Trubica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Moški .. eno vprašanje.. Ali je za vas res tako pomembno, da ženska tuli, zavija z očmi, govori.. "ja..ja.. še... še..." , da ste vi potem zadovoljni.., in da vam je šele to znak , da je pač doživela nebesa.. Jaz sem namreč bolj tiha miška... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Meni osebno ni nujno potrebno. Tuljenje in zavijanje z očmi je zame znak, da morm poklicat rešilca Vsekakor pa nam godi, če vidimo, da ženska z nami uživa, je ful vznemirjena itd........to še nas bl razpali . A vas ne? Če to isto vidite, slišite, kakorkoli zaznavate na moškem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Just Mick it bo moj slogan.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jaz osebno rada slišem kako prrrrredenje, pa mmmmmjanje iz moške strani in se strinjam da je to turn on, ne rabi pa izdihnit zraven, saj potem res izzveni, kot da ga še kaj boli - in obratno(velja tudi za nas). Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sm najprej prebral "prrrdenje" Mah ja, v bistvu nam vsem godi, če vznemirjamo svojega partnerja v spolnosti, ne. Po eni strani si s tem filamo ego (kar se mi sicer ne zdi glih najbolj ustrezen izraz), v bistvu pa je čist normalno, da si želimo biti tako in drugače vznemirljivi zanj-o. Poleg tega pa je tudi nasploh zlo in vidno oz. zaznavno vznemirjena ženska zlo zlo rajcig Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 No, saj, ob meni itak vsaka doseže vrhunec naslade Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sm najprej prebral "prrrdenje" Mah ja, v bistvu nam vsem godi, če vznemirjamo svojega partnerja v spolnosti, ne. Po eni strani si s tem filamo ego (kar se mi sicer ne zdi glih najbolj ustrezen izrazJST tut najprej to prebrala . Hm, ni nujno da je filanje ega, mogoče pa partnerja samo tako ljubiš, da mu želiš užitka. Sicer pa nima veze z zvoki ali brez, se da tudi drugače ugotoviti, da nekdo uživa . Če je glumljeno je prej odbijujoče kot vzburjajoče Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sm najprej prebral "prrrdenje" Se mi je zdelo da boš, pa sem vseeno pustila....malo heca mora biti!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 No, tko nekak sm mislu, ja. Filanje ega......je verjetn bl primeren izraz za silit, praktično zahtevat od ženske orgazem za vsako ceno , sicer pa mislim, da je želja bit ljubci, lubčku vznemirljiv povsem normalna, razumljiva in ok. Mmmmmmmmmmmm...mam spet ene ful grešne misli. Apolonija ....sicer pa sam kar predem. ...nism glih tihi mišek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...nism glih tihi mišek. ...v to nisem niti za trenutek podvomila.... Mmmmmmmmmmmm...mam spet ene ful grešne misli. ..sej je petek.... Filanje ega...... ...pa sej je to normalno...mal si ga je pa treba.... grrrr...prrrr... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...a to na ikonci tvoja učka? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Moja moja samo moja..... zakaj, te je začarala? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Me na eno že nekje videno učko spominja mal..... Ah ne....me pa je...........očarala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Blush... Sej mam še eno, hhahaha, a veš kok šele obe skupi dobr zgledata, hahaahha... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pokaž, pokaž mi jo ...še ono drugo učko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 evo jih... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 ....a nam lohk še kaj pokažeš, hm? Mamo tam eno temo "nude" fotke..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 OOOO pokažeš oči pa te že hočejo slečt.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Če pa nas slačiš z očmi je edino fer da ti vrnemo.... u kaki očki bogi digitalc... najbrž je bla zo zadnja slika... je taka energija šibala vanj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 .. ...v dušo vam gledam....in v bistvu je bila prva slikca to...in vse ostale so bile potem zelo zelene...hm.. ...ne vem zakaj... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 OOOO pokažeš oči pa te že hočejo slečt.... Bog pomagaj, učke nakazujejo, da bi se dalo še velik lepega videt....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 se vidi da je petek....mislim da so učke čisto dovolj...VRATA DUŠE..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja, zanimiva vrata duše. Al so tud čist dovolj pa prepustiva.....hm.....mogoče domišljiji? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 domišljija je seveda vedno prisotna...lahko prepustiva domišljiji....lahko lahko...hm hm....ja no....in kaj pravi domišljija? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 domišlija pravi da se s tvojih učk zrcali eno ful dobro telesce vredno razstave... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.