Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 eh...sej je sam sposojen, čez par 10 let ga bom itak vrnila...telešček namreč...se pa drugač čist fajn u njemu počutim Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...jaz se bi verjetn tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Dirty mind, a? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Čaki - pa ni tu tema o orgazmih?? Ker sem imela namen nekaj not napisat...pa ste o vratih in oočkah govorili...pa....sem se kar ustrašila No v glavnem - to poletje sem bolj med bogimi...celo poletje suša...totalna Ampak bomo to vse not spravili Orgazem??? Kaj je že to??? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 No v glavnem - to poletje sem bolj med bogimi...Jaz tudi...ze par let ni blo tak :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 He, he...sej pr učkah se tut lohk orgazm začne, a ne?! P.S.: Pri stvareh kjer ti ne morejo pomagati drugi, si pomagaj sam ... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Face Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Dirty mind, a? Ne, zlo velka verjetnost in pa mal zezancije. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 P.S.: Pri stvareh kjer ti ne morejo pomagati drugi, si pomagaj sam ...Pr teh k mas ti v mislih, se mi kr ne da Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pa saj ti lohk jaz. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ja dej ze Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ne, zlo velka verjetnost in pa mal zezancije. Ok, maš prav Ti kar...i like it! Pr teh k mas ti v mislih, se mi kr ne daVse se da če se hoče pa še paše. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Gremo mal na temo "samozadovoljevanje" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ja dej ze Dam. Dava. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Gremo mal na temo "samozadovoljevanje" In upam da s tem ni nič narobe???In priznam....prou fajn je Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 a zakaj de babe orgazm zashpilajo???ja....to je pa ja jasn:KE SE JIM KUHAT MUDI 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 KE SE JIM KUHAT MUDI Sama žlehnoba!!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 Gremo mal na temo "samozadovoljevanje" In upam da s tem ni nič narobe???In priznam....prou fajn je A s tisto temo? Seveda ni nič narobe, preber si jo mal. V pavzi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Sem si jo kar takoj. HUDO, HUDO...matr vi (ne vikam, govorim v množini) me pa res v dobro voljo oz še boljšo spravite... Ja no, danes je tak dan da bi se lahko česa takega poslužla... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 Pr men je žal tak dan, da če se že česa, se le česa takega lohk poslužim. We will see, če me kaj posebej razpali na lnf, npr. kaj več tvojga od učk? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 En cmok??? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 Mmmmm, so mal meglene ampak lepe, takšne pa vedno burijo moško domišljijo, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 viš, kok si ti brihtn! še nos prpopam pa že skor faco lahko sestaviš...heheheh.....neeee......mmmmm.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 ...pol pa se lohk grem samozadovoljevat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Se še nisi... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.