Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zato, ker so zavrte in se ne sprostijo,

ali, ker to pocnejo redaradi,

ali si same pri sebi niso razcistile kaj bi sploh rade,

in ali, ker ne prisluhnejo sebi :bomb:

Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti!
Deli na socialnih omrežjih

ali si same pri sebi niso razcistile kaj bi sploh rade,

in ali, ker ne prisluhnejo sebi

zanimivo si opisal; znano pa je tut, da nekatere sexajo, da samo ustrežejo, daje pr bajti mir potem :8):
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 1 month later...

Kako naj mu povem, kaj si želim...?

revija Lisa

Kaj ženske vzburja?

Kakšna je torej eim bolj strastna združitev sameka in samieke? Moški v povpreeju potrebujejo od 12-17 minut za orgazem.Takrat pa postane ljubezenska igra za ženske šele resnieno zanimiva! One potrebujejo za vzpon namree kar 25 minut! Za žensko je dobrodošlo, da posteljne igre ne potekajo prehitro. Ženska si želi,da moški poeaka nanjo in jo stimulira! Stavek "Ne tako hitro,ljubeek" nam veliko pove in gotovo ne pokvari vzdušja.

...In kako moški to opazijo?

Veeina moških tako ali drugaee rada eksperimentira in so zelo zadovoljni, ko se njihova partnerka pri seksu blaženo zvija na postelji. Dober seks je moeno povezan z odklopom in s sprošeenostjo ter fantazijami, ki se godijo v glavi. Vabljenje, igranje, eksperimenti: Pri seksu je dovoljeno vse, tudi to da ne moremo nimamo želje ali vmes prekinemo in odnehamo. Seks je nepredvidljiv. Pomembno je, da partner euti bližino in zato pred seksom se crkljajta na kaveu ali naredita kak drugaeen uvod k seksu. Študije kažejo na to, da je težje spremeniti spolno življenje, kot ee na zaeetku že vse spontano teee in eksperimentalno, ter se ujemata med seboj. Easovno odlaganje torej odganja poželenje. Bolje je razglašati, kazati in pogovarjati se o tem, kje je kakšen dotik še posebej zaželen. Dober seks ni samoumeven. Poželenju zato lahko kar precej pomagamo tudi sami, eeprav jih veliko misli, da ni tako!

K temu sodi seveda tudi to, da seksu zagotovimo dovolj maneverskega prostora. Pogosto gremo raje na pijaeo ali v kino, kot pa da bi drug drugega zapeljevali. Pravzaprav je škoda, da konjieki spodrivajo poželenje. Seks mora biti stalnica in nekaj posebnega!! Na svetu komajda ni reei, ki bi te tako zelo povezale in zbližale dve osebi, kot je prijetno meekanje rjuh... Zato ga nikar ne zanemarite in ga redno negujte. Se pravi, združite prijetno s koristnim.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 3 weeks later...
js bom sam še Bueno poslušal.... tale njen asc v devici je kar fajn lepo organizirano in to... :D ne pa nekih čist mimo postov.... :D :P ala js recimo....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hihi, sem že včeri mislu mal obnovit to temo. Ker mi je bilo smešno kako nekatere ženske ne znajo in ne zmorejo razumeti, da nekatere ženske pa nikol niso in ne glumijo orgazma. Kako to, da jim je to tako težko razumet? In prav smešno je, da so mojo trditev (tako se sliši po lnf kuloarjih :vragec: x:o)x ) razumele, kako se duvam, da sem tko dobr ljubimec, da moja orgazmov ne glumi, pa sploh ni v tem poanta tega kar sem hotel povedat. Da pa sem dober ljubimec pa je tak jasno, ne :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...