El Nino 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 No, moja ne laže. Vsaj nisem je še dobil Ojla! praviš da je še nisi dobil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Glde na to, da je več ali manj tako jasno, da ženski za "dober seks" ni nujno potreben orgazem me pa zanima kako je s tem pri moških.........se mi zdi, da pa mi potrebujemo orgazem, da je nek seks tisti res dober .....al ne? In ali ste imeli vi kdaj težave z doživljenjem orgazma? A veste zakaj? Recimo, sam sem imel obdobje k sem se lahko na obe glavci postavil in to bilo kam pa nisem uspel doživeti orgazma. A bi še mogoče mal debate v to smer.....no, da vidimo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Recimo, sam sem imel obdobje k sem se lahko na obe glavci postavil in to bilo kam pa nisem uspel doživeti orgazma. A bi še mogoče mal debate v to smer.....no, da vidimo. ...in potem vse tiho je bilo??!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Ja, sem mal razočaran, res . Očitno vsem prehitro pride Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ja itaq da more pridet..... oziroma, a kdaj ne pride??? meni namreč vedno............. tud do zadnje kapljice sperme................... ( še dobr da se hit filam ) sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 mick, po moje pa ni sam v tem problem (če je), mogoče pa res enim sploh ne. bl težko po moje zaigrajo še teži pa govorijo (pišejo) al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Če imaš eno tako X žensko, potem je res vse v orgazmu. Tiste X se sploh ne potrudijo nič in vse to. (No, še ene žene se ne trudijo, pa niso X ženske. )Če imaš pa žensko rad in če ti vrača posteljne dobrote, je meni vseeno tudi če mi ne pride. Take se ponavadi trudijo na drugih seksualnih področjih. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Ja. Kul. Je pa boljše, če ti, ne Pri ženskah pa to /za nas skor nepojmljivo/ ni nujno, če me niso nafarbale . Ma sicer pa sem mislil na to, ko ti ne pride in ne pride.........v čem je štos? A se je že kermu dogajalo? Kaj misli zakaj, pa to. Sicer je res še huje, če ti pride še preden ga prav utakneš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Take se ponavadi trudijo na drugih seksualnih področjih....aja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Swan je deklca al deček? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 cist mickena, mickena - deklca, mick, deklca. in za tole deklco bom prou ponosn še jutri hodila naokrog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 A ti si pa njena mamica? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 A ti si pa njena mamica? mick, dejva še kero od orgazma, o težavah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Ti sam reč.....če maš kake take težave pa to....mogoče lohk kaj pomagam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ...je blo po moje mišljen, da bi bla pomoč bl drugm potrebna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 No, mi je pač prišlo ..................................................................na misel Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ja mick, se v glavah včasih ful dogaja, misli pa to... .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 V glavah dogajajo misli o tem kaj se bi lohk dogajalo na glavcah ? Vedno. Domišljija je res ena taka zlo fajn stvar..... Aja, pa brez domišljije ni dobrega seksa, brez dobrega seksa pa tud tistega res "pravega" orgazma ne......če že tema o orgazmih. Le kdo je lohk takšno temo odprl ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ja, ampak včasih tud domišljija ne pomaga. je lohk še tako dober seks, z velik "dobre" domišljije, pa nekak ne gre in ne gre. nekaj ne da, pa nekaj "zašteka",... pa se to parkrat zgodi, potem pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Ma ja. To pomen, da nekaj v glavci (zgornji ) ne klapa. Vidi se pa pri spodnji. Hm......in zanimivo je, da je lohk z nekom vse ok, vse špila, vsaj na videz.......pa nekak vseeno ne špila. Kot da nekaj fali. Nekak nista kompatibilna....Včasih pa brez kakšne posebne umetnosti pri ljubljenju enostavno začutiš......tisto pravo, njamsi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 takrat mick, je pa po moje vse v glavi pošlihtan. nenadoma je taisti človek spet taprau, kraj je pravi, trenutek je taprau... in je to - to. kako že? njamsi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Take se ponavadi trudijo na drugih seksualnih področjih....aja... Ja, čist zares. Saj bi ti kajlo s črko naštimal ampak nimam srca v tvojo intimnost posegat. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ja, čist zares. Saj bi ti kajlo s črko naštimal ampak nimam srca v tvojo intimnost posegat. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 To je že čist preguljena al zaguljena fraza, da ženske orgazem zaigramo...nooo, edin če vidmo, da je truplo ob nas že čist obupano.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.