Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 pa še uživa v tem nič se grem z Božičkom mal posvetovat.... grrrr me kr potegne v tolo temo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Kaj S.Vilca, si me želiš? Pozdravček Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Nekdo "zgoraj" naju bliža le v posebnih situacijah........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nekdo "zgoraj" naju bliža le v posebnih situacijah........ TITO :xx!: zhe ne more bitk on je spodaj 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Se strinjam. Ne vem zakaj ga tolk pogrešaš........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Orgazem hlinijo ženske, ki nimajo spoštovanja do sebe. To je prvo.To je zato, ker vseeno raje prenašajo to, da ga imajo vsaj noter, kot pa da bi bile same.Nimajo samozavesti, ki bi jim znala najti partnerja s katerim bi se lahko predano ljubila, nekaj igrajo, blodijo, iščejo "palico" na katero se bodo naslonile, in ji pravile kako je močna in v redu. Mislim, da si tega ne bi smele dovolit, oziroma če sem samokritičen, se vprašam:"Kaj smo tipi že res v totalnem k...u." Aja, glede mojih hormonskih prebujanj, če smem eno. VOHAM VAS! Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam. Ne vem zakaj ga tolk pogrešaš........ jst prou nchsem pach iz tvojih dosedanjih postou sklepal, da je edini "zgornji" pri tebi lahko samo kaka komunistichna svinja 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Ah aakhutić, pri teb je skor na dnevnem redu v tvojih postih. Pri men je že zdavnaj sam del tud slovenske zgodovine, česar ne boš mogel zbrisat, pa če se še tako trudiš. "Zgoraj" je bilo v narekovajih, napačno si sklepal, sem že vajen. Neb raje o orgazmih? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Neb raje o orgazmih? ti kr teoretizirajjst grem fukat 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Orgazem hlinijo ženske, ki nimajo spoštovanja do sebe. To je zato, ker vseeno raje prenašajo to, da ga imajo vsaj noter, kot pa da bi bile same. Nimajo samozavesti, ki bi jim znala najti partnerja s katerim bi se lahko predano ljubila, nekaj igrajo, blodijo, iščejo "palico" na katero se bodo naslonile in ji pravile kako je močna in v redu. to sm pa že nekje bral naj dodam; ko ženska pomisli,da se bo morala˝stegnit zarad njega, da ga bo dobila´,se poniža v seb, to se pripravi že v mislih, če izbira redko. Ni pa obvezn, odvisno kakšnega svobodnega prepričanja je vir xy Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Mislim, da si tega ne bi smele dovolit, oziroma če sem samokritičen, se vprašam:"Kaj smo tipi že res v totalnem k...u." Sprašuj se zase, jaz nikol nism v totalnem k...u. Sem pa kar pogosto v totalni p...i. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sprašuj se zase, jaz nikol nism v totalnem k...u. Sem pa kar pogosto v totalni p...i. pa )!( sploh zazna tvojo prisotnost 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ti kr teoretizirajjst grem fukat 666 zlomkou...tralala Ti kar daj. Pa na roko se ne pozab vsest. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> pa )!( sploh zazna tvojo prisotnost 666 zlomkou....tralala Zakaj ne bi ......pa saj nisem jamar, kot ti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sprašuj se zase, jaz nikol nism v totalnem k...u. Sem pa kar pogosto v totalni p...i. Ja, ti si pa res od sile. Pa si prepričan, da ne hlini, ko že imaš tako izrojeno samozavest. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Pa sej to valda poštudiraš,če nis čist vase zavervan nobena ni tok prfekt igrauka,da bi to lahko simulirala! Saj pr men ni še nbena,do zdej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Ja mick zgleda ne opazi. On med f.... tripa svoj ego. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Tole zdej je blo pa zabavno prebrat. A ti lahk vržem žensko žogo nazaj? Mi pa tebe čutimo Tista, ki te bo dobila, imam filing, da ji ne bo glih žal Vse najboljše Sončna Ja hvala, no. Sicer pa nimam občutka, da bi ravno grable po meni. Sploh, ko sem tak prijazen. Ja tebi tudi vse najboljše. Pravzaprav enega najboljšega. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja mick zgleda ne opazi. On med f.... tripa svoj ego. Še en, ki si domišlja, da me pozna ............al ima sam izrojeno samozavest ......al pa spet preveč konzumira? Sysyphe......prid k seb....brez Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Sploh si ne domišljam, da te poznam, nimam te samozavesti. Sploh pa se, za razliko od tebe ne hvalim v prazno kot ti. Tudi sicer ne.Mi se je pa prav prijetno ukvarjat s tabo. Ima tak katarzičen, očiščevalen učinek. Zdaj vem. Ko bom imel največjega mačka, ga bom prišel zdravit pod kako tvojo objavo. Sploh pa nisi odgovoril na vprašanje, kar mi tudi da misliti. Pa kaj bi te moril, še na svoja si ne moreš, a ne? Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 Ah, sysyphe S čim sem se hvalil v prazno? In tud če se sem hvalil, od kod torej, če me ne poznaš, veš, da sem se v prazno? Ne vem zakaj bi ti odgovarjal na vprašanje, ki to ni bilo, ampak je bila trditev, ne Če bi te pa kaj v zvezi s tem res zanimalo, bi prebral kaj sem na tej temi pisal do sedaj, kar se tipov tiče, en redkih, ki sploh sem o tem (odkrito) pisal. Ne, ne morem si odgovoriti na vsa svoja vprašanja. Jih imam veliko, me veliko stvari zanima. Se pa trudim. Veseli me, da ti dam misliti. Tak je tud en od namenov foruma, ne? Sam pa se ne mislim ukvarjati s tabo. Sploh, ker te motim, ti nisem všeč, zakaj se bi? In zakaj se bi glede na to ti z mano? Ni škoda časa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Sm mislu, da tole tema Ego, pa je Orgazm! Zgleda da je to pr enih močno povezan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sploh si ne domišljam, da te poznam, nimam te samozavesti. Sploh pa se, za razliko od tebe ne hvalim v prazno kot ti. haha ha*tukaj sem mucek, v resnici pa črni panter* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 MickFull vesela da je moški osebek se pripravljen poglobiti v še zmeraj za nekatere tako tabu temo V glavnem, že pet let igram... ne vem zakaj, če bi bi bila zdaj na začetku zveze bi se definitivno pogovorila o tem,zdej pa po tolikih letih igranja...kaj naj?..."dragi nisem še doživela orgazma s tabo...???" Res je, da me totalno vzburja in vse ostalo in da tud tam doli deluje vse...ko pa pride do dejanskega sexa pa...BLOKADA Mam pa opravka z "vedno rabi potrditev" levčkom,ki bi mu strla srce,pa še kaj drugega,če bi zdej z besedo na dan... ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> MickFull vesela da je moški osebek se pripravljen poglobiti v še zmeraj za nekatere tako tabu temo V glavnem, že pet let igram... ne vem zakaj, če bi bi bila zdaj na začetku zveze bi se definitivno pogovorila o tem,zdej pa po tolikih letih igranja...kaj naj?..."dragi nisem še doživela orgazma s tabo...???" Res je, da me totalno vzburja in vse ostalo in da tud tam doli deluje vse...ko pa pride do dejanskega sexa pa...BLOKADA Mam pa opravka z "vedno rabi potrditev" levčkom,ki bi mu strla srce,pa še kaj drugega,če bi zdej z besedo na dan... ??? ideja x!x mogoče imaš tezave zato ker igraš mamo- skrbiš zanj, njegov ego, ipd... in potem- logika, tvoja domišljija se ne more izraziti v vsej svoji perverz....ti torej ne biti mama, bodi k. če boš manj mamska bo on mogoče bolj za eksperimente,,,,,, in evo ga! seks je hm v bistvu res lahko ventil za določene podzavestne reči, ki se bojijo priti na površje. lahko jih transformiramo in rešimo mogoče celo kak problemček povezan s samozavestjo ipd. mammamia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.