Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V katero skupino pa sodim jaz? A si radiomehanik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če moški ne zna, je isti drek, ane Todika točn tko večina misli da mamo bejbe skledo arašidov med nogah, glih tk grabjo tm dol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V katero skupino pa sodim jaz? A te morm spet hvalt? V super skupino... Tebe ne bom grizla po glavci...te bom kje drgje raj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A te morm spet hvalt? V super skupino... Tebe ne bom grizla po glavci...te bom kje drgje raj! Ne rabiš, he he, dobra roba se sama hvali Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne rabiš, he he, dobra roba se sama hvali Bebo! Skromnež ta pravi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bebo! Skromnež ta pravi! hvala Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 grizla po glavci? haha uh sam to pa paše včasih, tolk da kšn zobček zatipaš, vsekakor nič več kt to ampak ... tolk pa že ... hehe uh hot ja ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 ...men bl jeziček pa ustnice k zobek pašeta.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>točn tko večina misli da mamo bejbe skledo arašidov med nogah, glih tk grabjo tm dol Baš arašidov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...men bl jeziček pa ustnice k zobek pašeta.... hja težko prideš do zobkov brez ustnic pa jezička hihihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 protezo vn pa je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 :OO!: hihihi ajd pr mojih letih pa bolje rečeno pr letih mojih ljubimk... se to še ne dogaja hihihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 hja nkol ne veš ka te doleti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala Ni za kej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Me čist boli kurac, če ženska hlini orgazm. Jst ko se lotim stvar naredim do konca, tolk da men paše. Ona pa zarad mene lahko cvili, al pa jo premetuje. Lahko je pa tud čist tih in zraven, ko ima čas lahko štrika pulover, če jo ne mot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 hmmm nevem no, ampak sej ja čutiš kdaj ženska fejka ,kdaj pa doživlja orgazem, tko da tole.... pri meni ni fejka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Iiiih, ja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 a s gledu un film k ga u eni gostilni zaigra ene so majstrce brez skrbi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a s gledu un film k ga u eni gostilni zaigra ene so majstrce brez skrbi To pa res verjamem. Imam kolegico, ki to tako obvlada, da je kar hudo. Kadar se ji ne da seksat s svojim tipom, ki je škorpijon (6 kratni, in se seveda s tem dokazuje), lepo dva do trikratv zaigra orgazem, da je on hepi. Sicer ni frigidna, daleč od tega, ampak tip dostikrat forsira zadevo tja do ene ure in potem drži mulo ker je ona kao "samoi dvakrat končala" . Da je vse o.k., in mir v hiši, pa dostikrat malce zaigra. Seveda ni treba omenit, kaj je astrološko: DVOJČICA, jasno, z Venero in Marsom v dvojčkih. Zaigra pa tako prepričljivo, da se pri tem lahko zjoka. Kaj nebo tip verjel.... Swašta, ne? jaz sem proti temu in mi je bedasto, če ženska ne doživi orgazma pri vsakem seksu in to vsaj dva, je gotovo zveza zgrešena in ni tiste prave privlačnosti...Boljše zaključit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 To sm pa že ene parkrat slišala, da smo dvojčice take...klinc, pr men ni tko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To sm pa že ene parkrat slišala, da smo dvojčice take...klinc, pr men ni tko! Glumica, kr tih bod.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne rabiš, he he, dobra roba se sama hvali Mars v Levu, nego šta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glumica, kr tih bod.... Kdo me je izdal???? Jst se o resnih stvareh (skor) nikol ne hecam.... Deadly serious here, babe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem proti temu in mi je bedasto, če ženska ne doživi orgazma pri vsakem seksu in to vsaj dva, je gotovo zveza zgrešena in ni tiste prave privlačnosti...Boljše zaključit. ma s tem se pa res ne strinjam, ravno zarad take miselnosti, da morjo vsaj dva, ženske hlinjonč ni mus......seks je lohk čist lušn tud brez, če pač tko nanese Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma s tem se pa res ne strinjam, ravno zarad take miselnosti, da morjo vsaj dva, ženske hlinjonč ni mus......seks je lohk čist lušn tud brez, če pač tko nanese Se strinjam. Blo velikrat brez, pa vseen fajn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.