Mick 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 pr 12 pa pol...na morju s francozinjo...k je bla kr ene 20 starejsha No, vsaj tu ti še domišljija kar dobr dela..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 pr 12 pa pol...na morju s francozinjo...k je bla kr ene 20 starejsha No, vsaj tu ti še domišljija kar dobr dela..... men povsod....kaj pa tebi 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 ....blš, da ne veš, boš še bl zaskrbljen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 S Francozinjo A si se Francoza naredu? Pa ne mi rect, da te je 30letna babnca ponucala pri 12? Ej, jaz pa mal kasnej, pa s kranjskim Janezom. Je blo se kar za prvic, ni pa blo orgazmicno. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 S Francozinjo A si se Francoza naredu? Pa ne mi rect, da te je 30letna babnca ponucala pri 12? Ej, jaz pa mal kasnej, pa s kranjskim Janezom. Je blo se kar za prvic, ni pa blo orgazmicno. zakwa ga pa nis zaigrala orgazma? aja....se ti ni kuhat mudil 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Nisem se znala igrat tako mlada. In sem razmisljala kako bom naslednjic... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Nisem se znala igrat tako mlada. In sem razmisljala kako bom naslednjic... a kuhala... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 OOOO orgazmi....jest ta prvič sploh nisem "prepoznala" orgazma...sam smejala sem se k pr norcih....hehehe Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 OOOO orgazmi....jest ta prvič sploh nisem "prepoznala" orgazma...sam smejala sem se k pr norcih....hehehe Nisi prepoznala orgazma??? Ja, koliko si bila pa stara??? Ja, zakaj igrajo? Zato, ker so zakrnjene, zafrustrirane in ne znajo migati z boki ... ne, ne me napad... sem se samo Ruglja spomnil . So npr. spolno zavrte a nočejo prizadeti svojega seksualnega telebana in mu tako pustijo, da se kopajo v navidezni nečimrnosti svoje moškosti! Uff... sem pameten Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Zato sem pa dala besedo prepoznala v narekovaje, k valda ti je jasno - ampak si rečeš UF hudo, a to je to? Štekaš?! Rugl => :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 OOOO orgazmi....jest ta prvič sploh nisem "prepoznala" orgazma...sam smejala sem se k pr norcih....hehehe Nisi prepoznala orgazma??? Ja, koliko si bila pa stara??? Ja, zakaj igrajo? Zato, ker so zakrnjene, zafrustrirane in ne znajo migati z boki ... ne, ne me napad... sem se samo Ruglja spomnil . So npr. spolno zavrte a nočejo prizadeti svojega seksualnega telebana in mu tako pustijo, da se kopajo v navidezni nečimrnosti svoje moškosti! Uff... sem pameten Pa saj se to prepozna. Če pa tvoj razum tega ne prepozna, bo tamau zagotovo. Ne bo tiste jeklene trdnosti v njemu, če bo na drugi strani hlad. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Zato sem pa dala besedo prepoznala v narekovaje, k valda ti je jasno - ampak si rečeš UF hudo, a to je to? Štekaš?! Rugl => :xx!:ahaaa... pa ti je bilo všeč? Je dolgo trajalo? Pa saj se to prepozna. Če pa tvoj razum tega ne prepozna, bo tamau zagotovo. Ne bo tiste jeklene trdnosti v njemu, če bo na drugi strani hlad. Hehe... jeklene trdnosti . S kom pa ti seksaš... ali tudi robotofili obstajajo? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Pa saj se to prepozna. Če pa tvoj razum tega ne prepozna, bo tamau zagotovo. Ne bo tiste jeklene trdnosti v njemu, če bo na drugi strani hlad. Hehe... jeklene trdnosti . S kom pa ti seksaš... ali tudi robotofili obstajajo? looool neee Hočm rečt, da če je ženska vzburjena je tudi moški bolj. Začuti, čeprav se tega ne zaveda. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Všeč...neeee...sploh ne...Full mi je blo všeč....in zato redno obnavljam ta občutek..mmmm....Dolgo trajalo? Njegova akcija al moj orgazem?Oboje je bilo krajše narave, heheheh.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Valda... atubbuta... samo tista jeklena trdnost mi je všeč... ostalo itak ! Apolonija, orgazem !! Važna je dolžina in število orgazmov in ne dolžina seksa! Ješ zato, da si sit. Ali je važno, kako dolgo ješ... ali, da si na koncu sita??? I feel very philosophical today ! Yet, I'm not one... or maybe... ahh Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Apolonija, orgazem !! Važna je dolžina in število orgazmov in ne dolžina seksa! Ješ zato, da si sit. Ali je važno, kako dolgo ješ... ali, da si na koncu sita??? Ti nevem, js ko jem tudi če sem na koncu vedno sit rad lepo počasi jem... sploh če je kaj okusnega... da traja pa to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2004 jst tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Eh, fantje, eno je jest pa malcat (pocas) , drugo je pa orgazem delat, dozivljat. Mi takrat ne prihaja nobena hrana na misel. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 potem, potem pa priprave na novega, ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 jao..sem brala tole ....... ej smo reveži....Andres pa zakaj..so boljše po 40 tem.... simpl k pasulj ....talent, volja i n vaja- naredi virtuoza saj to je umetnost...in če imaš kvalitetno glasbilo, če ga ima v rokah vešč mojster ,dobiš umetniško ekstazo... lahko maš sam talent...pa če ga nisi razvil z jekleno voljo in pridnim delom pač dobiš kar ti po sreči rata... če te pa je bog tozadevno slabo obdaril, fizična neprivlačnost, nobenga ta pravga feromonskega naboja, pa duševnih kvalitet...pol je pač revščina.... moje gledanje na orgazmičnost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ...potem pa zagotovo (al pa chik :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 he, he, he...tole ziher vodi v orgazem... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ja enga fajnega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 en ni noben Bobnar pristaš maratonskih seksov. Kolk si ze reku , da si star? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.