Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Orgazem hlinijo ženske, ki nimajo spoštovanja do sebe. To je prvo.

To je zato, ker vseeno raje prenašajo to, da ga imajo vsaj noter, kot pa da bi bile same.

Nimajo samozavesti, ki bi jim znala najti partnerja s katerim bi se lahko predano ljubila, nekaj igrajo, blodijo, iščejo "palico" na katero se bodo naslonile, in ji pravile kako je močna in v redu.

Mislim, da si tega ne bi smele dovolit, oziroma če sem samokritičen, se vprašam:"Kaj smo tipi že res v totalnem k...u."

Aja, glede mojih hormonskih prebujanj, če smem eno. VOHAM VAS! x:px

Let the sunshine in
Deli na socialnih omrežjih

Ah aakhutić, pri teb je skor na dnevnem redu v tvojih postih. x;)x Pri men je že zdavnaj sam del tud slovenske zgodovine, česar ne boš mogel zbrisat, pa če se še tako trudiš. x;)x "Zgoraj" je bilo v narekovajih, napačno si sklepal, sem že vajen. x;)x

Neb raje o orgazmih? :inocent: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Orgazem hlinijo ženske, ki nimajo spoštovanja do sebe. To je zato, ker vseeno raje prenašajo to, da ga imajo vsaj noter, kot pa da bi bile same. Nimajo samozavesti, ki bi jim znala najti partnerja s katerim bi se lahko predano ljubila, nekaj igrajo, blodijo, iščejo "palico" na katero se bodo naslonile in ji pravile kako je močna in v redu.
to sm pa že nekje bral :8): naj dodam; ko ženska pomisli,da se bo morala˝stegnit zarad njega, da ga bo dobila´,se poniža v seb, to se pripravi že v mislih, če izbira redko. Ni pa obvezn, odvisno kakšnega svobodnega prepričanja je vir xy
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>

Mislim, da si tega ne bi smele dovolit, oziroma če sem samokritičen, se  vprašam:"Kaj smo tipi že res v totalnem k...u."

Sprašuj se zase, jaz nikol nism v totalnem k...u. Sem pa kar pogosto v totalni p...i. :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

Tole zdej je blo pa zabavno prebrat.

A ti lahk vržem žensko žogo nazaj? Mi pa tebe čutimo x:px Tista, ki te bo dobila, imam filing, da ji ne bo glih žal xokx Vse najboljše x;)x

Sončna

Ja hvala, no. :inocent:

Sicer pa nimam občutka, da bi ravno grable po meni. Sploh, ko sem tak prijazen. xrolleyesx

Ja tebi tudi vse najboljše. Pravzaprav enega najboljšega. x;)x

Let the sunshine in

Sploh si ne domišljam, da te poznam, nimam te samozavesti.

Sploh pa se, za razliko od tebe ne hvalim v prazno kot ti. Tudi sicer ne.

Mi se je pa prav prijetno ukvarjat s tabo. Ima tak katarzičen, očiščevalen učinek.

Zdaj vem. Ko bom imel največjega mačka, ga bom prišel zdravit pod kako tvojo objavo.

Sploh pa nisi odgovoril na vprašanje, kar mi tudi da misliti.

Pa kaj bi te moril, še na svoja si ne moreš, a ne?

Let the sunshine in

Ah, sysyphe :o|o: S čim sem se hvalil v prazno? In tud če se sem hvalil, od kod torej, če me ne poznaš, veš, da sem se v prazno? x;)x

Ne vem zakaj bi ti odgovarjal na vprašanje, ki to ni bilo, ampak je bila trditev, ne x;)x Če bi te pa kaj v zvezi s tem res zanimalo, bi prebral kaj sem na tej temi pisal do sedaj, kar se tipov tiče, en redkih, ki sploh sem o tem (odkrito) pisal. x;)x

Ne, ne morem si odgovoriti na vsa svoja vprašanja. Jih imam veliko, me veliko stvari zanima. Se pa trudim.

Veseli me, da ti dam misliti. Tak je tud en od namenov foruma, ne? x;)x

Sam pa se ne mislim ukvarjati s tabo. Sploh, ker te motim, ti nisem všeč, zakaj se bi? In zakaj se bi glede na to ti z mano? Ni škoda časa? x;)x

K. Čapek

:palec: Mick

Full vesela da je moški osebek se pripravljen poglobiti v še zmeraj za nekatere tako tabu temo :palec:

V glavnem, že pet let igram... :V:

ne vem zakaj, če bi bi bila zdaj na začetku zveze bi se definitivno pogovorila o tem,

zdej pa po tolikih letih igranja...kaj naj?..."dragi nisem še doživela orgazma s tabo...???"

xnckrivx

Res je, da me totalno vzburja x:px in vse ostalo in da tud tam doli deluje vse...ko pa pride do dejanskega sexa pa...BLOKADA :cry: :V:

Mam pa opravka z "vedno rabi potrditev" levčkom,ki bi mu strla srce,pa še kaj drugega,če bi zdej z besedo na dan...

???

<{POST_SNAPBACK}>:palec: Mick

Full vesela da je moški osebek se pripravljen poglobiti v še zmeraj za nekatere tako tabu temo :palec:

V glavnem, že pet let igram... :V:

ne vem zakaj, če bi bi bila zdaj na začetku zveze bi se definitivno pogovorila o tem,

zdej pa po tolikih letih igranja...kaj naj?..."dragi nisem še doživela orgazma s tabo...???"

xnckrivx

Res je, da me totalno vzburja x:px  in vse ostalo in da tud tam doli deluje vse...ko pa pride do dejanskega sexa pa...BLOKADA :cry:  :V:

Mam pa opravka z "vedno rabi potrditev" levčkom,ki bi mu strla srce,pa še kaj drugega,če bi zdej z besedo na dan...

???

ideja x!x x:Dx mogoče imaš tezave zato ker igraš mamo- skrbiš zanj, njegov ego, ipd... x:Dx in potem- logika, tvoja domišljija se ne more izraziti v vsej svoji perverz....ti x:Dx torej ne biti mama, bodi k. če boš manj mamska bo on mogoče bolj za eksperimente,,,,,, in evo ga! seks je hm v bistvu res lahko ventil za določene podzavestne reči, ki se bojijo priti na površje. lahko jih transformiramo in rešimo mogoče celo kak problemček povezan s samozavestjo ipd.

mammamia xokkx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...