Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Glde na to, da je več ali manj tako jasno, da ženski za "dober seks" ni nujno potreben orgazem me pa zanima kako je s tem pri moških.........se mi zdi, da pa mi potrebujemo orgazem, da je nek seks tisti res dober .....al ne? In ali ste imeli vi kdaj težave z doživljenjem orgazma? A veste zakaj? Recimo, sam sem imel obdobje k sem se lahko na obe glavci postavil x:o)x in to bilo kam x:Dx pa nisem uspel doživeti orgazma. A bi še mogoče mal debate v to smer.....no, da vidimo. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Recimo, sam sem imel obdobje k sem se lahko na obe glavci postavil  x:o)x in to bilo kam x:Dx  pa nisem uspel doživeti orgazma. A bi še mogoče mal debate v to smer.....no, da vidimo.  x^x

...in potem vse tiho je bilo??!! xredx

Če imaš eno tako X žensko, potem je res vse v orgazmu. Tiste X se sploh ne potrudijo nič in vse to. (No, še ene žene se ne trudijo, pa niso X ženske. )

Če imaš pa žensko rad in če ti vrača posteljne dobrote, je meni vseeno tudi če mi ne pride. Take se ponavadi trudijo na drugih seksualnih področjih.

Andres

Ja. Kul. Je pa boljše, če ti, ne x;)x Pri ženskah pa to /za nas skor nepojmljivo/ ni nujno, če me niso nafarbale x;)x x:o)x . Ma sicer pa sem mislil na to, ko ti ne pride in ne pride.........v čem je štos? A se je že kermu dogajalo? Kaj misli zakaj, pa to. Sicer je res še huje, če ti pride še preden ga prav utakneš.... x;)x :vragec:

K. Čapek

V glavah dogajajo misli o tem kaj se bi lohk dogajalo na glavcah ? x8Dx Vedno. x:Dx Domišljija je res ena taka zlo fajn stvar..... x^x Aja, pa brez domišljije ni dobrega seksa, brez dobrega seksa pa tud tistega res "pravega" orgazma ne......če že tema o orgazmih. x:)x Le kdo je lohk takšno temo odprl ? xrolleyesx x:o)x x:Dx

K. Čapek

ja, ampak včasih tud domišljija ne pomaga. je lohk še tako dober seks, z velik "dobre" domišljije, pa nekak ne gre in ne gre. nekaj ne da, pa nekaj "zašteka",... pa se to parkrat zgodi, potem pa... xscratchx

Ma ja. To pomen, da nekaj v glavci (zgornji x;)x ) ne klapa. Vidi se pa pri spodnji. x:Dx Hm......in zanimivo je, da je lohk z nekom vse ok, vse špila, vsaj na videz.......pa nekak vseeno ne špila. Kot da nekaj fali. Nekak nista kompatibilna....Včasih pa brez kakšne posebne umetnosti pri ljubljenju enostavno začutiš......tisto pravo, njamsi. :palec: x:px :2src:

K. Čapek

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...