Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

Moški .. eno vprašanje.. x:Ix

Ali je za vas res tako pomembno, da ženska tuli, zavija z očmi, govori.. "ja..ja.. še... še..." , da ste vi potem zadovoljni.., in da vam je šele to znak , da je pač doživela nebesa.. x:px :vragec: x:Dx

Jaz sem namreč bolj tiha miška... x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Meni osebno ni nujno potrebno. Tuljenje in zavijanje z očmi je zame znak, da morm poklicat rešilca x;)x :vragec: x:Dx Vsekakor pa nam godi, če vidimo, da ženska z nami uživa, je ful vznemirjena itd........to še nas bl razpali x:px . A vas ne? x;)x Če to isto vidite, slišite, kakorkoli zaznavate na moškem. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz osebno rada slišem kako prrrrredenje, pa mmmmmjanje iz moške strani in se strinjam da je to turn on, ne rabi pa izdihnit zraven, saj potem res izzveni, kot da ga še kaj boli - in obratno(velja tudi za nas).
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Sm najprej prebral "prrrdenje" :eek: x:Dx

Mah ja, v bistvu nam vsem godi, če vznemirjamo svojega partnerja v spolnosti, ne. Po eni strani si s tem filamo ego (kar se mi sicer ne zdi glih najbolj ustrezen izraz), v bistvu pa je čist normalno, da si želimo biti tako in drugače vznemirljivi zanj-o. x;)x Poleg tega pa je tudi nasploh zlo in vidno oz. zaznavno vznemirjena ženska zlo zlo rajcig x:px :onfire: :onfire: :onfire:

K. Čapek

Sm najprej prebral "prrrdenje"  :eek:  x:Dx

Mah ja, v bistvu nam vsem godi, če vznemirjamo svojega partnerja v spolnosti, ne. Po eni strani si s tem filamo ego (kar se mi sicer ne zdi glih najbolj ustrezen izraz

JST tut najprej to prebrala x:Dx .

Hm, ni nujno da je filanje ega, mogoče pa partnerja samo tako ljubiš, da mu želiš užitka. Sicer pa nima veze z zvoki ali brez, se da tudi drugače ugotoviti, da nekdo uživa x;)x . Če je glumljeno je prej odbijujoče kot vzburjajoče

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sm najprej prebral "prrrdenje"

Se mi je zdelo da boš, pa sem vseeno pustila....malo heca mora biti!!! x:Dx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

No, tko nekak sm mislu, ja. Filanje ega......je verjetn bl primeren izraz za silit, praktično zahtevat od ženske orgazem za vsako ceno x;)x , sicer pa mislim, da je želja bit ljubci, lubčku vznemirljiv povsem normalna, razumljiva in ok. Mmmmmmmmmmmm...mam spet ene ful grešne misli. :vragec: x:px

Apolonija x:Dx :palec: ....sicer pa sam kar predem. x:px x:px...nism glih tihi mišek. x;)x

K. Čapek

...nism glih tihi mišek.
...v to nisem niti za trenutek podvomila....

Mmmmmmmmmmmm...mam spet ene ful grešne misli.
..sej je petek....

Filanje ega......
...pa sej je to normalno...mal si ga je pa treba.... :vragec:

grrrr...prrrr... xDDx

Moja moja samo moja..... :eek: zakaj, te je začarala? x:Dx

Blush... x:Ix

Sej mam še eno, hhahaha, a veš kok šele obe skupi dobr zgledata, hahaahha... :vragec:

OOOO pokažeš oči pa te že hočejo slečt.... xrolleyesx

Če pa nas slačiš z očmi :D je edino fer da ti vrnemo.... u kaki očki :D bogi digitalc... najbrž je bla zo zadnja slika... je taka energija šibala vanj...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

.. :vragec: ...v dušo vam gledam....in v bistvu je bila prva slikca to...in vse ostale so bile potem zelo zelene...hm.. xrolleyesx ...ne vem zakaj...

:vragec: :vragec: :vragec: se vidi da je petek....mislim da so učke čisto dovolj...VRATA DUŠE.....

xflirtx domišljija je seveda vedno prisotna...lahko prepustiva domišljiji....lahko lahko...hm hm....ja no....in kaj pravi domišljija?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...