Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jest sm enkat zblefirala orgazem ker je bil tip nestrpen ... "dej, dej, a boš a boš, dej, dej"...in pol sem si mislila F.O. in zblefirala ker sem ga mela polhn kufer...sej nisem na tajming oz. na gumb....seveda da ni opazil, sej mu je bilo tolk pomembno da sliši tisti OH JAaaaa....da druzga še opazil ni...EH, kaj čmo.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...hi-hi...."dej, dej, a boš, dej, dej" Pa ja, saj te je za razumet, sam men se to zdi pač nepotrebno. Saj v glavnem se po vaših postih kaže, da to storite, da zadovoljite moški ego. Kar seveda pomeni, da je to ne le vaš blem, ampak v veliki meri tud nas moških. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jest sm enkat zblefirala orgazem ker je bil tip nestrpen ... "dej, dej, a boš a boš, dej, dej"...in pol sem si mislila F.O. in zblefirala ker sem ga mela polhn kufer...sej nisem na tajming oz. na gumb....seveda da ni opazil, sej mu je bilo tolk pomembno da sliši tisti OH JAaaaa....da druzga še opazil ni...EH, kaj čmo.... Niti slucajno ga neb zblefirala na tvojem mestu.I never do that.Ce ne zna, ne zna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sam mickena pripomba Michelle : "če ne zna-ta, ne zna-ta". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ok mejbi.. Samo ce je tip res les...pol...ne vem no...byebye? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pa sej vem, mela sem na tehtnici al da zblefiram al pa da mu rečem " ej stari, pejt dam, k to vse skup ni nč" ampak ker sem dobra duša :xx!: sem mu (na žalost Mick imaš prav)nabila ego... Never again... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Lahko pa, da je ona hlod, Michelle. Ne mislim nate konkretno Apolonija, čist na splošno. V seksu sta vedno (najmanj ) 2 v igri. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Apolonija, ne bit vec dobra dusa Lahko bi mu rekla:"se velik vaje potrebujs" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Narobe. Še velik vaje potrebuje-va. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pa ne vem no.Ne moras se kr z vsakim ujet...pa ce si bil pr enmu drugmu se tako dober Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Bobniček, ti kar nadaljuj s cinizmom. Ti pase Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sam za to, da se ne ujameš, ne morš potem krivit izključno drugega, ne Sam nimam ne vem kakih pričakovanj v spolnosti v fazi "spoznavanja", sem pa prepričan, da v kolikor si drug druzga res želiva in imava rada, se bo vse več al manj kmal porihtalo. Razen če on res ni les ona pa hlod. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja no, ok. mas prav Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 To pa je mal prezgoden izliv...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Bom tko rekla....fural je eno in isto pozicijo...ni se ga dalo premaknit niti za 10%, kaj šele za kaj več....jest pa rada tako in drugače pa še tri vrjante za zraven...ampak da ne bo vsega ON kriv, lahko bi mu rekla (da sem "gimnastičarka") še preden sem se spuščala v to...eH....sej se učimo.... Torej povzetek : on je bil hlod, jest pa mutava :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 To pa je mal prezgoden izliv...... Taki kemiji, k jo mava v bobnarjem, se ne da izognt Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Vse skupaj pa kaže na to kar smo že v prejšnjih postih na tej temi ugotavljali Apolonija ......za vprašljivo kvaliteto vajinega odnosa nasploh. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 To pa je mal prezgoden izliv...... Taki kemiji, k jo mava v bobnarjem, se ne da izognt :OO!: :!!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mick, res je....kaj naj rečem, vsaka izkušnja pride prav....tako al drugače.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 oona, to je sala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Michelle, moja tud. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mick, res je....kaj naj rečem, vsaka izkušnja pride prav....tako al drugače....Seveda. Še posebej, če se iz nje kaj naučimo. Spolnost je po svoje kar občutljiva tema. Verjetn nas je malo, ki se spustimo v prvi spolni odnos s kom povsem sproščeno in brez strahu, pa še kar v nekaj nadaljnih. Zato je fino, da to upoštevamo, tako pri fantkih kot pri deklicah. In na nekatere "kikse" ne gledamo preveč kritično. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 pa ne pred kosilom Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 z mickom kdr čš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 In na nekatere "kikse" ne gledamo preveč kritično. Najhuje pa je to, da gledamo kritično, pluvamo na forumih, a redki imajo(mo) jajca, da drugemu v faco povemo kar jim gre...govorim o "napakah" pri spolnem odnosu...le zakaj hudiča jim ne povemo...spet, bila sem "2 nice" da bi mu to v faco vrgla....izkušnje,izkušnje.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.