Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ha, zanimiva tema . Počela to skoraj 7 let.... Razlog? Več jih je bilo. V začetku sem imela čuden odnos do spolnosti, bila sem precej nesproščena, odbijala me je ta zadeva, zdela se mi je nekako na nižjem nivoju - živalska, predvidevam da zato, ker doma o tem nismo govorili razen z enim stavkom "Pazi da ne zanosiš prezgodaj." Če nisi sproščen oz. imaš občutek, da počneš nekaj slabega, sem prepričana, da blokiraš tudi orgazme. Poleg tega je bil moj fant moj prvi fant in jaz njemu prvo dekle, tako da mislim, da obstaja možnost, da mogoče res ni vedel, da igram orgazem. Najprej sem mu govorila, da pač nič posebnega ne čutim in ko je poskušal vse kar je zmogel in znal v tistem trenutku in ni bilo učinka, sem pač po kakih 2 letih nehala nadlegovati človeka in sem pač glumila . Prišlo je do stopnje, ko si misliš, da je pač s teboj nekaj narobe, da orgazmov ne doživljaš, če človek vse živo poizkuša, pa ni nobenega efekta, da o prepričanju da spolnost v zvezi ni pomembna sploh ne govorim. Pač v tistem trenutku imaš misli drugje - kaj rabiš iz trgovine,...., in čakaš da je mimo. Ker se je zadeva končala ko naj bi doživela orgazem, pač ne mučiš nekoga ure in ure in pospešiš stvar. To isto zadevo sprakticirala prve dvakrat tudi z možem. PO drugi predstavi sem dobila stavek :" Če si tole počela prej, ne vem. Jaz vem, kdaj uživaš in kdaj ne, zato zame ne rabiš tega početi. Glej, če ti je nerodno o tem govoriti, lahko govoriva po Telefonu." Pujsi je postalo tako svinjsko nerodno, da bi se pogreznila kakih 16 štukov pod zemljo, če bi se dalo. Enostavno mi je bila to že taka rutina, da nisem sploh razmišljala o tem. V kakšnih naslednjih 3 poskusih sem postala sproščena in zadeva je zafunkcionirala in zdaj uživam v tem. Spremenila sem svoj odnos do spolnosti in nimam nobene potrebe po igri več. Jaz mislim, da se z možem bolj ujamem na to temo, pa tudi da je bil moj odnos do spolnosti kriv za težave s prejšnim partnerjem. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 Mick..prav takšne vrste moških...z razmišljanjem kot si ga ti podal...so najbolj nevarne za blef...če se parkrat zgodi, da ga ne..potem je že takoj alarm rot...in potem takoj to ni ono pravo.. ...pa dajmo rešit PROBLEM...ki to največkrat sploh ni...Pri meni ni nobenega rdečega alarma in ne pričakujem orgazma za vsako ceno. Povsem jasno mi je, da je ljubljenje lahko zelo fajn, tudi brez ženskega orgazma, imam že kakšno izkušnjo . Da pa to ni problem, če ženska konstantno ne doživlja orgazmov pa enostavno ni res. Tako kot ni res, da se tega ne da rešiti.....v obojestransko zadovoljstvo. Tako kot sta to storila JanjaK in njen mož..........zelo mi je všeč kako je njen mož reagiral.....in sem prepričan, da ne zaradi moškega ega. Imam občutek, da imate bolj bleme tiste, ki razmišljate le o moškem egu, ne pa o kvaliteti odnosa moški - ženska.......Ker je brez veze govoriti o moškem egu........moški si želi, da je ženski lepo z njim prav tako kot si ženska želi, da je njemu lepo z njo.....in je to tudi eden izmed razlogov, da glumi, ne Sam bi bil zelo nesrečen, če bi ugotovil, da partnerka to počne......pa nič zaradi moškega ega.......ampak, ker ne bi mogel dojeti zakaj.....bi bil bolj razočaran, ker do mene ne bi bila odkrita......v kvalitetnem odnosu med moškim in ženskom ni potrebe po glumljenju, pa tudi moški se ne bo počutil nič slabši ljubimec, če mu bo povedala, če se bosta pogovorila........precej drugače pa se bo počutil, če bo sam ugotovil....verjetno prevaran in ponižan.....vsaj jaz se bi. Pa bi kljub temu poskušal razumeti zakaj to počne.........in se pogovoriti.......ker jo enostavno imam rad........in to ne zaradi seksa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 aha dobra tema Mick ne, brezveze se mi zdi, da bi zaigrala..., ne znam igrat, po moje tud če bi igrala bi vedel Mene zanima nekaj drugega v zvezi z orgazmom, namreč ena knjiga Moški orgazem brez meja ali nekaj takega ,... vem da večkje priporočajo, da čimmanjx orgazem, ker takrat -moškemu še bolj kot ženski -gre veliko energije. Tako da priporočajo-sploh moškim: orgazem brez ejakulacije Kaj mislite o tem? Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Če sem kdaj odglumila ...ja, sem..pa ne 1x... Razlog Moški.. Včasih je pač bilo tako, da ženski orgazem ni bila ravno stvar o kateri bi moški pretirano razmišljali...potem pa se je situacija obrnila v drugo skrajnost.. ..Zdaj ženska MORA doživeti orgazem....pa ne zaradi nje same...ampak spet zaradi moškega, potrjevanja njegovega EGA.Brala sem eno zanimivo anketo..v kateri so moške spraševali, če vedo, da ženske včasih orgazem zaigrajo.98% moških je za to že slišalo...in zanimivo..97% moških je zatrdilo, da se njim to še ni zgodilo... Moški so postali z ženskim orgazmom obsedeni.. :xx!: ...samo njen orgazem razprši njihovo nesigurnost, dvom vase...Moški so v povprečju veliko slabši ljubimci...kot si domišljajo...in globoko v sebi se tega tudi zavedajo...zato pa tako ihtavo potrebujejo ženski orgazem...za njihovo lastno potrditev.Pred kakšnima dvema letoma je na morju naneslo, da nas je precej žensk obsedelo ob pijači in je pogovor nanesel na orgazme.In vse, prav VSE so potrdile...da so ga že kdaj zblefirale....seveda iz različnih razlogov. Eh..kot da je vsak seks v lajfu..z vsakim..res tisto pravo ...in preprosto preveč komplicirano je, da bi se vedno spuščal v debato, zakaj ti ni prišlo... :xx!: Razlogov zakaj..je več..Včasih...ko si mlad...preprosto NE VEŠ...kaj je orgazemVčasih si preveč utrujen ..in si v bistvu želiš samo nežnosti...orgazem ti sploh ni potreben..Včasih se ti preprosto več ne da seksati..in ko gledaš tiste vprašujoče oči..a bo ...pa naj bo.. Včasih se spustiš v seks s kom...ki se mu ne prepustiš... ...Seveda se strinjam, da nima smisla blefirati..pa vendar...se zgodi..pa kaj potem Ko smo pri temle in nekatere pravite... Me spomni na to, ko sem rekla, ko je bil tamali dojenc, da tisti, ki pravijo, da niso otroka siti, ko se dere vso noc ali celo zatrjujejo, da se njim to ne dogaja in da njihov otrok spi vse noci - preprosto lazejo. Skratka - ne nakladajte.Aja, ce pa 'poznate' to, pa seveda poznate iz pripovedovanja prijateljic.Te se lohk vedno navrze pa potunka... "Brez veze, da bi igrala" - absolutno se strinjam - vendar ne vidim napisano - nisem ga nikoli igrala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 PO drugi predstavi sem dobila stavek :" Če si tole počela prej, ne vem. Jaz vem, kdaj uživaš in kdaj ne, zato zame ne rabiš tega početi. Glej, če ti je nerodno o tem govoriti, lahko govoriva po Telefonu."všeč ... hihi... po telefonu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mene zanima nekaj drugega v zvezi z orgazmom, namreč ena knjiga Moški orgazem brez meja ali nekaj takega ,... vem da večkje priporočajo, da čimmanjx orgazem, ker takrat -moškemu še bolj kot ženski -gre veliko energije. Tako da priporočajo-sploh moškim: orgazem brez ejakulacije Kaj mislite o tem?moj tip tole kar praviš, da te zanima, tudi prakticira!!! ko sem ga natančno izprašala, kako to izgleda pri njem mi je povedal, da je bil vedno nekak ljubosumen na ženske, ker doživljamo take globoke, sproščujoče, večkratne orgazme (vsaj jaz ), ki jih čutimo po celem telesu, da je eksperimentiral tudi sam.Ugotovil je, da če se odpove orgazmu (seveda ne zmeraj) in nima ejakulacije, ga potem po sexu drži še skoraj cel dan ena taka sladka napetost okoli genitalij, da je totalno občutljiv na vsak dražljaj (beri- moj glas po telefonu itd). To mu je pomembneje od orgazma z izlivom. Lahko pa zaradi tega tudi biiiiiiiiiiiiiiiiiiiistveeeeeeeeeeeeeeno dalj sexava, ker lahko vso zadevo z orgazmom zadrži, mu je ves čas ful lepo in zato, ker traja dlje, tudi zadovolji mene (po večkrat na odnos) zelo natančno ampak preveč tehnično, so te zadeve zapisane v knjigi Tao-moška seksualnost ali tako nekak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 aja, pozabila sem še dodati, da sem tudi jaz že odglumila in to z velikim veseljem tipu, ki se je hvalil, da njemu se to ne more zgoditi, ker bi takoj vedel priznam, bila sem pi.ka in to z velikim veseljem naredila, pa čeprav sem bila sama prikrajšana glumila pa tudi že zato, da je bilo prej konec, kot je napisala Astra, ko gledaš tiste oči, pol pač narediš kar čaka, pa j..bi ga vsi smo krvavi pod kožo se pa strinjam, da nima smisla glumiti, ker postaneš potem glumac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Seveda, nesmiselno, ker potem to ni to - in ce ni to, se itak tudi dol ne dajes potem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Če sem kdaj odglumila ...ja, sem..pa ne 1x... Razlogov zakaj..je več..Včasih...ko si mlad...preprosto NE VEŠ...kaj je orgazemVčasih si preveč utrujen ..in si v bistvu želiš samo nežnosti...orgazem ti sploh ni potreben..Včasih se ti preprosto več ne da seksati..in ko gledaš tiste vprašujoče oči..a bo ...pa naj bo.. Včasih se spustiš v seks s kom...ki se mu ne prepustiš... ...Seveda se strinjam, da nima smisla blefirati..pa vendar...se zgodi..pa kaj potem Ko smo pri temle in nekatere pravite... Me spomni na to, ko sem rekla, ko je bil tamali dojenc, da tisti, ki pravijo, da niso otroka siti, ko se dere vso noc ali celo zatrjujejo, da se njim to ne dogaja in da njihov otrok spi vse noci - preprosto lazejo. Skratka - ne nakladajte.Aja, ce pa 'poznate' to, pa seveda poznate iz pripovedovanja prijateljic.Te se lohk vedno navrze pa potunka... "Brez veze, da bi igrala" - absolutno se strinjam - vendar ne vidim napisano - nisem ga nikoli igrala. JanjaK, fino, da sta z možem tko zrihtala zadevo... Mick, všeč mi je, kako razmišljaš, tko, da si ne začrtaš nekih mej in si vseeno odprt za druga mnenja - maš en potencijal (mogoče pa rabiš še nekaj 'patine' ? ) Sicer pa - želim vam obilo 'neodglumljenih' vrhuncev !Svet bi bil tako veliko lepši in boljši... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Seveda, nesmiselno, ker potem to ni to - in ce ni to, se itak tudi dol ne dajes potem.hi hi, ja, samo tebe en dol daje... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 Fino .......pohvala bejbam, ki so se kljub "delikatnosti" teme razpisale. Imam še kar nekaj za komentirat, pa me "guši" delo in se mi ne da nekaj na brzino .......Zelo zanimivo, res......ha-ha.....ene ste celo odglumile iz usmiljenja do tipa.......hi-hi.....ne morem verjeti. Sicer pa poučno, mar ne? Kaj tipčki....tišina? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Seveda, nesmiselno, ker potem to ni to - in ce ni to, se itak tudi dol ne dajes potem.Saj vprašanje kako bi jaz reagirala na kaj takega v kakšni kasnejši vezi - je bila glih moja prva izkušnja, moja glava še majčkeno drugačna in se je vse skupaj poklapalo. . Verjetno niti ne bi bila s takim partnerjem, sicer se mi spolnost ne zdi glih bistvo veze, je pa vseeno zelo pomembna. Očitno ena lekcija, ki sem se je naučila Aja pa tule moram še mojega dragega pohvalit, da ni kakih netaktnih komentarjev dajal (začuda ) pa tale zame proooooooooooblem izničil v trenutku Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Sama nisem nikoli zaigrala orgazma.. Ce s tipom se nisva bila dolgo skupaj, mi je bilo tako vseeno - zakaj bi igrala - bo vsaj videl, da me ni zadovoljil in se bo drugic bolj potrudil ( ce sploh je bilo drugic )..S tipom, ki mi je nekaj pomenil oz mi pomeni pa ga tudi ne igram, ker se mi ne zdi posteno.. Ponavadi ga dozivim,.., ce ga pa kdaj ne pa ni nobene panike, ker vem da ga bom naslednjic.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Kako pa kaj izgleda tvoje doživljanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 Sstane, kaj pa na temo....ne boš nič povedal.... Znova...... Čeprav ob ženskem "me ni zadovoljil" me vedno spreleti misel....koliko je ženska k temu pripomogla .......in kaj pa ženske.....a zadovoljite svoje moške......al nas poenostavljate (al se mogoče sami).....izliv....pa je srečen .......kar seveda ni res. In....a ve zadovoljite tipe? Oz. se potrudite, da jih bi......al se vam že to, da jim "date" zdi dovolj? He-he....rokavica je vržena Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 .. za tipa s katerim nisem dolgo mi je na nek nacin vseeno.. Itak so ob prvem seksu tipi tisti, ki se jim "strga" in so napaljeni in te zelijo zadovoljit, zenska pa uziva... - to ne pomeni, da lezi kot hlod!, ampak enostavno uziva.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 S kolegico, letos je praznovala 41. rojstni dan, imave že 10 let navado, da si za rojsni dan vsaka zaželi nekaj...osebnega, duhovnega....nekaj za dušo...in to svojo željo pove na glas... In letošnja njena želja je bila: "Da bi mi bilo dano vsaj enkrat v življenju okusiti orgazem!". Jaz sem , kajti to je poročena mamica dveh otrok, 90 % znancev bi reklo, da živi v relativno srečnem zakonu...............A ti daješ na znanje da neprimerno več žensk igra orgazem kot je to znano oziroma kot priznate? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ta tema paše Luni v Škorpijonu, Mick, ti si pa usklajen z Lunco in seveda pomladjo Stankain seveda tam gor mogoče manjka še moj dodatek k razlagi: besedica nikoli, čeprav se mi zdi, da je jasno... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Uf, tema , da človek lahko zardi.. .. Torej, igranje orgazma.. jasno, tudi jaz sem ga zaigrala.. mogoče ga bom spet.. Zakaj ? Včasih, ker sem bila preveč mlada, preveč zaljubljena.. mladci pa so večinoma gledali samo nase... ti si tiho,.. on se ne "zrajta", da bi lahko še kaj "naredil" .. in tako pride do konca seksa .. Ker je šlo za hitri seks .. pričakovala več.. dobila nič.. si misliš svoje.. in enostavno odigraš, da je čimprej konec.. :xx!: Sorry dečki, tako je to.. Ker se trudiš okrog njega.. njemu je pa samo za "hitro varianto"... Ženska enostavno rabi več ... rabi crkljanje, rabi nežne besede, rabi.. ah, kaj naj rečem ... ko kemija deluje .. pač deluje.. marsikaj je prihranjenega.. In seveda, ko je posredi ljubezen.. In ste začudeni, da ženske hlinij(m)o te občutke.. jaz prav nič.. se zgodi.. in da moški tega ne opazijo.. Eh, smo dobre igralke .. Sicer pa, kdo pa pravi , da mora ženska pri orgazmu stokati, kričati.... Pač nismo vse take... In kljub temu uživamo pri ljubljenju .. namensko nisem rekla seksu.. Aja, Mick.. a res misliš, da se tudi moški VEDNO maksimalno potrudite ? Pa da se vam da vedno pogovarjeti se... tako kot se nam ne da... Včasih enostavno želimo, da bi začutili, vedeli, kaj nam paše .. brez odvečnih govoranc.. Veš, enemu mojemu bivšemu nikakor ni bilo jasno, da ne verjamem samo v vaginalni orgazem... za mene je orgazem skupek draženja t.. tega, pa tega... , eh.. sem dala kar duplo rdečico... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ker je šlo za hitri seks .. pričakovala več.. dobila nič.. si misliš svoje.. in enostavno odigraš, da je čimprej konec.. :xx!: Sorry dečki, tako je to.. .. cer zaigras, mu das vedet, da te je zadovoljil in si bila zadovoljna.. Ce pa ne zaigras, se bo pa zamislil, kako to da je tako slab... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hmmm. Ve bi kar tako. Vsakdo, ki ga na sebe dobite naj bi bil tisti nad 21 cm, s super tehniko in vse to. Kdor to ni naj bi bil žrtev seksualnega spletkarjenja. Čorav pogled s podobnim miselnim vzorcem moje bivše. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ker je šlo za hitri seks .. pričakovala več.. dobila nič.. si misliš svoje.. in enostavno odigraš, da je čimprej konec.. :xx!: Sorry dečki, tako je to.. .. cer zaigras, mu das vedet, da te je zadovoljil in si bila zadovoljna.. Ce pa ne zaigras, se bo pa zamislil, kako to da je tako slab... To ti je recimo varianta "se dati dol", ki jo vsak doživi ali doživlja.. Nekateri smo celo mislili, da iz tega kaj bo .. Ko se je vse začelo, .. malo poljubov, malo dotikov, malo vzburjenja.. predhodno ti je bil všeč, potem pa nenadoma preklop.. ugotoviš , da ti ni več všeč, "košarice" mu ravno ne daš , ker nisem takoo žleht.... pač "potrpiš" .. V tem smislu se je to dogajalo.. Je pa res , da tudi jaz nisem naredila nič v tej smeri.. enostavno - čimprej konec.-. Grdo rečeno :xx!: , ampak tako je bilo... Glej , pri resni zvezi naj x!x tega ne bi bilo.. ampak, kot poslušam, berem.. se to dogaja kar velikim .. dvomim pa, da je toliko žensk frigidnih.. Nekdo se pač ne potrudi.. dovolj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 oh...ne vem no.. zgleda da nisem zahtevna s cm in tehniko, čeprav je obojega dost, al imam srečo, da sem vse to dobila, se mi zdi kjer je ljubezen prisotna je tud privlačnost in je tud sex dober! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Glej , pri resni zvezi naj x!x tega ne bi bilo.. ampak, kot poslušam, berem.. se to dogaja kar velikim .. dvomim pa, da je toliko žensk frigidnih.. Nekdo se pač ne potrudi.. dovolj..To sploh ni vprašanje frigidnosti ali lenobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz osebno za moj primer mislim, da ni bil nihče kriv, obadva sva bila neizkušena, jaz še s predsodki, potrudila sva se kolikor je bilo v tistih okoliščinah možno, pa pač ni šlo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.