Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

Jest sm enkat zblefirala orgazem ker je bil tip nestrpen ...

"dej, dej, a boš a boš, dej, dej"...in pol sem si mislila F.O. in zblefirala ker sem ga mela polhn kufer...sej nisem na tajming oz. na gumb....seveda da ni opazil, sej mu je bilo tolk pomembno da sliši tisti OH JAaaaa....da druzga še opazil ni...EH, kaj čmo....

xrolleyesx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx ...hi-hi...."dej, dej, a boš, dej, dej" :eek: x:Dx x:Dx Pa ja, saj te je za razumet, sam men se to zdi pač nepotrebno. Saj v glavnem se po vaših postih kaže, da to storite, da zadovoljite moški ego. Kar seveda pomeni, da je to ne le vaš blem, ampak v veliki meri tud nas moških. x:Ix x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jest sm enkat zblefirala orgazem ker je bil tip nestrpen  ...

"dej, dej, a boš a boš, dej, dej"...in pol sem si mislila F.O. in zblefirala ker sem ga mela polhn kufer...sej nisem na tajming oz. na gumb....seveda da ni opazil, sej mu je bilo tolk pomembno da sliši tisti OH JAaaaa....da druzga še opazil ni...EH, kaj čmo....

xrolleyesx

:vragec: x;)x

Niti slucajno ga neb zblefirala na tvojem mestu.

I never do that.

Ce ne zna, ne zna :vragec: x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pa sej vem, mela sem na tehtnici al da zblefiram al pa da mu rečem " ej stari, pejt dam, k to vse skup ni nč" ampak ker sem dobra duša :xx!: sem mu (na žalost Mick imaš prav)nabila ego...

x^x Never again...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Lahko pa, da je ona hlod, Michelle. x;)x Ne mislim nate konkretno Apolonija, čist na splošno. V seksu sta vedno (najmanj :vragec: x;)x ) 2 v igri. x^x

K. Čapek

Sam za to, da se ne ujameš, ne morš potem krivit izključno drugega, ne x;)x Sam nimam ne vem kakih pričakovanj v spolnosti v fazi "spoznavanja", sem pa prepričan, da v kolikor si drug druzga res želiva in imava rada, se bo vse več al manj kmal porihtalo. Razen če on res ni les ona pa hlod. x;)x x:o)x x:Dx

K. Čapek

Bom tko rekla....fural je eno in isto pozicijo...ni se ga dalo premaknit niti za 10%, kaj šele za kaj več....jest pa rada tako in drugače pa še tri vrjante za zraven...ampak da ne bo vsega ON kriv, lahko bi mu rekla (da sem "gimnastičarka") še preden sem se spuščala v to...eH....sej se učimo....

Torej povzetek : on je bil hlod, jest pa mutava :xx!:

Vse skupaj pa kaže na to kar smo že v prejšnjih postih na tej temi ugotavljali Apolonija ......za vprašljivo kvaliteto vajinega odnosa nasploh. x^x

K. Čapek

Mick, res je....kaj naj rečem, vsaka izkušnja pride prav....tako al drugače....

Mick, res je....kaj naj rečem, vsaka izkušnja pride prav....tako al drugače....

Seveda. x^x Še posebej, če se iz nje kaj naučimo. x;)x Spolnost je po svoje kar občutljiva tema. Verjetn nas je malo, ki se spustimo v prvi spolni odnos s kom povsem sproščeno in brez strahu, pa še kar v nekaj nadaljnih. Zato je fino, da to upoštevamo, tako pri fantkih kot pri deklicah. In na nekatere "kikse" ne gledamo preveč kritično. x^x

K. Čapek

In na nekatere "kikse" ne gledamo preveč kritično.

Najhuje pa je to, da gledamo kritično, pluvamo na forumih, a redki imajo(mo) jajca, da drugemu v faco povemo kar jim gre...govorim o "napakah" pri spolnem odnosu...le zakaj hudiča jim ne povemo...spet, bila sem "2 nice" da bi mu to v faco vrgla....izkušnje,izkušnje.... :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...