Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D grizla po glavci? haha :D uh sam to pa paše včasih, tolk da kšn zobček zatipaš, vsekakor nič več kt to ampak ... tolk pa že ... :D hehe uh hot ja ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

:OO!: hihihi :D ajd pr mojih letih :D pa bolje rečeno pr letih mojih ljubimk... se to še ne dogaja :D hihihi
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Me čist boli kurac, če ženska hlini orgazm. :vragec: Jst ko se lotim stvar naredim do konca, tolk da men paše. Ona pa zarad mene lahko cvili, al pa jo premetuje. Lahko je pa tud čist tih in zraven, ko ima čas lahko štrika pulover, če jo ne mot. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>a s gledu un film k ga u eni gostilni zaigra x:Dx  x:Dx ene so majstrce brez skrbi x:Dx

To pa res verjamem. Imam kolegico, ki to tako obvlada, da je kar hudo. Kadar se ji ne da seksat s svojim tipom, ki je škorpijon (6 kratni, in se seveda s tem dokazuje), lepo dva do trikratv zaigra orgazem, da je on hepi. Sicer ni frigidna, daleč od tega, ampak tip dostikrat forsira zadevo tja do ene ure in potem drži mulo ker je ona kao "samoi dvakrat končala" xrolleyesx xrolleyesx . Da je vse o.k., in mir v hiši, pa dostikrat malce zaigra. Seveda ni treba omenit, kaj je astrološko: DVOJČICA, jasno, z Venero in Marsom v dvojčkih. Zaigra pa tako prepričljivo, da se pri tem lahko zjoka. Kaj nebo tip verjel....

xrolleyesx :o|o: :o|o:

Swašta, ne?

jaz sem proti temu in mi je bedasto, če ženska ne doživi orgazma pri vsakem seksu in to vsaj dva, je gotovo zveza zgrešena in ni tiste prave privlačnosti...Boljše zaključit.

<{POST_SNAPBACK}>

jaz sem proti temu in mi je bedasto, če ženska ne doživi orgazma pri vsakem seksu in to vsaj dva, je gotovo zveza zgrešena in ni tiste prave privlačnosti...Boljše zaključit.

ma s tem se pa res ne strinjam, ravno zarad take miselnosti, da morjo vsaj dva, ženske hlinjo

nč ni mus......seks je lohk čist lušn tud brez, če pač tko nanese x:Ix

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...