Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 4 months later...
(popravljeno)
:vragec: zakaj ga zaigrajo????hmmm...zanimivo vprasanje...enostavno zaradi tega,ker moski ga preprosto ne znate izzvati.....jaz osebno ne hlinim.....ce mi pride ok,...ce pa ne,... povem in konc..... :palec: ..ja se to....hlinijo pupe zato,ker nocejo prizadeti moskega,mislijo da je kaj narobe,ce jim ne pride......itd???kaj pravis,bo??? x:Dx Popravljeno -> kokola

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

temvec da se po padcu vedno

poberes.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:  zakaj ga zaigrajo????hmmm...zanimivo vprasanje...enostavno zaradi tega,ker moski ga preprosto ne znate izzvati.....jaz osebno ne hlinim.....ce mi pride ok,...ce pa ne,...  povem in konc.....  :palec: ..ja se to....hlinijo pupe zato,ker nocejo prizadeti moskega,mislijo da je kaj narobe,ce jim ne pride......itd???kaj pravis,bo??? x:Dx

Se strinjam! :palec:

Sicer pa sej več zgubiš kot pridobiš če ga fejkaš cel cajt.

It's a dog eat dog world

...jest tut fejkam kadar se mi ne da vec... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ko si ga ne želiš več, nisi več z njim! xrolleyesx  Da bi seksala z moškim, ki mi ne pomeni nič! :o|o:  Nein, danke! :xx!:

Ja saj nekaj časa glumiš, potem pa narediš črto čez vse. Tudi čez 15 let veze; pa čeprav si imel "vse" - ko gledam sedaj nazaj, se sama sebi čudim, kje sem jemala moč, da sem bila tako dolgo v vezi. mater sem sedaj ponosna sama nase. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Ja saj nekaj časa glumiš, potem pa narediš črto čez vse. Tudi čez 15 let veze; pa čeprav si imel "vse" - ko gledam sedaj nazaj, se sama sebi čudim, kje sem jemala moč, da sem bila tako dolgo v vezi. mater sem sedaj ponosna sama nase. x:)x

Malo pozno, vendar vseeno :palec: Si mogoče rakica po horoskopu? :inocent: x:Dx

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>Ja saj nekaj časa glumiš, potem pa narediš črto čez vse. Tudi čez 15 let veze; pa čeprav si imel "vse" - ko gledam sedaj nazaj, se sama sebi čudim, kje sem jemala moč, da sem bila tako dolgo v vezi. mater sem sedaj ponosna sama nase. x:)x

ponosna da si dobra glumica?

take je treba v rit nabrcat x;)x

take je treba v rit...

...nabrisat, kot tudi vse ostale... x^x x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...