cofi 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Včeraj mi je ena zaigrala orgazem, pa se danes ne morem spomniti melodije..........!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 ...sm dans dobu knjigo "Orgazem brez meja"......Mantak in Maneewan Chia ter Douglas in Rachel Abrams Hih, enmu poglavju je naslov "Kako lahko moški doživljajo zaporedne orgazme brez da bi izgubili erekcijo" .....hehehe, kul, za ženske že vem kako , mal obnovit znanje pa ne bo škodlo Ma, bemu, sm mal prelistal, zna bit zanimiva knjigca, hm.......mi je že s kakšnim razlogom prišla na pot..... Kul.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 machkarezhalka verjetno ne shpila orgazma....samov pravi pozi mora bit....recimov oni, ki je najpogostejsha na ANIMALPLANET 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ...sm dans dobu knjigo "Orgazem brez meja"......Mantak in Maneewan Chia ter Douglas in Rachel Abrams Hih, enmu poglavju je naslov "Kako lahko moški doživljajo zaporedne orgazme brez da bi izgubili erekcijo" .....hehehe, kul, za ženske že vem kako , mal obnovit znanje pa ne bo škodlo Ma, bemu, sm mal prelistal, zna bit zanimiva knjigca, hm.......mi je že s kakšnim razlogom prišla na pot..... Kul.... ....z razlogom ja......pa ne sam to, še pomlajat se boš začel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če sem kdaj odglumila ...ja, sem..pa ne 1x... Razlog Moški.. Včasih je pač bilo tako, da ženski orgazem ni bila ravno stvar o kateri bi moški pretirano razmišljali...potem pa se je situacija obrnila v drugo skrajnost.. Ja bolje da se lotiva te teme ,to nama se lahko uzitke prinese Moje mnenje ,je da zenska nebi smela odglumiti orgazem pac pa se morata oba partnerja potruditi ,da uzivata.Ko sex temelji na predanosti ,potem ni potrebno biti"GLUMAC" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2005 Tip sreča svojo bivšo. Veš včeraj sem bil z drugo, še vedno pa sem mislil nate.Zakaj? Me pogrešaš?Ne. Ampak pomaga, da mi prehitro ne pride. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tip sreča svojo bivšo. Veš včeraj sem bil z drugo, še vedno pa sem mislil nate.Zakaj? Me pogrešaš?Ne. Ampak pomaga, da mi prehitro ne pride. Ta je dobra !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 FUL DOBRA!!!!! HA HA HA HAHA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tip sreča svojo bivšo. Veš včeraj sem bil z drugo, še vedno pa sem mislil nate.Zakaj? Me pogrešaš?Ne. Ampak pomaga, da mi prehitro ne pride. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 1. ZAIGRANI ORGAZEM Po najnovejših statističnih raziskavah še vedno več kot polovica žensk zaigra orgazem. Zakaj? Še same ne vedo prav dobro. Najbolj pomembna stvar, ki jo je treba vedeti pri ženskem orgazmu, je ta: če ženska sredi orgazma kriči ali glasneje in globlje vzdihuje, potem se pretvarja, da doživlja orgazem. Kajti med doživljanjem orgazma kvečjemu izdihuje, vendar brez glasov, saj za spuščanje glasov nima niti energije niti želje, ker je osredotočena na vaginalno-spolovilni del, kjer se preliva tisoč in en užitek. Ženski orgazem ni invazija endorfinov in izlivne tekočine. Je preprosta eksplozija ritmičnega in krčevitega gibanja. Dihanje postane ritmično, mišice na telesu se krčijo. Ženska zbere vso zadnjo energijo, da se znori do konca, medtem pa se topel mravljinčast občutek razlega vse od glave in ramen do prsi in trebuha, vagine in stopal. Ob zaključku spolnega akta kvečjemu skorajda omedli ali pa pritajeno ječi ali vzdihuje, vendar nikoli ne kriči. 2. UMETNE PRSI Povečanje prsi je estetski kirurški poseg, ki pušča vidne posledice. In sicer brazgotinice pod pazduho, okoli bradavičke oz. areole in na obrobju podpazduhe. Če se pred vami še ni slekla, jo preprosto objemite – če se pri objemu prsi nenavadno ne stisnejo, obstaja večja verjetnost, da so umetne. Takrat občutite kapsule. Tudi če prsi med spolnim aktom ne skačejo gor in dol, ampak se zgolj minimalno premikajo, potem so zagotovo umetne. Spomnite se deklet iz Obalne straže (Pamela Anderson, Carmen Electra) in prizora, ko v rdečih enodelnih kopalkah tečejo iz vode. Zatem si pričarajte svojo mamo, kako teče iz vode in kako prsi skačejo, ali iskreno rečeno, opletajo levo in desno kakor zvonovi. Pa še nekaj. Če prsi sumljivo stojijo pokonci, ko se ženska uleže na hrbet, potem ima umetno oprsje. Naravne prsi namreč dobesedno zlezejo na predel podpazduhe. avtorica članka: Katja Fašinkvir: http://www.lepotainstil.net/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ga še nisem in ga ne mislim...kaj klinc, če ti ne pride, ti pač ne...se zgodi...lahko maš blokado v glavi al se pa on nepotrud zadost...zato se je pa treba pogovort in razložit, kaj se dogaja in zakaj ni uspeha, sam sranje je, ker je velik tipom težko o tem govort al pa če mu med sexom rečeš, da nej bo bl nežn, surlo zvleče (to se mi je že zgodil, tko da...tišina! ) Ok...that's just my humble opinion....whatever Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ga še nisem in ga ne mislim...kaj klinc, če ti ne pride, ti pač ne...se zgodi...lahko maš blokado v glavi al se pa on nepotrud zadost...zato se je pa treba pogovort in razložit, kaj se dogaja in zakaj ni uspeha, sam sranje je, ker je velik tipom težko o tem govort al pa če mu med sexom rečeš, da nej bo bl nežn, surlo zvleče (to se mi je že zgodil, tko da...tišina! ) Ok...that's just my humble opinion....whatever Počakaj še malo, ker orgazem je fizikalno sprostitev in prenos inducirane električne energije iz generatorja v akumulator Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja ja, kwa se zdej izmotavas... ---------Ga še nisem in ga ne mislim...kaj klinc, če ti ne pride, ti pač ne...se zgodi...lahko maš blokado v glavi al se pa on nepotrud zadost...zato se je pa treba pogovort in razložit, kaj se dogaja in zakaj ni uspeha, sam sranje je, ker je velik tipom težko o tem govort al pa če mu med sexom rečeš, da nej bo bl nežn, surlo zvleče (to se mi je že zgodil, tko da...tišina! ) Ok...that's just my humble opinion....whatever Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 to pomeni, ce prevedemo: da, ce je uzivas sstanetovo sol, si lahk 24 ura na dan v orgazmicnem stanju!! ----------------Počakaj še malo, ker orgazem je fizikalno sprostitev in prenos inducirane električne energije iz generatorja v akumulator Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 mah brez veze ... po mojem samo da ugajajo moskemu, kao kk je on dober, da jo lahko zadovolji, da slucajno ne bo kompleksov ali pa zenska ki ne more orgazmirat pa je zaradi tega zakompleksana oz. misli da je kaj narobe z njo.Zakaj sploh biti osredotocen na orgazem? To si ful obremenjen, skoz cakas al ti bo prslo al ne ... grozno! Uzivaj v seksu! Aja, jst bi raj temo odprla, kk nardit da ti ne pride hitr? no ja Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...zato se je pa treba pogovort in razlozˇit, kaj se dogaja in zakaj ni uspeha, sam sranje je, ker je velik tipom tezˇko o tem govort al pa cˇe mu med sexom recˇesˇ, da nej bo bl nezˇn, surlo zvlecˇe (to se mi je zˇe zgodil, tko da...tisˇina! ) OK, ce bi men kaka prbila kj tazga med sexom, bi zadeva oplahnla v tistem momentu. Pac lde smo razlicni. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to pomeni, ce prevedemo: da, ce je uzivas sstanetovo sol, si lahk 24 ura na dan v orgazmicnem stanju!! ----------------Free, na na dan, normativ je 24 ur na mesec Ga dosegaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kul!! dobra ideja! sicer pa imamo ene 3 teme o tantri.. -------------mah brez veze ... po mojem samo da ugajajo moskemu, kao kk je on dober, da jo lahko zadovolji, da slucajno ne bo kompleksov ali pa zenska ki ne more orgazmirat pa je zaradi tega zakompleksana oz. misli da je kaj narobe z njo.Zakaj sploh biti osredotocen na orgazem? To si ful obremenjen, skoz cakas al ti bo prslo al ne ... grozno! Uzivaj v seksu! Aja, jst bi raj temo odprla, kk nardit da ti ne pride hitr? no ja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 js vm vsem dvigujem povprečje mi lohk hvala rečete Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 KUL! dejstvo je, de ce oseba ni zdrava, so verjetno lahko problemi tudi v spolnosti ane. a jst? ma ni sans!! manj orgazmov bols se mam!!! dokler naum tantre obvladu tolk da bo itak useen a mi pride al pa ne. -----------Free, na na dan, normativ je 24 ur na mesec Ga dosegaš Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK, ce bi men kaka prbila kj tazga med sexom, bi zadeva oplahnla v tistem momentu. Pac lde smo razlicni. Pol bi se pa prov rada dobila kdaj s tabo in te grizla po glavci...me prov zanima, kok hitr bi mi reku, da nej neham! Sori, samo nekateri tipi še vedno ne dojamejo, da ščegetavček ni en gumb na radiu....NEŽNO Z NJIM!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>KUL! dejstvo je, de ce oseba ni zdrava, so verjetno lahko problemi tudi v spolnosti ane.Če moški ne zna, je isti drek, ane Todika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol bi se pa prov rada dobila kdaj s tabo in te grizla po glavci...me prov zanima, kok hitr bi mi reku, da nej neham! Sori, samo nekateri tipi še vedno ne dojamejo, da ščegetavček ni en gumb na radiu....NEŽNO Z NJIM!!!!!!!!!V katero skupino pa sodim jaz? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.