Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>po korakih, odločiš se enkrat zdaj si bom pa dovolila veter v laseh, svezino, smeh, kikse, traparije.... in potem počasi začneš presenečati (sama sebe x!x ), drzneš si več....igraš se z njim...on s teboj (lev x:px) ti si njegova mucka, mačka, tigrica, levinja, kraljica...... x:Dx  x:Dx  x:Dx

:palec: x:Xx xflirtx

<{POST_SNAPBACK}>

Hm, pa sam eno vprašanjce, če smem.........a si sploh kdaj doživljala orgazme? Ali pa je to sam s sedanjim partnerjem tako?

Pri odnosu je tako...sama-druga zgodba x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Opa, Sizif... :eek:

lahko pa preprosto molčiš...in se sama razvijaš dalje...saj navsezadnje...ga ni moškega na svetu...ki bi ti lahko podaril orgazem..vse je v tvoji glavi...in sama si odgovorna zanj...in najslabše, kar lahko doživiš je, da začne nekdo to od tebe pričakovati...in te potem opazuje, ocenjuje...in čaka... :xx!:

preberi si knjigo rad imam seks...opisana je tehnika most...ki ti lahko precej pomaga...pa tudi drugače precej dobra knjiga...

In ne delaj iz tega problema...saj ti je lepo tudi tako...bo že prišlo...ko bo čas za to...

Astra

:palec: hvala,počasi se daleč pride.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Opa, Sizif... :eek:

večkrat sem že prebirala tvoje komentarje...nekateri všečni, drugič sem se prizanesljivo nasmehnila...saj veš, s tisto samozavestjo ženske, ki ji je že zoprno, če jo kdo spomni na EMŠO...po drugi strani pa je hvaležna lajfu...da ji je dal toliko priložnosti...

in tokrat sem PRVIČ v tej temi zasledila nekaj...kar je vsaj malo podobno tistemu...kar sem hotela že zdavnaj zavpiti...

neverjetno, kako moški znajo deliti nasvete, kako neverjetno pametni in prepričani znate biti...kako in kaj je...in kako mora biti...

Ko bo moški natanko vedel...kako čuti ženska...svet ne bo več tak, kot je bil do sedaj...

na žalost nisem toliko odprta, da bi po netu opisovala nianse in nianse doživljanja...vsekakor pa hvala za pravico do tega...da čutimo in doživljamo tako, kot to pač počnemo...

Urši, po moje nima smisla enemu levu stvari pojasniti popolnoma iskreno...ker tega preprosto neb razumel...in tudi če boš naenkrat "nehala" doživljati...se lahko poraja tisoč vprašanj...moški ego včasih nima meja... xrolleyesx ...mogoče lahko poskusiš z nevednostjo.. :inocent: ...recimo...da se ti zdi čudno...privleči domov kakšno specialno buklo...in začni začuedno brati...kako naj bi zgledal v resnici orgauem...začni se počutiti nesigurno...začni se spraševati...če je to, kar doživljaš...res pravi orgazem...itd...

lahko pa preprosto molčiš...in se sama razvijaš dalje...saj navsezadnje...ga ni moškega na svetu...ki bi ti lahko podaril orgazem..vse je v tvoji glavi...in sama si odgovorna zanj...in najslabše, kar lahko doživiš je, da začne nekdo to od tebe pričakovati...in te potem opazuje, ocenjuje...in čaka... :xx!:

preberi si knjigo rad imam seks...opisana je tehnika most...ki ti lahko precej pomaga...pa tudi drugače precej dobra knjiga...

In ne delaj iz tega problema...saj ti je lepo tudi tako...bo že prišlo...ko bo čas za to...

Astra

Poglej, klanjam se pred vašimi čustvi.

Nisem hotel biti pameten glede ženskih orgazmov, ker, pa če bom živel še tisoč let, o njih ne bom imel pojma.

Mi pa gre resno na živce, če nekdo odpre to temo, ki je zame resna, nato pa začne nekaj bluzit brezveze. Konkretno, čez mojo izjavo, tam ko sem samokritičen do moškega spola. Se je pač počutil ogroženega, ali pa je mislil da ve dovolj o ženskih orgazmih.

Gre mi na živce če je velik gospod užaljen. če mu poveš svoje nazaj, in ti vrne z "odjebi". Saj ne da ne bi bil tega vajen, si pa lahko pustim, da sem prizadet.

Pa še to. Hinavsko do vseh žensk, ki skušate biti iskrene na tem forumu, se mi zdi, da vas to sprašuje nekdo, ki ne pozna v življenju drugega kot zabavo, in v to uvršča tudi seks.

In če sem se zaradi koga tak kregal z "velikim izkušenim gospodom", sem se zaradi vašega dostojanstva.

Na to pa sem občutljiv, pa če gre zaradi mene vse skupaj v... , ne vem kam.

Let the sunshine in

Očitno boš moral še enkrt prebrati...ker sem te tako silovito pohvalila, da je še men bilo neprijetno... x;)x

ravno zato..ker si prvi...ki se ni delal zelo pametnega... :palec:

kaj in kako imaš ti relacije z drugimi...ni moja stvar...razen če rabi kdo advokata...v kar pa dvomim...

Astra

Per aspera ad astra

Ce sem dobro razumela, tu se pogovarjate o zenskem orgazmu in zakaj se nekatere zenske pretvarjajo da so ga imele, ce ga niso. Tjah...ljudje so razlicni. x:)x

Pri meni je pa tak da vedno dragom povem kaj mi je vsec in pricakujem da se bo mocno trudil da me zadovolji, kot to tudi jaz delam njemu in ga spodbujam da mi vedno pove kaj je njemu vsec. Na taj nacin se ljudje bolj usklade, namrec - ce so do kraja odprti, brez laznega morala in hinavskih neumnosti.

Pa za orgazem ni nujen moski, sploh ne in ni nujno da je orgazem seksualna zadeva - vcasih je to tud duhovni navdih in radost do zivljenja na eni bolj subtilni ravni. Nigdar se ne sprenevedam, zivljenje je prekratko. Ampak je tud nekako tuzno svesti ljubezen izmed moskega in zenske samo na to '' ali si, ali nisi dozivel orgazem '' - saj je cel kup stvari poleg tega - obcutki, objemanje, sprehajanje v dvoje, spanje v isti postelji, zaupanje, pogovori vsakega dneva, in ce to vse stima, potem bo tudi orgazem reden pojav. xDDx

Ljudje se vcasih vedejo kot tujci eden do drugega, nima komunikacije in spontanosti med njimi, potlej so zacudeni ko se odnos nenadano pokvari. Saj je za mene odnos z ljubljeno osebo nenehno ljubljenje na mentalni, cuvstveni, duhovni in fizicni ravni, potrebno je odrzati goreco intenzivnost, taj oganj ljubezni in treba biti cim bolj odprt do sebe in partnerja, ker edino na taj nacin clovek sebe nenehno regenerira od znotraj in se njegova energija giblje kot blistava Kundalini - v casu in prostoru. xDDx

Dolgocasje in rutinu treba zavestno transformirati, nic ne pada z neba, ni orgazmi, ni ekstaze, temvec je vse to rezultat potrpezljivega, pa tud ljubecega dela na sebi, partnerju in medsebojnom odnosu. Saj je sex tudi umetnost zivljenja in to energijo treba ceniti, kot nekaksen rajski vrt lepote. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Ce sem dobro razumela, tu se pogovarjate o zenskem orgazmu in zakaj se nekatere zenske pretvarjajo da so ga imele, ce ga niso. Tjah...ljudje so razlicni.  x:)x

Pri meni je pa tak da vedno dragom povem kaj mi je vsec in pricakujem da se bo mocno trudil da me zadovolji, kot to tudi jaz delam njemu in ga spodbujam da mi vedno pove kaj je njemu vsec. Na taj nacin se ljudje bolj usklade, namrec - ce so do kraja odprti, brez laznega morala in hinavskih neumnosti.

Pa za orgazem ni nujen moski, sploh ne in ni nujno da je orgazem seksualna zadeva - vcasih je to tud duhovni navdih in radost do zivljenja na eni bolj subtilni ravni. Nigdar se ne sprenevedam, zivljenje je prekratko. Ampak je tud nekako tuzno svesti ljubezen izmed moskega in zenske samo na to '' ali si, ali nisi dozivel orgazem '' - saj je cel kup stvari poleg tega - obcutki, objemanje, sprehajanje v dvoje, spanje v isti postelji, zaupanje, pogovori vsakega dneva, in ce to vse stima, potem bo tudi orgazem reden pojav. xDDx

Ljudje se vcasih vedejo kot tujci eden do drugega, nima komunikacije in spontanosti med njimi, potlej so zacudeni ko se odnos nenadano pokvari. Saj je za mene odnos z ljubljeno osebo nenehno ljubljenje na mentalni, cuvstveni, duhovni in fizicni ravni, potrebno je odrzati goreco intenzivnost, taj oganj ljubezni in treba biti cim bolj odprt do sebe in partnerja, ker edino na taj nacin clovek sebe nenehno regenerira od znotraj in se njegova energija giblje kot blistava Kundalini - v casu in prostoru.  xDDx 

Dolgocasje in rutinu treba zavestno transformirati, nic ne pada z neba, ni orgazmi, ni ekstaze, temvec je vse to rezultat potrpezljivega, pa tud ljubecega dela na sebi, partnerju in medsebojnom odnosu. Saj je sex tudi umetnost zivljenja in to energijo treba ceniti, kot nekaksen rajski vrt lepote.  xDDx

Zelo lepo......zanimivo razmišljaš! :palec: x:Ix

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Všeč mi je Stardragonin ta dolgi post :palec: , kar se tistega mickenga posta tiče pa, ne vem če sem glih ekspert, tu in tam pa se že sodeloval pr kakem doživetem in tudi nedoživetem orgazmu, nekaj mauga izkušenj torej le imam. x:o)x

Odgovarjat borcu za žensko dostojanstvo (ki bi naj bilo ogroženo zaradi mene xrolleyesx ) , ki najprej udar po men, dobi nazaj, pol pa se joče nad mojo nevljudnostjo, pa bi bilo Sizifovo delo. :vragec: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>

Nisem hotel biti pameten glede ženskih orgazmov, ker, pa če bom živel še tisoč let, o njih ne bom imel pojma.

fajn so. eno bolj, drugi manj.

no, da se vrnem k temi...zakaj bi kdo to igral...obstaja najbrz veliko razlicnih razlogov.

osebno se mi ne da s tem zgubljat casa, se raje posvetim tistemu, kar dozivljam, kot tistemu, cesar ne.

razen, ce bi mene ali soudelezenca akcije to totalno rajcalo in bilo samo sebi nov namen...to je pa ze druga zgodba x;)x

(sploh pa ne vem, kaj tipi o tem mislijo, mogoce jim ful pomeni, da zenske dozivijo orgazem.

meni ne. mi vec (in vse) pomeni, da se imas dobro in rad in uzivas in se ljubis ali pac samo das dol ali karkoli ti pase...orgazem je stranski produkt, ne cilj ali indikator uzitka). sicer zelo prijeten in vsecen stranski produkt, ampak zato nic manj stranski. :vtz:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

In jaz sem (bil x?x :o|o: ) prepričan, da večina žensk razmišlja podobno k tinka :palec: .....le zato sem napisal, da ga men ne glumijo in ne rabijo glumit. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...