres08...ženska ima po naravi težji dosegljiv orgazem, ker praktično (za ohranitev vrste) ni pomembno, da doživi orgazem...Ji ga je pa Mati Narava vseeno naklonila, zato z veseljem moškega sprejme z odprtimi nogami...Vse za namen, da ne bi "mali plavalci" butnili ob plafon...Ja ja, brez privolitve žensk bi bilo to tako... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Pomoje je vsem zelo neprijetno pokazati nevzburjenost. Tu obstaja strah pred napačno interpretacijo v smislu "zdaj vidim, da me ne mara". Moški, predstavljajte si, kako se počutimo, ko punci mehkega ponudimo. Po moje je prav isti občutek, če punca ne izkaže orgazma, predanosti. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2004 Avtor Prijavi Deli 17. april 2004 Menim, da ni za enačiti nevzburjenosti in orgazma. Iz ženske lahko "teče" pa to še ne pomeni, da bo doživela orgazem. In tako kot verjetno praktično nikoli "mehki" ni posledica neželjenosti ženske, ampak pač takšen ali drugačen problem moškega z erekcijo, tudi nedoživljanje orgazma ni posledica nevzburjenosti ženske ampak je problem nekje drugje....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Po moje ni tekla beseda o orgazmu in da zenskam ne pride tak hitro kot moškim. Šlo je za igranje orgazma, kar je skrajnost v seksualnosti. Kolikor vem še psičke ali pa žabe ne igrajo. Mogoče pa le, samo se še nismo njihovega jezika naučili. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.