Trubica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mushi.. , jasno , to ti je po moje bistvo.. uf, zdej pa grem še malo delat.. Ob vsem tem razpravljanju bi se "dal še mal.. " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz gledam iz preprostega stališča. Ženska je ženska s telesom in dušo, z možnostjo doživljanja orgazma. Nekako razumem, da nebi mogla do konca priti, če je ob njej kak ogaben pijanec, zapacan, smrdljiv, prešvican, agresiven moški. To se tolerira. Ampak če se ženska odloči, da pač moškemu z nogami pokaže kje je zahod in kje vzhod potem to kaže na eno sproščeno žensko, oziroma za radovedno frigidnico, na pol frigdnico al kaj vem kaj še spada v te kategorije. Da potem še glumi nekaj tam je pod nivojem vsakega humana. Naj bo iskrena, saj če s partnerjem ne more biti iskrena, to kaže na psihološki znak prevarantke. Vprašanje je le kako visoko posameznica te psihološke znake nosi.Lahko naredimo sam izjemo, da nobena ženska, kot noben moški ne more vedno priti do konca. Ampak ste ženske gledano v odstotku daleč višje v tem orgazmičnem zaostanku. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Glej , pri resni zvezi naj x!x tega ne bi bilo.. ampak, kot poslušam, berem.. se to dogaja kar velikim .. dvomim pa, da je toliko žensk frigidnih.. Nekdo se pač ne potrudi.. dovolj..Komur se to dogaja, se naj raje pogogvori s partnerjem in mu pove kaj mu pase in kaj ne.. Naj ga z besedami usmerja tja, kjer mu je vsec da se ga dotika.., itd., ne pa da igra orgazme! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Andres je pa prav jezen, se vec, besen! Prav frzmaga se mu! In sploh tipi po mojem pomislijo: 'iz usmiljenja' :xx!: :OO!: ... kot bi jih polil z edeno vodo, po mojem... Mushi, v bistvu se strinjam (iscem v mislih kako izjemo, kako odstopanje, a ne najdem nic takega - zaenkrat). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ja zelo enostavno izgleda če je vse O.K., pa se razmišlja teoretično . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Komur se to dogaja, se naj raje pogogvori s partnerjem in mu pove kaj mu pase in kaj ne.. Naj ga z besedami usmerja tja, kjer mu je vsec da se ga dotika.., itd., ne pa da igra orgazme! Dol, dol, levo, levo... ma neee.. malo bolj gor...desno, tam ja..ma ne tam.. ma fak of... kje je tisti "škratek"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 pri meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Komur se to dogaja, se naj raje pogogvori s partnerjem in mu pove kaj mu pase in kaj ne.. Naj ga z besedami usmerja tja, kjer mu je vsec da se ga dotika.., itd., ne pa da igra orgazme! Dol, dol, levo, levo... ma neee.. malo bolj gor...desno, tam ja..ma ne tam.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Andres je pa prav jezen, se vec, besen! Prav frzmaga se mu! In sploh tipi po mojem pomislijo: 'iz usmiljenja' :xx!: :OO!: ... kot bi jih polil z edeno vodo, po mojem... Mushi, v bistvu se strinjam (iscem v mislih kako izjemo, kako odstopanje, a ne najdem nic takega - zaenkrat).Ja, nekako tako. Ženske kao veljajo za neka nežna bitja, v postelji pa taka hinvaščina. Usmiljenja naj nebi bilo, iskrenost je boljša. Samo je problem, da pri takšni iskrenosti bi morala marsikatera priznat da je frigidna. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Samo je problem, da pri takšni iskrenosti bi morala marsikatera priznat da je frigidna. AndresNe boš verjel, ampak obstaja tudi drugačna možnost, preverjeno, doživeto . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 He-he.......se vidi, da se nekateri mal premalo pogovarjate tudi o intimnostih.......če se ti pa ne da pogovarjati.....pa ne pričakuj. In tudi fantki smo bili neizkušeni, prestrašeni, boječi, nerodni, negotovi itd., ne jaz se blazno rada POGOVARJAM o intimnostih to ful obvladam . še posebej o prestrašenosti, neizkušenosti, nerodnosti, boječnosti....,,,, potem pa, ko se napogovarjam ...pride tisto drugo, če seveda pride to pač po novem... ker sem imela ene par slabih izkušenj, pravzaprav ne slabih, ampak...hmmm... nezadovoljivih, pravzaprav "zanimivih" - ampak ni bilo tisto, kar jaz hočem.ker resnično iskren si lahko s tistim ki ga dobro poznaš . vsaj pri meni je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 hm, ker si nekdo ne vzame časa zame, sem torej jaz frigidna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Andres - zamenjujes - 'se je ze zgodilo' z '(nenehno) to prakticiram'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 hm, ker si nekdo ne vzame časa zame, sem torej jaz frigidna Ponavadi tole o vzeti čas si zame lajajo tiste, ki se direkt na hrbet stresejo.Jaz sem včasih hodil med malico seksat. Sem rekel šefu, da grem na sex in tako je bilo. Ni problema. Pridem nazaj, pol firme je vedelo, kje je Andres bil in sodelavci bi se kar v vrsto postavili. Potem sem se je pa naveličal, prišla je druga, in enkrat med malico, oziroma ne, ven sem šel med šihtom in potem še malico vključil v tisti čas. No in potem enkrat pridem k eni drugi, lepa, dobra, uslužna. Pridem z njo v posteljo. Ja, mokra je bila kot Niagara, v to ni treba dvomit, ampak igranje serijskih orgazmov večino časa, mi je pobralo ves apetit po vsem mokrem v tisti hiši. Kaj čem zdaj. Eno leto in pol ne hodim več med malico seksat in tudi eno leto in pol nisem srečal kake ki bi igrala, oziroma če ni mogla pač ni mogla pa basta. Bo drugič nadoknadila. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ... ne vzame časa zame...No, tole - ne blefirajte tipi, da se vam vedno da ukvarjat! Vcasih tipom preprosto pase en hitri sex, brez totalnih predpriprav ( )... Strasten, hitri sex. Zenske pa smo navadno naravnane malo drugace in navadno oz. veckrat rabimo vec cajta...Res se pa lahko vzburis ze s pogledi in z vsem in potem se zgodi in tedaj ni blefiranja.... Moskim gre v bistvu na zivce ta 'cas vmes', ko vejo, da 'naj nekaj bi'... Mene pa motijo ravno tipi 'z nauceno in nastudirano tehniko', tocno tedaj se dotakne prsi, tocno tedaj te tam nekaj zagrabi, aha, potem se pomika dol, po moznosti z jezikom, tako je videl v knjigi ali tako 'se dela'... Ce sexas vso noc, se orgazmi kar prepletajo, eni so intenzivnejsi, drugi manj. Tipu pac pride najveckrat tako, da pac... hm... da pac... no, pac, saj vemo, kako je, ko tipu pride... Pri zenski pa se to dogaja drugace... Vcasih je tak 'orgazemcek', ki se zgodi, vcasih pa je trajajoc in trajajoc. Kdo meri orgazem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Marsa! Ja, včasih če je napetost je res lepše, bolj prilagodljivo za nas na hitro pa fertik.Samo če žensko poznaš, oziroma če jo ceniš bolj kot tiste za one night stand, potem se zagotovo vsi potrudimo. Tam v zgornjem postu si napisala, da zamenjujem. Ne razumem tistega. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 hm, ker si nekdo ne vzame časa zame, sem torej jaz frigidna Ponavadi tole o vzeti čas si zame lajajo tiste, ki se direkt na hrbet stresejo.Jaz sem včasih hodil med malico seksat. Sem rekel šefu, da grem na sex in tako je bilo. Ni problema. Pridem nazaj, pol firme je vedelo, kje je Andres bil in sodelavci bi se kar v vrsto postavili. Potem sem se je pa naveličal, prišla je druga, in enkrat med malico, oziroma ne, ven sem šel med šihtom in potem še malico vključil v tisti čas. No in potem enkrat pridem k eni drugi, lepa, dobra, uslužna. Pridem z njo v posteljo. Ja, mokra je bila kot Niagara, v to ni treba dvomit, ampak igranje serijskih orgazmov večino časa, mi je pobralo ves apetit po vsem mokrem v tisti hiši. Kaj čem zdaj. Eno leto in pol ne hodim več med malico seksat in tudi eno leto in pol nisem srečal kake ki bi igrala, oziroma če ni mogla pač ni mogla pa basta. Bo drugič nadoknadila. Andres kt prvo, sem samo glasno razmišljala, vedela sem da se boš vtaknil v tole , kot drugo... ne vem, če se ravno samo na hrbet spravim, joj, mislim, da bi lahko v kakšni temi marsikatero erotično zgodbico napisala... po drugi strani pa, pa kaj potem če bi se samo na hrbet vlegla, kdo mi to brani. tko kot vam paše hitri sex, tko tud nam dekletom včasih paše hitri sex, včasih pa ne... pismo mogoče se pa preveč s partnerjem ukvarjam, da on ni vedno sposoben potem še zame poskrbet... ne ne, samo glasno razmišljam ma ne,vedno kadar berem tele teme se spomnim na prizorček, kjer sem lisice uporabila, hehe... sam ne bom napisala erotične zgodbice, ker to je samo moje in njegovo aja pa še to... škoda ker določeni fantje ne pustijo ega zunaj spalnice, al avta al pa prostora, kjer se ljubljenje dogaja in škoda, ker ni ljubljenje vedno ljubljenje, temveč včasih tudi izpraznitev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 No, tole - ne blefirajte tipi, da se vam vedno da ukvarjat! Vcasih tipom preprosto pase en hitri sex, brez totalnih predpriprav ( )... Strasten, hitri sex. Zenske pa smo navadno naravnane malo drugace in navadno oz. veckrat rabimo vec cajta...Res se pa lahko vzburis ze s pogledi in z vsem in potem se zgodi in tedaj ni blefiranja....Kteri smo to blefirali? In strasten hiter seks zna zapasat tudi bejbam In kaj je to vzeti si čas? Meni je vzeti si čas....npr. ko se spraviva skupaj preživeti lep dan......pa greva npr. v kino, na večerjo, čvekava, se smejeva, draživa, pogovarjava........in potem ljubiva......si pripraviva fajn mjuzo, pa kak drink, v dnevno zmečeva na tla vse žive odeje, ki jih najdeva.......da ne bo odrgnin ......in potem si vzameva čas tudi za crkljanje. Res je tudi zlo ok, da moški zadržuje orgazem, ker s tem zadržuje tudi slo........in ker mu potem bl pride O tistem kar je, men se zdi Kasandra pisala, pa si morm knjigo sposodit. Nekaj tazga približno je zame "vzeti si čas". Kar pa seveda ni možno vedno.......kljub temu pa si nikoli ne praznim le jajčk......ali šibava oba ali pa nobeden.....pol pač včasih šiba roka. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Andres - ker pravis 'blefirate' - me pa smo recimo rekle (oz. sploh ne), da se nam je to 'ze zgodilo'.Kot da je to tako, da to kar recimo prakticiramo...Poznamo tako izkusnjo, saj je Astra dobro povedala, nanizala par 'razlogov'...Ali, kot pravi Mick, malo se je 'pomagalo' vzdusju, recimo. Ne vem, ce sem pustila, ampak po mojem sem zbrisala, namrec sem ze napisala - jaz sem zelo malokrat tole prakticirala, ker sem bila obratna - zelo skorpijonska in prej kot ugodila, sem tipa polila z mrzlo vodo, se pravi namesto da bi tam stokala, sem morda hladno rekla - a si ze? - ali kaj takega... Ponavadi sem pa itak prej... 'usla'...Ker lupckanje je bilo zame nekaj drugega kot pa prepletenost spolnih organov, recimo, tako da ce mi ni pasalo, navadno itak nisem 'sla do konca' :o|o: (kaksni butasti izrazi!). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ... In strasten hiter seks zna zapasat tudi bejbam ...To jaz ze vem, samo manjkrat rabi tip toliko predpriprav in vsega kot bejba.... Zato pravim - 'vzeti cas zanjo', po mojem stevilni tipi dobijo mravljince ob tem, ker kaze tudi na nemoc in pasivnost zensk - on mora kao nekaj poskrbeti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Marsa. Ja se dogaja in tudi blefira se, oboje pač. Grem zdaj brez blefiranja, namreč zgodila se mi je potreba po. Po hmmm pomivanju šip. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Zato pravim - 'vzeti cas zanjo', po mojem stevilni tipi dobijo mravljince ob tem, ker kaze tudi na nemoc in pasivnost zensk - on mora kao nekaj poskrbeti... meni je to fuuul všeč podzavesten občutek da "skrbi" zame . to je recimo moj "duševni" fetiš seveda pa v resnici tega ne bi nikoli dovolila... ker potem preide v odvisnost :xx!: ampak v "ljubezni" sem pa le rada malo majhna, pa otročja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ja, nekako tako. Ženske kao veljajo za neka nežna bitja, v postelji pa taka hinvaščina. Usmiljenja naj nebi bilo, iskrenost je boljša. Samo je problem, da pri takšni iskrenosti bi morala marsikatera priznat da je frigidna. AndresMa, sem bral, da bolj je frigidna , lažje ji je, kajti po deset orgazmov v eni rundi ji je tudi težko prenest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 In o kakšnem orgazmu je govora? Klitorisnem ali vaginalnem??? :D A se moški zavedate razlike in moči doživljanja pri teh dveh orazmih?Ali...se kdaj potrudite prav za žensko...za orgazem...? O frigidnosti pa imam svoje mnenje. Čeprav z zelo slabimi izkušnjami v spolnosti sem daleč vstran od frigidne babe. Da se me zapaliti. Celo, če sem rahlo... ... Nekaj v stilu kot pri moškem...v začetku..."samo pogledam sem jo, in že mi je stal!", potem čez čas se je bilo potrebno že malo potruditi, da si lepše izgledal, in da mu je samo stal, potem je bil potreben dotik, ptoem rajcanje...potem pa nas bo kmalu že čakalo...redno garanje, da ga bomo spravili pokonci (mislim pri domačem! ). Enako mislim da smo naravnane ženske... dokler smo zaljubljene...smo dosti bolj dojemljive tudi za doživljanje orgazma, potem...pa se je treba zato (oba!) tudi potruditi, včasih tudi...garat i, lepo po xpolzxi, da si ves Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ženske je čist fajn "mazit"........ Ja, to ze... Samo ce vsakic ko si zazeli zgolj malo sexa, mora prizgati svece, it se obrit, skopat, cakat bejbo, da gre v kopalnico, se nadisavi, vse zivo, potem malo ono tretje... nekaterim pade ze dol vse... Ukvarjat z - pa zame ni samo mazit, komu pa ne pase, ce se na tak nacin ljubeca oseba ukvarja z njim...Mislila sem 'energetsko' - zdaj nekaj, "ne vzames casa zame"... po mojem kateri tipi recejo samo - bejzmo...Sex med dvema je nekaj prepletajocega... me spominja celo na kaksno mojo 'stranko' z linije - ces - "ona bi samo rada..." :o|o: In taki sem jaz po dolocenem casu pogovora (oz. poslusanja) samo rekla - gospa, ampak - "on bi pa samo rad" ..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.